reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

draniu, herbatita gratki;-)
co do butelek to ja mam różową, mleczną i złotą. złota jest śliczna:-D no jak juz butelkowa jestem to musialam sie obkupic:-D

ten mój chłop jest genialny :angry: chole ra jasna!!
mloda wykapana, kaszka zjedzona i zamiast zasnąć to jazda. no to nosze, przytulam, mowie do niej i takie tam inne co mitaginka non stop robi (buziak:*) a ten uchyla drzwi sypialni i szeptem mówi: zęby jej posmaruj (tzn. dziąsła, ale on to tak nazywa:-D) posmarowalam. włożyłam do łozeczka i mloda grzecznie sama zasnęła!! siet!!:angry: czemu ja na to nie wpadłam??!! :-D chociaż do czegoś się przydał:-D
no a mnie sie chce sikac ale pierwsze musze tu popisac:)

marma wyobrazam sobie Twoja jazde, czesciej tak mam niz nude!! dwulatek czasem przechodzi samego siebie, ajak za duzo i za glosno wyje, to Nika tez sie wkurza i wyje i potem jeszcze mnie do kompletu brakuje. starszak na szczescie patrzy z politowaniem a nie placze...

buziak laseczki, do jutra (znajac zycie jeszcze dzisiaj tu raz zajrzę;-) wszak dopiero 19.3o) ")

reklama
najedzona i spać nie chce :-(leży i się śmieje i piszczy. noż .... jak się obudzi wcześniej niż o 6 to żadnej kaszki, kleiku itp przed 12 października!!!!!!!!!!!!

Gratuluje zwyciezczyniom ( nigdy w zyciu nic nie wygralam ) no i zazdroszcze ale tylko troszke :tak::tak:

Moje dziecko w dzien ok co prawda mamy problem ze spaniem w domu (moja wina moja bardzo wielka wina) remont wiec wozio i na dwor bralam to teraz mam...

Dzis w akcie desperacji moje dziecko spi w dlugim rekawie bo juz nie wiem o co kaman z tym spaniem a przeciez bylo ok....:cool2::cool2: dostal z niekapka mojego mleko z kaszka ok 80ml sciagnelam wypil i ryk (malo) a ze wiecej nie mialam to bach do cyca a ten zly ze wolno leci ale w koncu sie dopil i zasnal od razu ( dziwne zawsze jeszcze mi z 30 minut spiewal) zobaczymy jak noc potoczy sie dalej...:sorry:

Maz wczoraj z bractem i jego dziewczyna balowal a ja z malym bo oczywiscie budzil sie co 20minut wiec nawet nie oplacalo mi sie krazyc gora dol ( wydaje mi sie ze on sprawdza czy jestem ale w nocy tez??) a dzis z pracy wrocil pozniej i tez widze ze po %%%% yhh....:eek::eek: ten to ma zycie ale niech sobie ma pffffff (maly juz zaczyna sie wiercic) wiec chyba nie trafilam (raz juz sie obudzil) wiec dooopa dooopa dooopa....:cool::cool:

NATI heh dobre ja to samo musze powiedziec i juz wiem ze wiecej nie dam.....

Ostatnia edycja:
nati, czekam jutro na relacje w sprawie kaszki ;-)
A tak z ciekawosci zapytam, jaka kaszke Asi dajesz?? Moze i ja zaczne...

Moja dzis mi pierwszy raz zasnela na rekach!! :szok: :szok: Ale okazalo sie to drzemka :/ Bylam w kapieli wiec nie wiem czy sie sama zbudzila, czy maz obudzil bo on to tak potrafi!! Komus nie da pospac, a sam to lubi... wrrrr

morgaine, jak to 19.30?? U mnie dopiero 19.10 :-D :-p

bo kaszka a kleik to co inszego pono... a ktoro lepsiejsze? Chyba kleik... bo nie slodki. Nie chce Malej do slodkiego przyzwyczajac...

wszystkie kaszki które widziałam były na mm a nie chce jej dawać mm więc kleik jest lepszy dla mnie

a tak w ogóle to nie spi już ale bardzo grzecznie leży w łóżeczku więc nie marudzę

acha, wiec to o to chodzi, ze kaszki sa na mm... no to kleik kupimy, bo my tez tylko na cycu... Kuzwa, ja to zielona jestem w tych tematach... i tez lyzeczka bede dawala

reklama
Do góry