reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Aneczkaaa to ja nic nie kumam, ja mam mieć , znaczy Natka usg główki bo już jej zarosło ciemiączko i to niby źle,że tak wcześnie a Milka dlatego,że jeszcze nie zarosło??bez sensu
Aenye nie śmiej się z pobudek Jankesowej, my tu grupe wsparcia dla nieśpiących po nocach matek zrobimy;)
Jankesowa a Ciebie wkurza,ze każdy tylko,że Gracjanek duży?;) pewnie wkółko to słyszysz, mnie wkurzało od początku, bo rodzina męża cały czas na Natkę ,że taka "gruba " jest,nie wiem jakieś kompleksy czy co...
Meliska już nic na Natkę nie działa:( po kolejnej pobudce dzisiejszej nocy zauważyłam mokre ciuszki, no to pomyślałam,że kaplica, wybudzi się całkiem jak przebiorę, ale najpier uspałam z pobudki, potem w łóżeczku przebrałam i git, nie otworzyła oczu, a chwile wcześniej obudziło ją coś , a przebieranie nie obudziło wcale, może naprawdę boli ją przy siusianiu czy co, heh

dranissimo powodzonka! Dluga droga przed wami ale dacie rade :-) my jechalismy jak Josh mial 11mc i powiem Ci ze im mniejszy tym lepiej. Bedzie dobrze :-D

dzieki kochana za pocieszenie!! ;-) Mnie juz glowa boli na sama mysl wyjazdu. Moj M sobie tak wymyslil, nie wiem, przygody mu sie zachcialo czy cos?! Tylko, ze on ma wszystko w d****, zajmie sie prowadzeniem, a ja cala reszta... :/

No nic, trzeba sie wyspac. I tak nie kontaktuje o czym piszecie, bo za duzo na glowie mam.

Buzka i eywa pamietaj co, kto i co u kogo potem przeczytam sprawozdanie ;-)
Ciao :-)

a ja nie wiem czy liczyć na cud i próbować się kłaść ,no ale w sumie może choć chwilę się uda teraz zaliczyć, przed weselem każda minuta snu na wagę złota:-D trzymajcie się, jutro pewnie nie wejdę,więc tzrymajcie kciuki,żeby natka z mamą dały radę beze mnie:tak:

a nie myślcie,że następne streszczenie też za free będzie:-)dobre karmi kasuje przynajmniej, no chyba,że w domu będzie znowu sprzeczka:-D

My juz po cycowaniu ;p obudzil sie gdzie on ma ten zegarek zawsze kolo 23
eywa czasem strasznie wkurza pyta wiara ile ma ja 4 miechy ja ile?? ze co ?? itp itd on na zdjeciach sie gruby wydaje w rzeczywistosci nie jest taki. Najelepiej moj M odpowiada a co chlop to musi byc chlop a nie taka lichota ze wiatr przewroci

Dranissimo – będzie dobrze! Kto jak nie my - mamy damy radę?? Życzę aby Zuzinka była mega grzeczna i żebyście nie cierpły..

eywa - ty się wyśpij i życzę wspaniałej zabawy i przypływu wspomnień :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez czekam! juz trzy razy pojeczal (haha juz 3 pobudki ;-) ), smok wystarczyl, ale mam ten sam dylemat co aneczkaa - jak sie poloze to on wstanie ;-) chyba go przez sen zaraz nakarmie i tyle.

eywa,
ja sie nie smieje z jankesowej, lacze sie w bolu, bo mam to samo!

mitaginko
, ja tez nie przebieram w nocy wlasciwie od urodzenia malego ;-) chyba, ze kupa byla. ale twoja sie nie budzi 15 razy w nocy, wiec ty mozesz. ;-) :p

dobra, ide. co bede z wlasnego snu rezygnowac.. dobranoc!

Do góry