reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ok komp znow n wieczor mam pozyczony moj dalej sie suszy:(

Miatginka witaj w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez jestem na atybiotyku podejrzewaja ze to jakies paskudztwo plus 8semka kolejna znow mi ruszyla.zatoki mnie bola,katar uszy.ciesze sie tylko ze mala mimi iz taki wczesniaczek i nie mialam mleka tylko byla na mm odpukac nic jeszcze nie zlapala.widac nie ma reguly.a w domu wszyscy chodzili kaszleli.

p.s .mazl dzwoni z pracy pogadamy pare minut i wracam was nadrabiac,ciezko bedzie ale moze choc pare syton sie uda

reklama
A co do ubrań to moja spokojnie nosi 62 a czasami jeszcze 56.. kupiłam już jej na 68 ale tonie w nich.. naprawdę niewiele ubrań odłożyłam za małych.. jakaś niewymiarowa to moja Milka

Ja tez juz zmykam spac, jutro ciezki dzien, troche lazenia po miescie i szczepienie Maludy... znowu nerwy...
Dobrej nocki wszystkim! Przespanej! :-)

Dopiero teraz można spokojnie nadrobić BB
Rany jak Wy dużo piszecie
My caly czas latamy i dopinamy na ost guzik chrzciny. Pisze my bo wiadomo ja z mamą i najważniejszym uczestnikiem, faceci niech się wypchają i kasę dawają hihi. Wszystko już chyba jest.
A teraz już główny
Eywa u nas spacerówka w natarciu i jest ok. ale cały czas na leżąco przodem do mamy, czasem tylko podniosę jeden poziom do góry, ale jeszcze nie jest to siedzenie, wygląda to tak jakby oparta była o dużą poduchę.
A gośćmi się nie przejmuj, mam to samo i szlag mnie trafia, nie piszę wiecej bo nigdy nie wiadomo kto nas czyta
Ducha bardzo, bardzo współczuje i pocieszam. Ja 25.10.2008 po 20 latach pożegnałam swojego pieseczka. Niestety musiałam go uśpić. Wiem to była najbardziej humanitarne z humanitarnych ale ja się z tym pogodzić nie umiem i bardzo za nim tęsknię. Mój ukochany foksterier.
Jestem z Tobą przytulam bardzo mocno.
Migatinka fotki zaliczone i gratki dla Tysi. Ach i spóźnione i najlepszego na 4 miesiące i dla pozostałych 4 miesieczniaków buziaki od nas z Wikunią.
Dranissimo ja głupia naciągnęłam się na to i wkupiłam takie cudo. Nie było drogie 39złale jak weszłam potem na ofertę hoteli to głowa mała. Ceny za jedzenie masakra. Naciągnęli mnie i tyle. Odżałował te 39pln i pojechałam na morze i zupełnie nie miało to nic wspólnego z owa ofertą. Jak chciałam np. w terminie 15 sierpnia to oczywiście w tym terminie nie mogli mi zagwarantować darmowych noclegów a za dziecko miałam płacić jak za dorosłego. Więc olał ich i te 39pln.
Co do fotelika to sama się zastanawiam, ale mam w komplecie z wózkiem wiec sprzedawać samego fotelika nie będę. A autkiem w ost czasie mało jeździmy i tak jak Petinka jak musze to wrocławskie mpk. Jakoś Wika się do tego przekonała i matka może trochę dalej od domu się zapuszczać.
A w ogóle to naszykowałam kolejna paczkę ciuszków do sprzedaży i wanienkę i podgrzewacz do butelek bo nie używam i w sob mam już klientkę. Tą sama co poprzednio. Babeczka bierze dosłownie wszystko i czai się na mój wózek a mnie on pasuje i nie nie, nie sprzedam jeszcze.
Zdrówka dla chorowitek i sio te choróbska
kochane mykam bo pewnie noc bedzie do d....
dziś zasnęłam na podłodze dosłownie na dywaniku a Wika na moim materacu, obudziłam sie po godzinie i w szoku byłam

Dzień dobry!!!

Spać nie mogę.Wizyty teściowej nie było,za to my byliśmy u niej...bo przyjechał brat malża (z Anglii)a chrzestny Marysi...;-)
Wujek jak zawsze stanął na wysokości zadania,poprzywoził dzieciom cuda cudeńka.Za to teść mój szanowny i kochany przeszedł kolejny raz samego siebie-walił takimi tekstami do mnie i do dzieci,że po prostu wstałam od stołu,zabrałam dzieci i poszłam sobie:wściekła/y:
No i zarzekłam się,że już mnie tam nie ujrzą,bo co jadę to nic tylko muszę się denerwować...

Noc ok.,tzn.dzieci smacznie śpią...Wczoraj Karol zrobił 2 kupy,teraz już też czuję,że się spierdział i za chwilę go przebiorę;-)
Małż już w pracy,a na 14 na rehabilitację.Znów zapowiada się mega upał:-) więc pralka w ruch pójdzie..miłego dnia!!!

p.s. nati-wstawaj;-)
mitaginko-zdrówka

eywa, doskonale Cię rozumiem z chrzcinami i rodziną. Z moją jest tak samo, a głównie z mamą. Ciągle obrażona za wszystko. Mam nadzieję, że nie zrobi na chrzcinach Małej jakiejś sceny czy afery jak się z tatą spotka :/

mitaginka, nela, zdrówka życzę :*

A ja dzisiaj wstałam o 4:50 :/ Znowu mamy wczesne pobudki. Chociaż spać poszła o 20 i nocne karmienie było o 4 rano. To i tak pobudka i stękanie przedn5. Wzięłam ją na ręce i lulałam a jak się senna zaczęła robić to położyłam ją na sobie i położyłam się spać. Udało się tak przekimać do 6 ze stękaniami i kołysaniem co jakiś czas. Jak tak dalej pójdzie to zacznę pić kawę z 4 łyżeczek :/

Wczoraj sobie poćwiczyłam te ćwiczenia i jestem zaskoczona, że wytrzymałam kondycyjnie. Było ciężko i to mega, ale dałam radę :D

Dzisiaj szczepienie, trzymajcie kciuki. Popytam pediatrę o to jedzenie Małej, bo już nie wiem o co chodzi.

wstałam tzn jeszcze leże. Asia standard 6 i oczy jak 5 zł a ja do 6.40 spałam coraz dłużej mi pozawala spać :-)
Mitaginka, nela- zdrówka
MamusiaDorusia- och ten teść
ja mam teścia super teściowa wrrrrr

Ostatnia edycja:
nati, mam tak samo, teść jest super a teściowa daje popalić. Nie jest jeszcze jakimś potworem, ale czasem mnie do szału doprowadza.

Moja nosi ubranka na 74, te na 68 jeszcze wciskam, ale niektóre już małe. Ogólnie moje dziecko mi się wydaje coraz chudsze, brzuszek mniejszy, fałdki znikają na nóżkach. Ale chyba idzie w górę szybko to może dlatego. Zważymy u pediatry i zbaczymy jak nam rośnie.

reklama
to chyba mój grubasek jest najmniejszy spokojnie 62 mieścimy. ale teraz właściwie ma same u7branka 3-6 msc to trudno stwierdzić.

moja teściowa też tragedii nie ma, tylko to ten typ "przytulę na siłę i będzie fajnie" cyli wszędzie jest jej pełno, najszczęśliwsza by była jakbyśmy tam mieszkali, nachalna, pyta się po 1000 razy czy sie jest głodnym jak nie to i tak potem wymienia po kolei co ma do jedzenia i może sie ma na coś ochotę. chciała żeby starsza mówiła babcia,a karola poznała ją mając 12 lat. 3 godzinna wizyta to mało. itp
poprostu mnie męczy.

Do góry