reklama
A
asiunia876
Gość
wow nati, to niezle babcia musiala zarastac brudem tam w mieszkaniu ale wypedzicie je zanim sie wprowadzicie co nie? :-)
a mi glowa wysiada... spac mi sie chce i wogole nie najlepiej sie czuje... alllc....
a mi glowa wysiada... spac mi sie chce i wogole nie najlepiej sie czuje... alllc....
koty je wypędzą. A poważnie mama szoruje kuchnie i znalazła legowisko. ja wcześniej zobaczyłam że wszystkie kanały wentylacyjne są zaklejone. mama mówi że pewnie przez te kominy wchodzą ( wchodziły) i dlatego były zaklejone. podobno zapach kotów je skutecznie odgoni.
witam
maz nie mial co robic wiec pozyczyl karczer i czysci drewniany taras no coz jak mu sie nudzi starszak go pilnuje bo wiadomo gdzie woda tam musi byc a malenstwo wlasnie przysnelo wiec ja kawka i nadrobilam bb ;-)
pisalyscie o spaniu na boczku moj tez spi na lewym ;-)
nati myszy? moja mama by zawalu dostala strasznie sie boi
asiunia a popoludnie bez facetow niewystarczy?
ducha a jak bedziesz robic jabluszko do sloiczka? mi jakos ciezko uwierzyc ze da sie zrobic owocki bez cukru i sie nie popsuja a chcialalbym bez...ale ekspertem nie jestem bynajmniej
aenye to przespanej podrozy zycze - przez synka oczywiscie :-)
maz nie mial co robic wiec pozyczyl karczer i czysci drewniany taras no coz jak mu sie nudzi starszak go pilnuje bo wiadomo gdzie woda tam musi byc a malenstwo wlasnie przysnelo wiec ja kawka i nadrobilam bb ;-)
pisalyscie o spaniu na boczku moj tez spi na lewym ;-)
nati myszy? moja mama by zawalu dostala strasznie sie boi
asiunia a popoludnie bez facetow niewystarczy?
ducha a jak bedziesz robic jabluszko do sloiczka? mi jakos ciezko uwierzyc ze da sie zrobic owocki bez cukru i sie nie popsuja a chcialalbym bez...ale ekspertem nie jestem bynajmniej
aenye to przespanej podrozy zycze - przez synka oczywiscie :-)
ale Tysiula była dzisiaj fajna! najpierw ten spacerek od 9 do 11 (spała), potem od 12:30 do 16 działka (znów spała prawie 2h), potem spacerek i godziny sen aż zaczełam się martwić, że coś jej jest, jakaś anemia...ale apetyt ma, normalnie się śmieje, jak coś nie pasuje to krzyczy no i za tydzień przybrała 250 gram (mamy wagę i dzisiaj ważyliśmy), więc chyba wszystko ok. Oby i u rodziców była taka fajna
Psuje mi się laptop...na początku myślałam, że to problem z zasilaczem, ale M. kupił nowy a problem nie rozwiązany...hmmmm
Psuje mi się laptop...na początku myślałam, że to problem z zasilaczem, ale M. kupił nowy a problem nie rozwiązany...hmmmm
Wilmek ja dawałam odrobinkę cukru ale wole troche cukru niz ta chemie która jest w słoiczkach sklepowych bo nie uwierzę, ze jak mają termin wazności 3 lata to są bez chemii...
Ducha fajnie tak jak sie zrobi samemu i stoją takie gotowe słoiczki tak duma człowieka rozpiera
Asiunia ale fajnie masz z Madusiem
Aenye moze teraz jak wróciliście do domu to juz Felek bedzie grzecznie spał w nocy a w dzień to moze tak przez zabki marudził...
My wróciliśmy ze śląska od znajomych cali i zdrowi młodziak był super grzeczny bawił sie ładnie na podłodze zabaweczkami, synek znajomych go zabawiał, a potem szalał z nami i jak na to zamieszanie które tam było to jestem w szoku, że nie płakał, na koniec jak już był zmęczony to trochę marudził bo był śpiacy ale chcieliśmy go przetrzymać żeby całą drogę przespał i dał rade, jak ruszyliśmy samochodem to usnął w sekundzie
uciekam do spania bo wykończona jestem
Nati z tymi myszami to masakra chyba bym uciekła nie lubie takich gryzoni a już na pewno bym tam nie usnęła zwłaszcza z dzieckiem
Mitaginko jeszcze sie okarze, ze Tysia bedzie najspokojniejszym dzieckiem na BB
Ducha fajnie tak jak sie zrobi samemu i stoją takie gotowe słoiczki tak duma człowieka rozpiera
Asiunia ale fajnie masz z Madusiem
Aenye moze teraz jak wróciliście do domu to juz Felek bedzie grzecznie spał w nocy a w dzień to moze tak przez zabki marudził...
My wróciliśmy ze śląska od znajomych cali i zdrowi młodziak był super grzeczny bawił sie ładnie na podłodze zabaweczkami, synek znajomych go zabawiał, a potem szalał z nami i jak na to zamieszanie które tam było to jestem w szoku, że nie płakał, na koniec jak już był zmęczony to trochę marudził bo był śpiacy ale chcieliśmy go przetrzymać żeby całą drogę przespał i dał rade, jak ruszyliśmy samochodem to usnął w sekundzie
uciekam do spania bo wykończona jestem
Nati z tymi myszami to masakra chyba bym uciekła nie lubie takich gryzoni a już na pewno bym tam nie usnęła zwłaszcza z dzieckiem
Mitaginko jeszcze sie okarze, ze Tysia bedzie najspokojniejszym dzieckiem na BB
Mitaginka – gratuluję ideału dziecka – naprawiło się nie ma co - zamieniło się z laptopem :-)
ducha – ze słoiczkami to normalnie szacun... a gdzie kupujecie takie małe słoiczki?? może też poszaleję.. chęci minimalne ale mam.. chociaż nie mam owoców ani nic innego swojego a wszystko takie drogie że nie wiem czy jest sens..
nati – życzę wyplemienia wszystkiego co żyło w mieszkaniu po właścicielce
Ja dziś z dzieciakami byłam u cioci na imieninach – jestem obżarta maksymalnie. Nie ma tam dzieci i non stop słyszałam „mamo kiedy jedziemy”. Wychowane to moje dziecie.. misia wykąpana chrapie, na bb pustka to oglądam mam talent
ducha – ze słoiczkami to normalnie szacun... a gdzie kupujecie takie małe słoiczki?? może też poszaleję.. chęci minimalne ale mam.. chociaż nie mam owoców ani nic innego swojego a wszystko takie drogie że nie wiem czy jest sens..
nati – życzę wyplemienia wszystkiego co żyło w mieszkaniu po właścicielce
Ja dziś z dzieciakami byłam u cioci na imieninach – jestem obżarta maksymalnie. Nie ma tam dzieci i non stop słyszałam „mamo kiedy jedziemy”. Wychowane to moje dziecie.. misia wykąpana chrapie, na bb pustka to oglądam mam talent
reklama
Podziel się: