reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
baby, dzięki wielkie. W tym sklepie jednak nie mieli takich małych. Juz zamówiłam :). W weekend zbieramy jabłka u ciotki w ogrodzie, dzisiaj byłam oblukać.

W ogóle taki mega spacer dzisiaj zaliczyliśmy, że mi nogi wysiadły prawie :p, słabeusz ze mnie po tej ciąży sie zrobił. Aż nas deszcz złapał (na szczęście niedaleko domu), więc pobiegłam trochę z wózkiem i prawie umarłam po tym biegu :p. O, kupa i dziecko warczy, leceprzebrać i powarczeć razem z nim. Buźki.

ducha zazdraszczam tego spania dzis z rana :-D

ja to chyba sobie nigdy dlugo nie pospie :-D no moze jak dzieciaki z 16lat beda miec, ale kto wie moze za pare lat zachce mi sie wkoncu tej dziewczynki :p hihi

Hejka wpadam na chwilke.wpadlismy na szalony pomysl wczoraj zeby zrobic w we wtorek lub ta niedziele chrzest.przyjaciolka ktora ma trzymac Niunke do chrztu wyjezdza ( ma byc jako swiadek chrztu czy cos takiego) w srode.nie qwiem czy sprezymy sie do niedzieli,choc bym chciala.
jesli zrobimy teraz to bedzie mega kameralnie,i musze w piatek jechac po ubranko dla malej do kraka ,jest taki sklep abracadabra ,czy cos w tym stylu.podpowie mi ktoras ,ma ktos linki na niego???buzki

hej, hej
u nas noc (w przeciwieństwie do Waszych) beznadziejna :-(
pobudka o 24, a od 5 już zero snu :wściekła/y:
nie wiem, chyba jej się coś poprzestawiało
co prawda w dzień śpi więcej, bo łącznie z 4h (w tym na spacerze), a dotąd 2h to był max, ale bez przesady, to nie tak znów dużo...
raczej nic jej nie jest, bo nie płacze ani nic tylko nie śpi, oczy jak 5 zł itd. a jak ją zostawić samą sobie w łóżeczku to zaczyna jęczeć, że nie zwracamy na nią uwagi

z miłych rzeczy: rano byłyśmy na spacerku godzinnym a potem jeszcze godzinę siedziałam na ławce przed blokiem i się opalałam :tak: kołysząc wózkiem, potem około 15 znów spacerek tym razem 40 minutowy

na szczepieniu popłakała trochę, ale zdecydowanie mniej niż zazwyczaj, emla musiała trochę złagodzić ból ;-)

nela zycze aby bylo po twojej mysli
Gdzie akkm sie podziewa??

nati mam nadzieje ze z mieszkankiem wsio wypali

Moje dziecie lapane za rece staje za nogi cos mu sie po majtalo czy co ??? a ak zlapie pod pachy i nozkami dam podloze dotknac to skaka i sie cieszy jak szalony.

Co taka cisza dzis?? nie mam co czytac

Baby jestes niezawodna ,juz namiary na abrakadabre przyslala mi kumpela ktora naciagnelam na smsa z turcji ( wczeasuje sie) tylko jak malz zobaczy tam ceny to padnie ,a masz linki na te sklepy na kalwaryjskiej albo jakies bardziej sprecyzowane namiary.moze dokupie tylko czapeczke ,butki ,kocyk i taka husteczke do chrztu .kurede zeby tylko sie wyrobic.
tam centy tez sie tak plasuja jak w abrze???co trzeba jeszcze do chrztu ,ozdobnik na swiece ,cos jeszcze???

reklama
Do góry