reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hej ,witam się i ja
po stercie prasowania (tak, ja z tych prasujących każdy bodziak;)) w nocy pobudki co 30-40 min więc norma;) a dziś wycieczka mała na spacer po kołobrzegu.lenia miałam masakrycznego na robienie w domu czegokolwiek, wiec pojechałam,żeby nie mieć wyrzutów sumienia, mała miała debiut w nosidełku womar czy jak on tam, nawet fajnie
dziś się buntuje i nie idę spać z kurami, doszłam do wniosku,że wtedy zaliczam tylko więcej pobudek (bo wcześniej się zaczynają) a wyspana bardziej nie jestem, no nic, czekałam na lepsze noce najpierw do 4 miesiąca,żeby zaczęła jeść inne rzeczy i więcej , potem aż załapie butelkę, żeby się najadła i spała, potem na koniec 19 tyg i koniec skoku, teraz już na nic nie czekam, heh co będzie to będzie;)
Mercedess mam nadzieję,ze szybko rehabilitacja załatwi sprawę
Mitaginko zdrowiej kobieto!
Nati a mała serio tym laptopem już zainteresowana?:)
Cucu mam nadzieję,że wkłucie będzie szybkie i bezbolesne
Herbatita jaką to nam pogodę szykują na niedziele,co?:)

więcej nie pamiętam:)

oj nieciekawą, gdzies doczytałam ze nawet 10-15 st brrrr zimno,i co ja założę:wściekła/y: oby tyle stopni nie było we wrocku
dzis po spotkaniu w kościele, zirytowałam się i grrr "zgrzeszyłam" nie ma to jak dyplomatycznie upomnieć sie o kopertę:wściekła/y: jutro muszę iść do spowiedzi
Petinka, Marma byc może będę na targach, ma być tam tez moja siostra ze swoim stoiskiem z pracy wiec chciałabym ich zobaczyć,a po 16tej na scenie mają jakiś pokaz; tak wiec kto wie kto wie pewnie tam bede( ale nie na scenie;-))
sorki reszty nie docztałam padam na twarz
zdrówka chorowitki, przespanych nocy itd
gratulacje jedzonych nowych potrwa( docztane na Fb)

reklama
Ja oglądam tv, czytam bb i żrę ptasie mleczko.. a potem się dziwię że samara duża... dzieciaki śpią i pewnie zaraz też dołączę. Dzisiaj mi mała dała popalić – byłam w aptece i zakupiłam żel na ząbkowanie i jutro go wypróbuję.
Ambitnie też zaczęłam prasować i teraz wygląda u mnie tak: deska rozstawiona, ciuchy do prasowania na tapczanie, reszta na suszarce w chacie bo strasznie wieje u mnie i czekam na jutrzejsze chęci i zapał :) wszystko Milki wyprasowane - została reszta

I moja Mila obraca się od tygodnia dopiero i tylko przez lewe ramię..

nie dałam i nie dam, w mońcu chrzest jest bezpłatny i będę sie tego trzymać, co prawda co łaska ale ja łaski nie mam, kurna mnie nikt nie daje kasy
no ja też zobaczę jak to będzie wyglądało u nas, bo jak był chrzest mojej chrześnicy kupe lat temu to było dużo chrztów i kazali rzucać na tace ofiarę,jeśli teraz też tak będzie, to się zastanowie;) a jest u nas 15 chrztów w niedziele:szok:

o rany 15?ł:szok: u nas 4 i zastanawiam się ile cala msza potrwa, czy Wika wytrzyma na rekach a ja w wąskich butach;-) Na tace mogę wrzucić ale koperty im nie dam

macie jakiś pomysł gdzie kupić książeczkę interaktywną? widziałam kiedyś w c&a ale juz nie ma

no nic dziewczynki, uciekam do łózia jednak, moja gwiazda śpi już godzinę:szok:ale pewnie jak tylko zamknę oczy będzie jęczała, zawsze tak jest, ma radar jakiś na moje oczy, hehe

reklama
I ja też się poddaje. Nakarmiłam małą po kąpieli z jednego cyca, ona coś niechętna na jedzenie i czuję jak mi lewy zaraz eksploduje z nadmiaru mleka!! Ściągać mi się nie chce i poczekam do 3-4 na naturalny laktator. Dam radę mam nadzieję

Do góry