reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

margola maja też nie chce jesc na noc już którąś noc z rzędu :-( wypije 30 ml i koniec potem w nią wciskam po trochę ma spaniu żeby nie była głodna nie wiem czy to przez zęby czy co

reklama
edit:margola juz wiem o co chodzi:)
na sile bym nie dawala. moja Niska jadla po 180 lub 210 a od paru dni po 10 ml i żadko. nie dawaj na sile...a u Ciebie to tez od jakiegos czasu czy od zawsze tak malo je?
margola ja bym Ci odpisala ale nie wiem o co kaman...czytam pobieznie bo czasu brak, przepraszam:(
asiunia milych wakacji i pogody jak na Kubie - byle nie wojewódzkim:-D
aenye miłej zabawy na weselichu...i ja też zawsze WSIO NA OSTATNIĄ CHWILĘ!!@ :ANGRY:
nela buziak:* moja też ulewa:( takie przetrawione i śmierdzące:( prześcieradło i ciuchy non stop do prania:( Twoja córcia też takie już nadtrawione ulewa? next wtorek pogadam z pediatra bo mamy szcepienie... Niko tez tak mial, przezszlo jak mial dopiero chyba 8 mcy:( wszystkie ciuchy brudne juz potem od marchewki i nic nie puszczalo!!!!!

mitaginka dzięki;-) buźka dla Tysiuli

petinka jak dzisiejszy dzień? lepiej? czy Marta dalej tylko ręce i ręce?

moja Nika dopiero wczoraj pierwszy dzień ładne 2 drfzemki po 2 godz, nawet 2,5. dzisiaj poranna też juz trwa ponad 2 godz. wczesniej to po 30 min spala. ale mniej spi teraz w nocy... spala od 19-9 rano, a teraz spi od 19-7 bo chlopaki ją budzą. ledwo lato sie skonczylo i juz wstaja o 7 rano, tzn mlody bo starszak to by sobie pospal...no ale mlody budzi wszystkich wlacznie z babcia i dziadkiem

baby co z baby?? wyjechala jjuz?

a ktos tam pytal o proszek do prania. ja od poczatku dzieciowe z naszymi, proszek jakis lepszy (persil chyba mam ale ten z niemiec, on lepszy niz nasz, nie trzeba vanisha dawac...)
a butelki do zmywarki:) i luz
zupke podalam pare razy ze sloiczka. dzisiaj gotuje sama, zobaczymy jak jej posmakuje...
dajecie jakies przyprawy czy same warzywa...bo miesa jeszcze nie daje...

Ostatnia edycja:
morgaine ale ladne drzemki :-) u nas sen nocny 19-20 do 6-7 ;-) z pobudka of course ;-)
margola a moze jakis deserek z mlekiem?
mam takie moze glupie pytanie :-p jak jest po holendersku Wielka Brytania? bo weszlam na hol ebaya i nie moge znalezc na liscie panstw do wysylki :-D

Morgaine jestem :) jeszcze nie wyjechałam :)
nie odzywałam sie bo M miał wolne w pracy i zajmowałam sie sloiczkami, wystawianiem ciuszków na allegro i jeszcze innymi pierdołami ale myślę, ze juz bedę na bieżąco :)

Margola myślę, że jak nie chce jeść to nie wciskaj na siłę, jeśli w nocy je to nadrobi, mój młody jest na cycu plus inne dania i wdzień tylko spija poczatkowe to płynne mleko i więcej nie chce, za to nadrabia w nocy :) spróbuj jej dac soczku, moze wypije chętniej, na siłę raczej niewiele wskurasz a tylko młoda sie zrazi

Aenye dasz radę :) ja też na ostatnią chwile i jakos leci :)

Alexandra fajnie, że wszystko dobrze :)

Asiunia udanego wakacjowania :)

Nela dobrze, ze juz po wszystkim teraz odreagujcie no i zaraz mi tu pisz jakie imiona ma Niuńka skoro jakieś zmiany :) mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni co z tym ulewaniem

Dragonfly bidulko wracaj szybciutko do Mateo, będzie dobrze, musi być :)

Petinka jak Martula lepiej coś czy dalej na rękach?

Jankesowa dobrze, ze kaszka zadziałała :) kupiłam młodemu kaszke ryżową brzoskwiniową i spróbuję ja na moim mleku zrobić, zobaczymy czy mu podejdzie, bo kleik nie bardzo mu smakował i też nic nie pomógł, młody codziennie budzi sie tak samo 24, 3, 6-7 i czasem pośpimy do 8-9 a czasem tylko do 6-7

lecę pranie powiesić i coś na obiad wymyślić...
nie macie jakiegoś pomysła na obiadek?? bo ja mam pustkę dzisiaj w głowie :/

Dzień dobry!!!

Jakoś nie mogę wpaść w rytm i być z Wami na bieżąco,tylko tak z doskoku... :-( i nic w temacie nie jestem,no po prostu koszmar.Za godz.po Marysię do p/kola,dziś dzieci miały kiepski dzień,prawie każde płakało a Marysia twarda sztuka;-) No,chyba,że się popłakała jak poszłam,ale to się dowiem niedługo.

baby-podziwiam Cię za te słoiczki:tak: Ale gdybym miała więcej czasu-też bym się w to pobawiła,choć nie jestem tego taka pewna:-D

asiunia-to spóźnione wakacje czy co???Wybacz,nie doczytałam...........

Karolek pięknie w nocy pospał,nadrobił brak snu w dzień,za to dziś drzemki o stałych porach-co mnie cieszy niezmiernie;-) Dałam mu wczoraj mięsko,zajadał się,nie ma co-widać,że chłop:-D

Czy Wasze pociechy też Was szczypią???Kurcze,mój Lolo ma taki ścisk,że szyję,ramiona i policzki mam w strupkach....Co za siła:szok:

reklama
albo: Verenigd Koninkrijk

dzieki to wlasnie to w zyciu bym sie nie domyslila :-) bo wszystko odmiany z g.. i b... na poczatku sprawdzilam :-D
mamusiadorusia moj drapie i szczypie troszke tez szczegolnie szyje mam podrapana
baby koperty z ciasta francuskiego zawartosc dowolna np kurczak z sosem, szpinak z serem itp ;-)
zapomnialam kompletnie oczywiscie zdrowka dla dragonfly

Ostatnia edycja:
Do góry