reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Zamierzam kupić jednoczęściowy bo wygodniejszy i szybszy w ubieraniu już powoli się zaczełam rozglądać ale na razie to mnie tylko ceny szokują.

Mam pytanie do mam dziewczynek czy przekuwałyście już może uszka swoim córeczkom czy wogóle zamierzacie to zrobic ?

reklama
ja chciałam szybciej tylko nie wiem czy teraz czy czekać aż do wiosny żeby zrobić jeszcze przed roczkiem
ja slyszlam (nie wiem czy to prawda) ze niebezpiecznie malym dziewczynka przebijac bo moga sobie lapkami tam grzebac i latwo o infekcje na poczatku - ale to tylko slyszane od kogos tam :-)
wiem jednak napewno ze w przedszkolach dziewczynki nie moga miec kolczykow, a jak maja przebite to musza je sciagac - u nas w uk ;-)

ja chciałam szybciej tylko nie wiem czy teraz czy czekać aż do wiosny żeby zrobić jeszcze przed roczkiem

ja przekłuwałam starszej jak miała 8 m-cy,to było lato i czas w sam raz-bo bez czapki chodziła.Do zimy uszka ok.i nic nie pociągała,nawet jej nie ropiało.Trochę płaczu było przy zakładaniu nowych i ściąganiu tych od kosmetyczki;-)

reklama
no własnie nati ja też przekuję teraz puki jeszcze nie zakładam jej grubych czapek moje kolezanki przekuwały jak dzieci miały po 4 m i mówiły że nie było problemu ani dzieciaczki nie szarpały sobie tych uszek, a kuzynka robila malej jak miała ok 2 lat to przez 3 miesiace chodzila z jednym bo nie chciala sobie dac zrobic drugiego:/

Do góry