reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

draniu, herbatita gratki;-)
co do butelek to ja mam różową, mleczną i złotą. złota jest śliczna:-D no jak juz butelkowa jestem to musialam sie obkupic:-D

ten mój chłop jest genialny :angry: chole ra jasna!!
mloda wykapana, kaszka zjedzona i zamiast zasnąć to jazda. no to nosze, przytulam, mowie do niej i takie tam inne co mitaginka non stop robi (buziak:*) a ten uchyla drzwi sypialni i szeptem mówi: zęby jej posmaruj (tzn. dziąsła, ale on to tak nazywa:-D) posmarowalam. włożyłam do łozeczka i mloda grzecznie sama zasnęła!! siet!!:angry: czemu ja na to nie wpadłam??!! :-D chociaż do czegoś się przydał:-D
no a mnie sie chce sikac ale pierwsze musze tu popisac:)

marma wyobrazam sobie Twoja jazde, czesciej tak mam niz nude!! dwulatek czasem przechodzi samego siebie, ajak za duzo i za glosno wyje, to Nika tez sie wkurza i wyje i potem jeszcze mnie do kompletu brakuje. starszak na szczescie patrzy z politowaniem a nie placze...

buziak laseczki, do jutra (znajac zycie jeszcze dzisiaj tu raz zajrzę;-) wszak dopiero 19.3o) ")

reklama
najedzona i spać nie chce :-(leży i się śmieje i piszczy. noż .... jak się obudzi wcześniej niż o 6 to żadnej kaszki, kleiku itp przed 12 października!!!!!!!!!!!!

Gratuluje zwyciezczyniom ( nigdy w zyciu nic nie wygralam ) no i zazdroszcze ale tylko troszke :tak::tak:

Moje dziecko w dzien ok co prawda mamy problem ze spaniem w domu (moja wina moja bardzo wielka wina) remont wiec wozio i na dwor bralam to teraz mam...

Dzis w akcie desperacji moje dziecko spi w dlugim rekawie bo juz nie wiem o co kaman z tym spaniem a przeciez bylo ok....:cool2::cool2: dostal z niekapka mojego mleko z kaszka ok 80ml sciagnelam wypil i ryk (malo) a ze wiecej nie mialam to bach do cyca a ten zly ze wolno leci ale w koncu sie dopil i zasnal od razu ( dziwne zawsze jeszcze mi z 30 minut spiewal) zobaczymy jak noc potoczy sie dalej...:sorry:

Maz wczoraj z bractem i jego dziewczyna balowal a ja z malym bo oczywiscie budzil sie co 20minut wiec nawet nie oplacalo mi sie krazyc gora dol ( wydaje mi sie ze on sprawdza czy jestem ale w nocy tez??) a dzis z pracy wrocil pozniej i tez widze ze po %%%% yhh....:eek::eek: ten to ma zycie ale niech sobie ma pffffff (maly juz zaczyna sie wiercic) wiec chyba nie trafilam (raz juz sie obudzil) wiec dooopa dooopa dooopa....:cool::cool:

NATI heh dobre ja to samo musze powiedziec i juz wiem ze wiecej nie dam.....

Ostatnia edycja:
nati, czekam jutro na relacje w sprawie kaszki ;-)
A tak z ciekawosci zapytam, jaka kaszke Asi dajesz?? Moze i ja zaczne...

Moja dzis mi pierwszy raz zasnela na rekach!! :szok: :szok: Ale okazalo sie to drzemka :/ Bylam w kapieli wiec nie wiem czy sie sama zbudzila, czy maz obudzil bo on to tak potrafi!! Komus nie da pospac, a sam to lubi... wrrrr

morgaine, jak to 19.30?? U mnie dopiero 19.10 :-D :-p

bo kaszka a kleik to co inszego pono... a ktoro lepsiejsze? Chyba kleik... bo nie slodki. Nie chce Malej do slodkiego przyzwyczajac...

wszystkie kaszki które widziałam były na mm a nie chce jej dawać mm więc kleik jest lepszy dla mnie

a tak w ogóle to nie spi już ale bardzo grzecznie leży w łóżeczku więc nie marudzę

acha, wiec to o to chodzi, ze kaszki sa na mm... no to kleik kupimy, bo my tez tylko na cycu... Kuzwa, ja to zielona jestem w tych tematach... i tez lyzeczka bede dawala

reklama
Do góry