reklama
Mercedesss
Fanka BB :)
mitaginka-czytałam gdzieś że jak krew się pojawia w stolce, to mogą byc problemy z układem pokarmowym a dokładnie jelitem grubym.
Ale, zadz. do pediatry i ona powinna zlecic jakieś badania.
Ale, zadz. do pediatry i ona powinna zlecic jakieś badania.
no właśnie w zachowaniu Tysia jest normalna, marudzi jak zawsze, ale jak ma dobry humor to normalnie się smieje, nie ma gorączki, tylko jak robi kupę to robi się cała czerwona, aż oczy jej prawie wychodzą...
a kup robi dużo, ale to od zawsze, częstotliwość wyprożniania się też nie zmieniła...
zobaczę, jakie będą następne kupy...
a kup robi dużo, ale to od zawsze, częstotliwość wyprożniania się też nie zmieniła...
zobaczę, jakie będą następne kupy...
nie wiecie, czy dziecko może nabyć alergię pokarmową na coś, na co wcześniej jej nie miało?
tak myślę, że jakby to były jakieś wirusy czy bakterie to chyba miałaby też inne objawy, co? Wczoraj zawiozłam kupę do przebadania, ale przez święto wyniki dopiero w czwartek...
tak myślę, że jakby to były jakieś wirusy czy bakterie to chyba miałaby też inne objawy, co? Wczoraj zawiozłam kupę do przebadania, ale przez święto wyniki dopiero w czwartek...
ducha
Tymciowa mama :)
hura, doczytałam, ale nie baardzo pamiętam co komu chciałam odpisać. coś tam spróbuję.
nati, gratki z powodu nowej furki i oby wzięli tą kasę dla Was .
baby, super że Adi zaczyna siadać :-), chusty fajowe, a z zostawieniem Tymka z kimś poza M. też dla mnie niewykonalne, więc zazdroszczę tymczasowego braku problemu powrotu do pracy.
eywa, współczuję sytuacji, ale na bank jeszcze teraz tego nie apamięta, więc się nie martw tym. Przyjęcia wreszcie mm gratuluję :-).
mitaginka, biedulko u Ciebie znowu coś :-(. Niestety nie poradzę bo nie wiem, najlepiej to lekarz w takim przypadku .
My dzisiaj znowu u ciotki na grillu byliśmy, wczoraj tez bo chłopaki dach robili nad tarasem, a dzisiaj się trochę "nabombali" bo trzeba było opić dach. Jutro znowu lecimy do nich na obiad. Z tym, że M. chyba na kacyku będzie ;-).
Więcej nie pamietam... idę wypić jeszcze jedną herbatkę laktacijną, myju, myju i spać zanim M chuchający alk. przylezie do lóżka . Kolorowych.
nati, gratki z powodu nowej furki i oby wzięli tą kasę dla Was .
baby, super że Adi zaczyna siadać :-), chusty fajowe, a z zostawieniem Tymka z kimś poza M. też dla mnie niewykonalne, więc zazdroszczę tymczasowego braku problemu powrotu do pracy.
eywa, współczuję sytuacji, ale na bank jeszcze teraz tego nie apamięta, więc się nie martw tym. Przyjęcia wreszcie mm gratuluję :-).
mitaginka, biedulko u Ciebie znowu coś :-(. Niestety nie poradzę bo nie wiem, najlepiej to lekarz w takim przypadku .
My dzisiaj znowu u ciotki na grillu byliśmy, wczoraj tez bo chłopaki dach robili nad tarasem, a dzisiaj się trochę "nabombali" bo trzeba było opić dach. Jutro znowu lecimy do nich na obiad. Z tym, że M. chyba na kacyku będzie ;-).
Więcej nie pamietam... idę wypić jeszcze jedną herbatkę laktacijną, myju, myju i spać zanim M chuchający alk. przylezie do lóżka . Kolorowych.
Mercedesss
Fanka BB :)
mitaginka-ja czytałam, że jak jest krew w stolcu to może byc alergia na mleko, ale przecież ona pije tylko z piersi...
mitaginka-ja czytałam, że jak jest krew w stolcu to może byc alergia na mleko, ale przecież ona pije tylko z piersi...
nie wiem...może być tak, że ja nie powinnam pić mleka ani nic mlecznego...może to wyszło teraz, skoro petinka pisze, że alergia może się pojawić po czasie...
nie wiem, mitaginko. a wprowadzałaś już jakieś słoiczki?
nie, bo czekalam az skończy 4 miesiące, a potem przyplątały się zielone kupy itd.
reklama
Podziel się: