reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

[B pisze:
nati_k[/B];7425488]adi- ja się w większości czasu nudzę. :-( np teraz leże mała je a ja w tv się gapię z nudów.
co do wprowadzenia nowych posiłków ja jeszcze nie wprowadzam ale dałam 2 łyżeczki jabłka i jadła, kleik też jadła

u mnie wszystko wypluwa normalnie kicha nie wiem co robić a jest na mleku hipoalergicznym więc ja nie karmiona cyckiem to powinna nowe produkty próbować, a ja z tego próbowanie to tylko ciuchy od marchewki a mała i tak nic nie je

reklama
dziewczynki co wy robicie całe dnie że Wam się nie nudzi???
objad zrobiony, podłogi umyte, dziecko się grzecznie samo bawi a co ja mam robić??

po szczepieniu:-( i spacerku na uspokojenie. Dziś było masakrycznie dość że na godz 14ta a Wika ma wtedy obiadek więc była głodna jak szlag, głodna to wściekła rycząca zawodząca no i te 2 ukłucia suma Sumarów było obłędnie. Wyszłam i się poryczałam podczas karmienia malej. Ona już teraz nic nie pamięta a ja mam dziwna telepatkę. Na szczęście była to ost dawka pneumo i 5 in1 we wrześniu nast. dawka WZW B, reszta dokładnie za rok od dziś.( chodzi o te płatne) Waga Wiki to 6,6kg czyli prawie podwoiła swoją wagę ur.
Dobra mykam robić obiadek bo małż wraca a ja dziś na 20.15 na fitness:-)

Ostatnia edycja:
przy trójce się nudzić to super zorganizowana mamusia :-)
pies mnie wkurza zaraz ją normalnie wywale i pod sklepem przywiąże. kręci się w kółko balkon-mieszkanie. i jęczy- boi się wiatru ale co mnie to obchodzi?? nie mam serca do moich zwierząt ostatnio :-(

Hahahaha no nie mogę dziewczyny muszę się pochwalić oto treśc mojego maila od Philips :

Szanowni Rodzice!

Z radością informujemy, że Państwa córeczka znalazła się w zwycięskiej
drużynie w naszym konkursie "Chłopaki rządzą, dziewczyny górą!".

Wyjątkowa nagroda - różowa butelka z limitowanej kolekcji
Philips AVENT - zostanie do Państwa wysłana do 31 sierpnia.

Gratulujemy!

Pozdrowienia,
Philips AVENT

herbatita ja dostalam takiego samego mejla ;-) tylko, ze na fb sie pochwalilam ;]
W koncu cos wygralam, hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Draniu;-)to również gratuluję,
Tak, tak Nati to już drugie zwycięstwo, obiecane kremy doszły akurat jak byliśmy na urlopie. Już odebrane i ciałko nim smarowane;-)

Ostatnia edycja:
Do góry