reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

mitaginka, pobudka o 6 to moje marzenie ;)

nati, pewnie, że już tak może być. Już się uczą protestować te nasze małe Łobuzy ;) Moja cwaniara ma też np tak, że jak leży na macie i nie widzi, że ktoś jest w pokoju to się ładnie bawi a czasem jak zobaczy, że ktoś jest to zaraz jęknie "łe?" jakby chciała coś wymusić.

W ogóle moje dziecię ma fazę na jedzenie wszędzie tylko nie na moich rękach :/ Trochę mi smutno, bo zawsze fajnie się poprzytulać. Na rękach zupełnie nie zje. Za to na leżąco na łóżku albo na macie to coś tam zjada. Dzisiaj na szczęście w miarę jej idzie to jedzenie. W nocy ją karmię na rękach to przynajmniej mam tą chwilę na przytulanie.

mitaginka, powodzenia w zwalczaniu zastoju. Ja czasem patrzę na te moje flaczki bezmleczne i mam ciarki na plecach jak wspominam zastoje. Miałam bardzo często.
Kurcze, co tu z tymi cyckami teraz zrobić, żeby wróciły do normalnego kształtu? Bo wyglądają jak balony po spuszczeniu z nich powietrza :/ Na operację mnie nie stać :p

reklama
Dzień dobry!!!

Widzę,ze stałe bywalczynie są:-) i b.dobrze!!!
Ja już po robocie,tzn.chata ogarnięta dokładnie,zaraz zabieram się z dziećmi na plac zabaw,potem obiadek,zakupy i po sobocie...
A w poniedziałek przyj.mój brat,już odliczam godziny;-)

mitaginko-zdrówka
cucumber-dobrze,ze Gaba dziś ładnie je.A przytulać to możesz ot,tak sobie,bez okazji:tak:
nati-mój też ma taką książeczkę,uśliniona na maxa:-D

Coś jeszcze chciałam od Was,ale zapomniałam w tym wszystkim (czyt.z radości z przyj,brata):zawstydzona/y:

Baby zebys wiedziala,mialam na poczatku tygodnia jechac do Ciebie i wskoczyc do bonarki ,przejsc sie po tk maxie ,motherhood ,poogladac sofy.Jak ja jade nasza ciezarowa to tez ja tankuje ( a ceny benzyny znacie wrrrr) a malz nie chce mi dawac swojego fordziaka bo duzo jezdzi i mniej placi za benzyne( cwaniak)

DlategoBaby co moment schodzi na allegro???( ile np sztuk musi byc w komplecie? i jakie to kwoty chodzi mi o zestawy dzieciece teraz).chce to sprzedac na dniach zeby miec na benzyne i na prezenty bo te uwielbiam robic.co mi radzisz wystawic????.tylko kiedy ja sie tego brata doprosze.mam pare wiekszych rozmiarowo spodni CK i DKNY ( kupowane byly na ciaze i po ciazy i zostaly z metkami),mam troche kosmetkow VIctorii Secret,cos z Biothermu na Celulit.Mysle tez o tychkolczykach.pasuje mi to wszystko razem sprzedac za jakies kilkaset zloty.Od czego sie kurna brac???i dzieciece ze smyka i moze jedna jakas ( placze amerykanska sukieneczke lub body z gapa) a wiem moze komus rodzi sie w rodzinie bejbik mam bluze z polaru Gap w kolorze turkusowym rozmiar 0-3 lub 3-6ale mala jest ta numeracja do tego sa spodenki ale 0 do 3)sprezentowalybyscie rodzince?

Dziewczyny pomzcie bo inaczej bedzie u nas rozwod jeszcze cholera nie moge wam tu zdjecp otrzaskac,sic1!!!Licze na wasza pomyslowosc:) czy czasopisam typu zwieriadlo i charaktery sprzedaja sie dobrze na allegro?

baby a ty mi zakaz zakupow.gdyby nie to ,juz bym byla u ciebie ,aha i tak bedziemy na badaniu oczek w srode zdaje sie:))

Dziewczyni bede wam wdzieczna za wszelkie rady ,przesadzilam ostanio coz ,aha mam tez torebki kolorwe do sprzedania ze skory.NIGDY WIECEJ zadnych CH,baby mianuje Cie moim straznikiem

buzki ,czekam na rady od was wszystkich ,mala juz gaworzy ,ale mi dala duzo luzu....

nela z własnego doświadczenia wiem że musisz wystawić tak aukcje żeby kończyła się w niedziele wieczorem tak ok 20. czyli wystawiasz we wtorek na 5 dni ( o tej godzinie co wystawisz to się skończy- może mozna jakoś to ustawić nie wiem) wystawiasz wszystko od 1 zł ( najwyżej jak Ci sie cana nie będzie podobać to zakończysz tylko musisz odwołać oferty!!!!- nam zdarzyło się dosłownie 2-3 razy taka sytuacja a sprzedajemy naprawdę często) nie robisz ceny minimalnej i muszą być porządne zdjęcia i porządny opis

a ewentualnie możesz zestawy po 10 sztuk, ja np kupowałam 10 sztuk po 9,99 ale czy to ma sens???

Ostatnia edycja:
Nati dzieki!to tych paru stowek straconych nie uzbieram tak szybko na dzieciecych rzeczach:(wystawie wiec moje jeansy ,kolczyki ,kosmetyki,itp.mam tego mase.jak ktoras wchodzi ze mna w ten biznes to gwarantuje jakies tam procenty zysku.ja bym tez rzeczy przeslala do ktorejs ( jakby ktos chcial) i jakby ktoras zajela by mi sie aukcja to sie umowimy co do zyskow.Jestes chetna?Moze ktos inny,ja naprawde w ostatnim czasie szalalam na wyprzedazach ,a sama sie nie zbiore do wysylania tego i jeszcze nie chce zeby mi to w chacie widzieli.jest jakas chetna to pisac:)buzki

p.s.czekam na propozycje ,ja ide spac na chwile a zainteresowane prosze o pisanie co warto wystawiac na aukcje.buzki.mam nadzieje ze jak sie obudze to juz cos wymyslicie ,moje kochane!

Ostatnia edycja:
MamusiaDorusia- to niezłego kopa ma mąż :)

jednak wyszłyśmy na spacer
jestem sama w domu do wieczora więc kupiłam sobie ciasto do tego kawka i będę się relaksować. hahaha jak mi mała pozwoli ale myślę że tak

edit:
żeby nie było nie zabieram dziecku zabawek na złość :), dzisiaj jak tylko dostaje właśnie klucze lub książeczkę to zaczyna krzyczeć tak jak by kupy zrobić nie mogła zaciska ręce i robi się cała czerwona a jak się jej zabierze to płacz. dziwne

Ostatnia edycja:
reklama
U nas tez superowa pogoda! Bylismy na dluuuugim spacerku :-) Mala dostala nowa lale i lwika z grajaca i grzechoczaca lapka :-D Ale i tak najbardziej lubi sie bawic swoja pieluszka tetrowa :-)
Ok. pora cos zjesc ;-)

Do góry