reklama
Mercedesss
Fanka BB :)
Witam!
Po 3 dniach awarii w mulimedii mam znowu neta :-)
Całe szczęście bo myślałam, że sfiksuję
Nie jestem w stanie nadrobić 3 dni, ale postaram sie być nabierząco.
Po niedzielnym chrzcinach ok, teraz czekają Nas następne i następne nasze...
Niestety czuć jesień w powietrzu :-(
Ok, uciekam z Filipkiem na zakupki!
Po 3 dniach awarii w mulimedii mam znowu neta :-)
Całe szczęście bo myślałam, że sfiksuję
Nie jestem w stanie nadrobić 3 dni, ale postaram sie być nabierząco.
Po niedzielnym chrzcinach ok, teraz czekają Nas następne i następne nasze...
Niestety czuć jesień w powietrzu :-(
Ok, uciekam z Filipkiem na zakupki!
madziarkas
no no jesień czuć jak nic:-(
Aż się boje co to będzie, teraz całe dnie jesteśmy na dworze i to malluchowi odpowiada a jak będzie wiało, lało i piździało...
ojjjjjjjj
Szymon robił kupsko i właśnie widze, że przeciekło grrrr
idziemy sprzątać
Aż się boje co to będzie, teraz całe dnie jesteśmy na dworze i to malluchowi odpowiada a jak będzie wiało, lało i piździało...
ojjjjjjjj
Szymon robił kupsko i właśnie widze, że przeciekło grrrr
idziemy sprzątać
Aneczka- twój opis dnia to ja mam codziennie i jeszcze się nudzę
u nas załatwiania ciąg dalszy, dzisiaj mam męża do pomocy- bo tak to bez niego czyli autobusami, kolejkami itp.
o 4 pies chciał wyjść jak wróciłam mała właśnie się świetnie bawiła zasnęła o 6 a o 7 znów pies nas obudził. kiedy odpocznę???? chyba za tydz dopiero
u nas załatwiania ciąg dalszy, dzisiaj mam męża do pomocy- bo tak to bez niego czyli autobusami, kolejkami itp.
o 4 pies chciał wyjść jak wróciłam mała właśnie się świetnie bawiła zasnęła o 6 a o 7 znów pies nas obudził. kiedy odpocznę???? chyba za tydz dopiero
Mercedesss
nati a sprzedaliście mieszkanie?
mamusiaDorusia
Dzień dobry!!!
Po pięknej nocy bez pobudki teraz czas na aktywny dzień-zaraz zmykamy na spacer,powietrze rześkie...ale bez wiatru,super!!!
eywa-dasz radę,trzymam kciuki
hatorska-zdrowiej w końcu!
asiunia-zapomniałam Cię powitać po przerwie i gratuluję decyzji o oddaniu jajeczek...powodzenia!!!
No to miłego dnia-u nas już widać i czuć jesień-oby była ciepła........
Po pięknej nocy bez pobudki teraz czas na aktywny dzień-zaraz zmykamy na spacer,powietrze rześkie...ale bez wiatru,super!!!
eywa-dasz radę,trzymam kciuki
hatorska-zdrowiej w końcu!
asiunia-zapomniałam Cię powitać po przerwie i gratuluję decyzji o oddaniu jajeczek...powodzenia!!!
No to miłego dnia-u nas już widać i czuć jesień-oby była ciepła........
ducha
Tymciowa mama :)
helou, helou
My dzisiaj wstaliśmy - UWAGA!!! - o 10:30 . Do tej pory pobudki na mlesio mieliśmy trzy, więc superowo .
Lecimy zaraz po receptę i do miacha na jakieś zakupki spożywcze, muszę też sprawdzić czy udało sie ściągną w sklepie małe słoiczki, jutro rano lecimy na rynek warzywno-owocowy po świeżynki i słoikowanie weekendowe mnie czeka )), ciotka padła ze śmiechu jak się dowiedziała, że mam zamiar słoikować ;P.
No to miłego dzionka Kochane, pewnie wieczorkiem wpadnę.
My dzisiaj wstaliśmy - UWAGA!!! - o 10:30 . Do tej pory pobudki na mlesio mieliśmy trzy, więc superowo .
Lecimy zaraz po receptę i do miacha na jakieś zakupki spożywcze, muszę też sprawdzić czy udało sie ściągną w sklepie małe słoiczki, jutro rano lecimy na rynek warzywno-owocowy po świeżynki i słoikowanie weekendowe mnie czeka )), ciotka padła ze śmiechu jak się dowiedziała, że mam zamiar słoikować ;P.
No to miłego dzionka Kochane, pewnie wieczorkiem wpadnę.
Marma wrzuciłam tutaj https://www.babyboom.pl/forum/dziec...episy-na-jedzonko-dla-naszych-maluchow-53215/
my dZisiaj wstalismy o 9 byliśmy juz na spacerze a teraz pranie i prasowanie mnie czeka, na obiad leczo ugotowane wczoraj więc luzik
Ducha słoiczki kupowałam tutaj 2x Słoik 143 ml+2x zakrętka.Słoiki 143ml+ zakretki (1791940764) - Aukcje internetowe Allegro
my dZisiaj wstalismy o 9 byliśmy juz na spacerze a teraz pranie i prasowanie mnie czeka, na obiad leczo ugotowane wczoraj więc luzik
Ducha słoiczki kupowałam tutaj 2x Słoik 143 ml+2x zakrętka.Słoiki 143ml+ zakretki (1791940764) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
nati a sprzedaliście mieszkanie?
teoretycznie tak ale póki nie mamy aktu i kasy to się nie chwale
Podziel się: