reklama
moje dziecko spi juz 1h 10 min prosze to gdzies zanotowac bo to rzadkosc zawsze 30 minut i koniec zdazylam obiad zrobic i ogarnac troche
zanotowane :-)
ducha
Tymciowa mama :)
baby, dzięki wielkie. W tym sklepie jednak nie mieli takich małych. Juz zamówiłam . W weekend zbieramy jabłka u ciotki w ogrodzie, dzisiaj byłam oblukać.
W ogóle taki mega spacer dzisiaj zaliczyliśmy, że mi nogi wysiadły prawie , słabeusz ze mnie po tej ciąży sie zrobił. Aż nas deszcz złapał (na szczęście niedaleko domu), więc pobiegłam trochę z wózkiem i prawie umarłam po tym biegu . O, kupa i dziecko warczy, leceprzebrać i powarczeć razem z nim. Buźki.
W ogóle taki mega spacer dzisiaj zaliczyliśmy, że mi nogi wysiadły prawie , słabeusz ze mnie po tej ciąży sie zrobił. Aż nas deszcz złapał (na szczęście niedaleko domu), więc pobiegłam trochę z wózkiem i prawie umarłam po tym biegu . O, kupa i dziecko warczy, leceprzebrać i powarczeć razem z nim. Buźki.
A
asiunia876
Gość
ducha zazdraszczam tego spania dzis z rana
ja to chyba sobie nigdy dlugo nie pospie no moze jak dzieciaki z 16lat beda miec, ale kto wie moze za pare lat zachce mi sie wkoncu tej dziewczynki hihi
ja to chyba sobie nigdy dlugo nie pospie no moze jak dzieciaki z 16lat beda miec, ale kto wie moze za pare lat zachce mi sie wkoncu tej dziewczynki hihi
Hejka wpadam na chwilke.wpadlismy na szalony pomysl wczoraj zeby zrobic w we wtorek lub ta niedziele chrzest.przyjaciolka ktora ma trzymac Niunke do chrztu wyjezdza ( ma byc jako swiadek chrztu czy cos takiego) w srode.nie qwiem czy sprezymy sie do niedzieli,choc bym chciala.
jesli zrobimy teraz to bedzie mega kameralnie,i musze w piatek jechac po ubranko dla malej do kraka ,jest taki sklep abracadabra ,czy cos w tym stylu.podpowie mi ktoras ,ma ktos linki na niego???buzki
jesli zrobimy teraz to bedzie mega kameralnie,i musze w piatek jechac po ubranko dla malej do kraka ,jest taki sklep abracadabra ,czy cos w tym stylu.podpowie mi ktoras ,ma ktos linki na niego???buzki
hej, hej
u nas noc (w przeciwieństwie do Waszych) beznadziejna :-(
pobudka o 24, a od 5 już zero snu
nie wiem, chyba jej się coś poprzestawiało
co prawda w dzień śpi więcej, bo łącznie z 4h (w tym na spacerze), a dotąd 2h to był max, ale bez przesady, to nie tak znów dużo...
raczej nic jej nie jest, bo nie płacze ani nic tylko nie śpi, oczy jak 5 zł itd. a jak ją zostawić samą sobie w łóżeczku to zaczyna jęczeć, że nie zwracamy na nią uwagi
z miłych rzeczy: rano byłyśmy na spacerku godzinnym a potem jeszcze godzinę siedziałam na ławce przed blokiem i się opalałam kołysząc wózkiem, potem około 15 znów spacerek tym razem 40 minutowy
na szczepieniu popłakała trochę, ale zdecydowanie mniej niż zazwyczaj, emla musiała trochę złagodzić ból ;-)
u nas noc (w przeciwieństwie do Waszych) beznadziejna :-(
pobudka o 24, a od 5 już zero snu
nie wiem, chyba jej się coś poprzestawiało
co prawda w dzień śpi więcej, bo łącznie z 4h (w tym na spacerze), a dotąd 2h to był max, ale bez przesady, to nie tak znów dużo...
raczej nic jej nie jest, bo nie płacze ani nic tylko nie śpi, oczy jak 5 zł itd. a jak ją zostawić samą sobie w łóżeczku to zaczyna jęczeć, że nie zwracamy na nią uwagi
z miłych rzeczy: rano byłyśmy na spacerku godzinnym a potem jeszcze godzinę siedziałam na ławce przed blokiem i się opalałam kołysząc wózkiem, potem około 15 znów spacerek tym razem 40 minutowy
na szczepieniu popłakała trochę, ale zdecydowanie mniej niż zazwyczaj, emla musiała trochę złagodzić ból ;-)
nela ubranka do chrztu są w kilku sklepach na kalwaryjskiej, tam są też wszystkie akcesoria jak świece, szatki itp jeden jest na przeciwko korony a drugi prawie przy matecznym a ten o który pytasz jest na dietla tutaj masz linka Ubranka do chrztu Abrakadabra można kupić między innymi w Warszawa Kraków Łódź ubranka do chrztu Warszawa, ubranka do chrztu Kraków, ubranka do chrztu Łódź
Ducha no problem sprawdzony sprzedawca juz drugi raz zamawiam u niego więc mogę polecić
Ducha no problem sprawdzony sprzedawca juz drugi raz zamawiam u niego więc mogę polecić
nela zycze aby bylo po twojej mysli
Gdzie akkm sie podziewa??
nati mam nadzieje ze z mieszkankiem wsio wypali
Moje dziecie lapane za rece staje za nogi cos mu sie po majtalo czy co ??? a ak zlapie pod pachy i nozkami dam podloze dotknac to skaka i sie cieszy jak szalony.
Co taka cisza dzis?? nie mam co czytac
Gdzie akkm sie podziewa??
nati mam nadzieje ze z mieszkankiem wsio wypali
Moje dziecie lapane za rece staje za nogi cos mu sie po majtalo czy co ??? a ak zlapie pod pachy i nozkami dam podloze dotknac to skaka i sie cieszy jak szalony.
Co taka cisza dzis?? nie mam co czytac
Baby jestes niezawodna ,juz namiary na abrakadabre przyslala mi kumpela ktora naciagnelam na smsa z turcji ( wczeasuje sie) tylko jak malz zobaczy tam ceny to padnie ,a masz linki na te sklepy na kalwaryjskiej albo jakies bardziej sprecyzowane namiary.moze dokupie tylko czapeczke ,butki ,kocyk i taka husteczke do chrztu .kurede zeby tylko sie wyrobic.
tam centy tez sie tak plasuja jak w abrze???co trzeba jeszcze do chrztu ,ozdobnik na swiece ,cos jeszcze???
tam centy tez sie tak plasuja jak w abrze???co trzeba jeszcze do chrztu ,ozdobnik na swiece ,cos jeszcze???
reklama
Podziel się: