reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby bo mam taka ochote zebyscie pozgadywaly:)decyzja byla trudna bo kazde imie brane pod uwage bylo juz w rodzinie.ale malz ani emilii ani marcysi nie mogl strawic.mowil ze jak nie przywyklismy przez tyle czasu do nich to nic sie nie zmieni.2gie tez wybral,cholera moglam sie uprzec przy swoim po babci.ale wszystko przed nami wariatami:)))

nati nasi robotnicy ostatnio po ochrzanie jak wzielismy 2ch ekspertow zeby im wytknac co zle zrobione siedzieli caly dzien( jak sie pozniej przyznali )i sie zastanawiali czy klocic sie o kase i konczyc czy wiac bez tego:) bo przyznali sie ze nie wiedza jak poprawic to co zepsuli.mamy teraz goscia ktory im tlumaczy i kontroluje.zadal pomocnikowi pytanie "mietek co z ciebie za malarz jak sciany sa tak zle pomalowane???" a ten " ja jestem malarzem ale sztalugowym" :szok::-D czyli moglby nam np.konie namalowac na scianie heheh,mamy przeboje z nimi...ale i tak bedzie taniej jak oni beda poprawiac

reklama
zabijcie mnie,ale siedzę i myślę jak ma (miała) na imię mała Neli, kurde blade, idę zajrzeć na rozpakowane mamy, bo zawsze Miśka , Niunia itp i nie pamiętam

Mitaginka to juz Ci nieduzo zostalo.co robisz z wloskami bo mi sie bardzo twoj obecny kolor podoba.aha i dzieki za info!!!!!!!!!

u mnie na szczęcie z robotnikami problemu nie będzie teść kierownik budowy, teściowa też ja inż budownictwa wodnego, mąż od zawsze z tatą na budowie pracował więc na szczęście to nam chociaż odpada :)
współczuje robotników

reklama
Do góry