Witajcie laseczki
Byliśmy dzisiaj na śląsku a dokładnie w gliwicach, wróciliśmy wieczorkiem, wykąpalismy młodego, serniczek sie piecze a ja mogę zasiąść do kompa
doczytałam w miarę
Morgaine dzięki za streszczenie
buziak
co do sprzątania to jak młody śpi w chuście i mam czas (czyt. nie mam nic innego do roboty) to sprzątam, wycieram kurze, zamiatam, zmywarka chodzi codziennie więc nie muszę sama zmywać, umyję płytę i ogólnie ogarniam łazienkę, generalne porzadki robimy wspólnie z M raz w miesiacu a tak to ogólnie ogarniamy mieszkanie, zeby w syfie nie żyć ;-) nie jestem chorobliwą pedantka na szczęście nie udzieliło mi się po mamie
szlag mnie trafiał jak byliśmy mali a ona co chwilę ze szmatą latała i nam powtarzała, ze źle posprzątaliśmy pokój itp... toż to jakieś wariactwo jest...
Nati my mamy dla młodego taki zestaw szczoteczek
NUK Zestaw szczoteczek edukacyjnych do ząbków (1721209046) - Aukcje internetowe Allegro i to trochę myje zabki (jak juz są;-)) bo jest silikonowe i masuje dziasełka jak bolą
Dranissimo mnie myśl o powrocie do pracy zaczęła przerażać, bo stwierdziłam, że nie potrafie młodego zostawić na dłużej z kimś poza mężem...
na szczeście póki co mamy problem z głowy, a później bedziemy sie zastanawiać
acha zdrówka dla wczorajszych i dziesiejszych czteromiesięczniaków
muszę sie Wam pochwalić, ze mój syncio w bujaczku ciągnie głowę do przodu siada i siedzi tak sobie sam
troszke go buja jeszcze ale juz coraz lepiej mu idzie
odebrałam dzisiaj mojego wyczekanego hopka, nie mogłam trafić na fajnego używanego w dobrej cenie i wreszcie się udało, mój meżulo postanowił, że sprezentuje mi drugiego hopka więc w sumie będę miała 3 chusty ale sie cieszę
jeden hopek jest taki
Chusta Hoppediz 4,6 m Delhi / chusty Long 4,6 m / Tkane / Chusty Hoppediz :: Tublu.pl a drugi taki
Chusta Hoppediz 4,6 m Dublin / chusty Long 4,6 m / Tkane / Chusty Hoppediz :: Tublu.pl marzy mi się jeszcze Antigua taka jaką Ty masz
Morgaine ale nic sie na razie nie trafiło, może kiedyś trafie to najwyżej sprzedam coś z tego co mam a kupie tamtą i już
buziaki, uciekam bo mamy plany na wieczór z M ;-)
Eywa mój młody najada się spokojnie z piersi ale z niego jest łakomczuch i co byś mu nie dała to zje... potem ulewa i beka jak stary ale bedzie jadł az nie zje wszystkiego
więc tym sie nie martw, zresztą wieczorami zawsze jest mniej mleka niż w dzień i jest to całkiem normalne