hej ,witam się i ja
po stercie prasowania (tak, ja z tych prasujących każdy bodziak) w nocy pobudki co 30-40 min więc norma a dziś wycieczka mała na spacer po kołobrzegu.lenia miałam masakrycznego na robienie w domu czegokolwiek, wiec pojechałam,żeby nie mieć wyrzutów sumienia, mała miała debiut w nosidełku womar czy jak on tam, nawet fajnie
dziś się buntuje i nie idę spać z kurami, doszłam do wniosku,że wtedy zaliczam tylko więcej pobudek (bo wcześniej się zaczynają) a wyspana bardziej nie jestem, no nic, czekałam na lepsze noce najpierw do 4 miesiąca,żeby zaczęła jeść inne rzeczy i więcej , potem aż załapie butelkę, żeby się najadła i spała, potem na koniec 19 tyg i koniec skoku, teraz już na nic nie czekam, heh co będzie to będzie
Mercedess mam nadzieję,ze szybko rehabilitacja załatwi sprawę
Mitaginko zdrowiej kobieto!
Nati a mała serio tym laptopem już zainteresowana?
Cucu mam nadzieję,że wkłucie będzie szybkie i bezbolesne
Herbatita jaką to nam pogodę szykują na niedziele,co?
więcej nie pamiętam
oj nieciekawą, gdzies doczytałam ze nawet 10-15 st brrrr zimno,i co ja założę oby tyle stopni nie było we wrocku
dzis po spotkaniu w kościele, zirytowałam się i grrr "zgrzeszyłam" nie ma to jak dyplomatycznie upomnieć sie o kopertę jutro muszę iść do spowiedzi
Petinka, Marma byc może będę na targach, ma być tam tez moja siostra ze swoim stoiskiem z pracy wiec chciałabym ich zobaczyć,a po 16tej na scenie mają jakiś pokaz; tak wiec kto wie kto wie pewnie tam bede( ale nie na scenie;-))
sorki reszty nie docztałam padam na twarz
zdrówka chorowitki, przespanych nocy itd
gratulacje jedzonych nowych potrwa( docztane na Fb)