reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

asiunia, nie chwal sie, bo ci sie dziecko zepsuje :p

a co do Londka - jak tylko oderwe malego od cyca ruszamy na lowy! umowilam sie tym razem.... Z MEZEM :-D jade z mezem normalnie, no :-D sam chce, bo mowi, ze sie nie ma w co ubrac! (nie znacie mojego meza. pol roku zajmuje mi namowienie go na wyprawe do jakiejs galerii). mysle, ze jakos w styczniu, coby wyprzedaze styczniowe ogarnac :-D

reklama
hej, mu już po porannym spacerku :-)
noc fajna: spała od 21:00 do 6:00 bez żadnej pobudki, ale od 6 już nie spała, stąd poranny spacerek
my przebieramy w nocy (mąż), bo na ogół jest kupa :-D zresztą nie raz już pisałam, że tych kup u nas generalnie dużo :tak:, pewnie jakby tylko siuśkała to dałabym sobie na wstrzymanie, więc luuuuzik Dziewczynki :-D

dranissimo wspaniałej podróży!
eywa udanej zabawy!

i wszystkim pięknej, udanej soboty

asiunia, nie chwal sie, bo ci sie dziecko zepsuje :p

a co do Londka - jak tylko oderwe malego od cyca ruszamy na lowy! umowilam sie tym razem.... Z MEZEM :-D jade z mezem normalnie, no :-D sam chce, bo mowi, ze sie nie ma w co ubrac! (nie znacie mojego meza. pol roku zajmuje mi namowienie go na wyprawe do jakiejs galerii). mysle, ze jakos w styczniu, coby wyprzedaze styczniowe ogarnac :-D

moj wlasnie ostatni miesiac byl popstuty bo budzil sie o 3 na jedzenie, ale znowu sie naprawil :-D hihi

no to super ze mezus tez chce - Boszzz ja tez bym chciala mojego na zakupy wyciagnac, to on tylko liczy ile wydalam, ile mi zostanie, albo gra na komie i generalnie ma gdzies co do niego mowie... A na haslo ZAKUPY dostaje dreszczy goraczki i wogole ;-)

mitaginka no tez zmieniam mu pieluche jak o tej 3 sie ostatnio budzil... czasami siuski czasami byla kupa, ale chyba nie mialabym sumienia mu nie zmienic tych sikow bo normalnie ma klamot miedzy nogami az smierdzi kwasem :-D :-D

a propos kupy i chwalenia :angry: wczoraj napisalam, ze juz sie nam nie zdarza kupa w nocy. i co??? przy tym karmieniu o polnocy obsral sie po pachy. ja nigdy go tu wiecej nie pochwale. :-D

hahaha
ja mogę pochwalić że kupy nocne skończyły się jak skończyła 1 msc więc już mało prawdopodobne że wrócą, za to ostatnio codziennie rano po obudzeniu robi a zawsze robiła co 2-3 dni koło południa. dziwne
mąż, córka, mama i teść pracują u góry a ja leże na łóżku i się lenie bo przyszłam do domu położyć małą i już ponad godzinę śpi. fajnie mieć małe dziecko hahahaha

nati mow mi tak jeszcze... u mnie jak jeden spi to drugi wojuje, a jak drugi padnie to ten pierwszy sie budzi ://// ... chcialabym tak weekend off od tej mojej gromadki razem z ich ojcem na czele :-D haha

a teraz jeszcze teściowa z dziadkiem przyszli- zadzwonili domofonem a ja do nich na 8-me piętro proszę. więc wszyscy u góry, zamieszanie pewnie wielkie a ja sama nawet pies u góry jest. no Bosko po prostu. pewnie zaraz sie mała obudzi ale na razie super. teściowej i dziadka nie wpuszczę jak śpi bo obudzą.

hej dziewczyneczki kochane. niestety nie doczytałam dnia wczorajszego, ponieważ jak już zasiadłam do komputera poźnym wieczorkiem to przyszedł M. i mnie od niego odciągnął ;-), więc same rozumiecie :-). teraz się tylko egoistycznie szybko melduję, postaram sie zajrzeć wieczorkiem, choć to może się okazać trudne. mam dynię, cukinie, marchewki,brzoskwinie i zaraz będę miala jabłka. Wczoraj zrobilam malinki i ciotka się ze mnie śmieje cały czas, że słoikuję :). Pogoda cudna, juz po spacerze, teraz po jedzonku Tymek robi wreszcie kupe, bo wczoraj nic, pierwszy raz nam sie zadarzylo nie zrobic kupy przez cały dzień, więc opił się soku jabłkowego ;-). Biore się za przebieranie i lece ogarniać, szykować obiad, rozkoszować się pogodą w ogródku i wieczorem do słoikowego dzięła! Chwała baby normalnie!!!! :-D
Miłego dzionka. Buziak.

reklama
śpi już 2 godz :-), już mi głupio że nic nie robię. Teściowa zadzwoniła że chce przyjśc a ja że nie bo mała śpi a że zmęczona całym tygodniem latania to chcę żeby spała. hahaha uwierzyła że dziecko które śpi co 1-2 godz jest zmęczone.
ale ja padam. pierwszy raz od nie pamiętam kiedy chyba kilka lat mi sie to nie zdarzyło. w nocy chciałam wstać i wstałam i od razu poleciałam na łózko. no szok.

Do góry