*emi*25
teraz podwójna mamusia
Aneczka, ja od marca 2009 jestem na październiku i tam zawsze ze wszystkim byłam na bieżąco i sporo czasu mi to zajmowało, więc jak zaszłam w 2 ciążę, to stwierdziłam, że na kwietniówki się nie będę zapisywać, bo nie dam rady i zacznę dziecko, męża i dom zaniedbywać, ale pod koniec ciąży w lutym zajrzałam tu, no i już zostałam Jak się zapisywałam na październik 2,5 roku temu, to tak bez przekonania, na wypadek, jakbym kiedyś musiała o coś spytać, za bardzo się mężowi nawet nie przyznawałam, bo wcześniej twierdziłam, że fora są głupie i ludzie pierdoły piszą. Najpierw mówiłam mu, że z nudów trochę czytam, ale w końcu zapytał, co ja tak ciągle piszę Jestem uzależniona
ja byłam uzależniona,ale mój zapał został ostudzony (dla mnie we świński sposób ),( zapewne mogę być czytana przez pewne osoby )i teraz jakoś tak już nie wychodzi mi namiętne pisanie ....,zapisałam się jak widać na avatarze w 2008,wiec trzy lata już,a tylko zadałam pytanie wujkowi google i sie wyświetlało toż forum więc się skusiłam .