wcale że nie!Q! jeśli chodzi o kaszki i kleiki.
kaszka ryżowa bobovity jest bezsmakowa i nie na mm.
kleik ryżowy ma nestle, moze to to samo a nazwa inna?
kurde Mimi się panoszy i kaze mi zejsc z jego fotela!! czujecie, dwa i pół roku i rządzi ja tego nie kumam
dzisiaj miałam gości, jutro jadę w gości.... matko ja już chcę do pracy, odpocząć trzeba mi
laski ja wracam do pracy prawdopodobnie 2listopada. to jeszcze 2,5 mca. poszłabym wcześniej, ale Mimi idzie do pkola (chyba!!) od pazdz. i chce ten pierwszy miesiac go wspierać telepatycznie
sisi je, ide
kaszka ryżowa bobovity jest bezsmakowa i nie na mm.
kleik ryżowy ma nestle, moze to to samo a nazwa inna?
heh bo Ty jesteś w strefie GMT -1.20nati, czekam jutro na relacje w sprawie kaszki ;-)
A tak z ciekawosci zapytam, jaka kaszke Asi dajesz?? Moze i ja zaczne...
Moja dzis mi pierwszy raz zasnela na rekach!! Ale okazalo sie to drzemka :/ Bylam w kapieli wiec nie wiem czy sie sama zbudzila, czy maz obudzil bo on to tak potrafi!! Komus nie da pospac, a sam to lubi... wrrrr
morgaine, jak to 19.30?? U mnie dopiero 19.10
kurde Mimi się panoszy i kaze mi zejsc z jego fotela!! czujecie, dwa i pół roku i rządzi ja tego nie kumam
dzisiaj miałam gości, jutro jadę w gości.... matko ja już chcę do pracy, odpocząć trzeba mi
laski ja wracam do pracy prawdopodobnie 2listopada. to jeszcze 2,5 mca. poszłabym wcześniej, ale Mimi idzie do pkola (chyba!!) od pazdz. i chce ten pierwszy miesiac go wspierać telepatycznie
sisi je, ide