reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam się z rana :-)

Nocka oki. 2 pobudki. Wczoraj trochę mniej marudził.
Pranie wstawiłam, babka się piecze :-)

Dzisiaj szczepienie :eek:
Ostatnie 2 razy były nawet ok. Pierwszym razem spał prawie cały dzień, drugim razem był marudny, ciekawa jestem jak będzie dzisiaj.
Mój ma ok.72 cm. Pajace na noc nosi na 74, ale np. spodenki na 62 i 68 a bodziki na 68.

Dziwczynki chorowitki-zdróweczka dla Was :-)

reklama
mitaginka, moja też robi pomarańczowe kupy po marchewce i są tam jakby grudki innego koloru. To pewnie z mleka. Kupa zmienia kolory jak się wprowadza normalne jedzenie. Myślę, że nie ma się czym przejmować. Za kilka dni jak będzie regularnie jeść marchewkę to się wszystko unormuje.

A ja już nie wiem co z tym jedzeniem. Dobrze, że dzisiaj pediatra. Gaba zjadła o 4 rano i chciałam jej dać jeść o 7 to wypluwała smoka. Poszła spać i wstała o 8.25. Myślałam, że jest głodna jak wilk po takiej przerwie a ona ledwo 100 ml ściągnęła :/ Humor ma dobry, rozrabia na macie. Nie wiem co się dzieje. Już tak jest od 3 tygodni, ale od kilku dni yjątkowo mało je.

Rano mi z maty zjechała i rąbnęła głową w parkiet jak się przekręcała na plecy :p Nie było płaczu ale stuknęło nieźle. Nie zdążyłam podbiec. Trzeba dywany kupić, bo to Małe zaczyna zasuwać po macie, że strach wyjść z pokoju na chwilę nawet.

ale wy macie z tym jedzeniem :-(, moja je wszystko z wielką chęcią czy to cyc czy jabłko czy kaszka.
u nas burza, ciemno i zimno :-(, Asia nic a nic się burzą nie przejmuje za to pies to i owszem.

My też juz wstalismy :)
tzn pierwsza pobudka była o 6 ale jakos dokimaliśmy do 8:30 wzięłam prysznic i mogę ruszać do pracy :)
mam dzisiaj kupę roboty wiec uciekam :)

zapomniałabym, wczorajszy basen bardzo udany :) młody się świtnie bawił, śmiał sie i machał w wodzie nózkami :) super :) polecam wszystkim :)
pieluszki spisały się :p tzn nic nie wypłynęło ;)

U mnie ciąg dalszy naprawy przez dziecko nocek. Po wczorajszych przeżyciach dziecko wstało dokładnie 4:40, 6:20 i o 7:10 jak zaczęła śpiewać wzięłam do naszego łóżka, zapchałam cycem i zasnęła do 8:30 a potem już śpiew i guganie

Ja z teściową ok a z teściem to nie raz się pożarłam.. a mój małż ma charakter taty... u nich dzeidziczny jest ten niemiec alzheimer i cholery dostaje jak mój małż mówi „no podaj mi to no wiesz leży na tym no..”. Teściowi to wybaczam ale jemu..

nati – moja Mila szamie też wszystko – jak przynoszę jej miseczkę to wypluwa dyda i szeroko buzie otwiera. W szoku jestem – młodego musiałam nakłaniać, cudować a mała od razu załapała. No i u mnie też ciemno, zimno, wichura i pada

baby - super że wypad udany i mały zadowolony

ponieważ jeszcze nie kumam tego forum to się zapytam gdzie wstawiacie foty?? chętnie moją laskę pokaże ale nie wiem gdzie..

wow - ile tu tego!! szansy nie ma na to aby czytać choć 1/4.
do tej pory przez 7 lat byłam na e-wesele a Was podczytywałam od marca. Na tamtym forum mam kilka wątków które śledzę jednak tutaj to kopalnia wiedzy dla mam z takimi samymi problemami bo dzieci w tym samym wieku..

reklama
Cześć Wam .

burza była troszke,grzmotnęło tak że w kablach od kompa syk usłyszałam byłam pewna że zwarło ,bo router się wyłączył,ale mamy listwę antypiorunową heh,

mała sobie śpi,dziś o 7 czydziści się obudziła,zresztą Hubert to ją pobija bo ten to teraz jakoś potrafi po 5 wstać .

ja pisałam kupiłam te body teraz na 81,,wczoraj nałozyłam i w sam raz , ale to taki pewno rodzaj ubrania,bo inne pewnnie byłoby jeszcze za duże .

Do góry