reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam!

Po 3 dniach awarii w mulimedii mam znowu neta :-)
Całe szczęście bo myślałam, że sfiksuję :wściekła/y:

Nie jestem w stanie nadrobić 3 dni, ale postaram sie być nabierząco.

Po niedzielnym chrzcinach ok, teraz czekają Nas następne i następne nasze...

Niestety czuć jesień w powietrzu :-(

Ok, uciekam z Filipkiem na zakupki!

no no :tak: jesień czuć jak nic:-(
Aż się boje co to będzie, teraz całe dnie jesteśmy na dworze i to malluchowi odpowiada a jak będzie wiało, lało i piździało...:szok::szok::szok:

ojjjjjjjj
Szymon robił kupsko i właśnie widze, że przeciekło grrrr

idziemy sprzątać:-D

Aneczka- twój opis dnia to ja mam codziennie i jeszcze się nudzę :-D

u nas załatwiania ciąg dalszy, dzisiaj mam męża do pomocy- bo tak to bez niego czyli autobusami, kolejkami itp.
o 4 pies chciał wyjść jak wróciłam mała właśnie się świetnie bawiła zasnęła o 6 a o 7 znów pies nas obudził. kiedy odpocznę???? chyba za tydz dopiero

Dzień dobry!!!

Po pięknej nocy bez pobudki teraz czas na aktywny dzień-zaraz zmykamy na spacer,powietrze rześkie...ale bez wiatru,super!!!

eywa-dasz radę,trzymam kciuki:tak:

hatorska-zdrowiej w końcu!

asiunia-zapomniałam Cię powitać po przerwie:zawstydzona/y: i gratuluję decyzji o oddaniu jajeczek...powodzenia!!!

No to miłego dnia-u nas już widać i czuć jesień-oby była ciepła........

helou, helou :)

My dzisiaj wstaliśmy - UWAGA!!! - o 10:30 :szok:. Do tej pory pobudki na mlesio mieliśmy trzy, więc superowo :-D.
Lecimy zaraz po receptę i do miacha na jakieś zakupki spożywcze, muszę też sprawdzić czy udało sie ściągną w sklepie małe słoiczki, jutro rano lecimy na rynek warzywno-owocowy po świeżynki :) i słoikowanie weekendowe mnie czeka :))), ciotka padła ze śmiechu jak się dowiedziała, że mam zamiar słoikować ;P.
No to miłego dzionka Kochane, pewnie wieczorkiem wpadnę.

reklama
Do góry