reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

[B pisze:
nati_k[/B];7425488]adi- ja się w większości czasu nudzę. :-( np teraz leże mała je a ja w tv się gapię z nudów.
co do wprowadzenia nowych posiłków ja jeszcze nie wprowadzam ale dałam 2 łyżeczki jabłka i jadła, kleik też jadła

u mnie wszystko wypluwa normalnie kicha nie wiem co robić a jest na mleku hipoalergicznym więc ja nie karmiona cyckiem to powinna nowe produkty próbować, a ja z tego próbowanie to tylko ciuchy od marchewki a mała i tak nic nie je

reklama
dziewczynki co wy robicie całe dnie że Wam się nie nudzi???
objad zrobiony, podłogi umyte, dziecko się grzecznie samo bawi a co ja mam robić??

po szczepieniu:-( i spacerku na uspokojenie. Dziś było masakrycznie dość że na godz 14ta a Wika ma wtedy obiadek więc była głodna jak szlag, głodna to wściekła rycząca zawodząca no i te 2 ukłucia suma Sumarów było obłędnie. Wyszłam i się poryczałam podczas karmienia malej. Ona już teraz nic nie pamięta a ja mam dziwna telepatkę. Na szczęście była to ost dawka pneumo i 5 in1 we wrześniu nast. dawka WZW B, reszta dokładnie za rok od dziś.( chodzi o te płatne) Waga Wiki to 6,6kg czyli prawie podwoiła swoją wagę ur.
Dobra mykam robić obiadek bo małż wraca a ja dziś na 20.15 na fitness:-)

Ostatnia edycja:
przy trójce się nudzić to super zorganizowana mamusia :-)
pies mnie wkurza zaraz ją normalnie wywale i pod sklepem przywiąże. kręci się w kółko balkon-mieszkanie. i jęczy- boi się wiatru ale co mnie to obchodzi?? nie mam serca do moich zwierząt ostatnio :-(

Hahahaha no nie mogę dziewczyny muszę się pochwalić oto treśc mojego maila od Philips :

Szanowni Rodzice!

Z radością informujemy, że Państwa córeczka znalazła się w zwycięskiej
drużynie w naszym konkursie "Chłopaki rządzą, dziewczyny górą!".

Wyjątkowa nagroda - różowa butelka z limitowanej kolekcji
Philips AVENT - zostanie do Państwa wysłana do 31 sierpnia.

Gratulujemy!

Pozdrowienia,
Philips AVENT

herbatita ja dostalam takiego samego mejla ;-) tylko, ze na fb sie pochwalilam ;]
W koncu cos wygralam, hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Draniu;-)to również gratuluję,
Tak, tak Nati to już drugie zwycięstwo, obiecane kremy doszły akurat jak byliśmy na urlopie. Już odebrane i ciałko nim smarowane;-)

Ostatnia edycja:
Do góry