..aenye
Mama grudniowa'06
draniu, ja butle przez sen juz przerabialam. i taka sama d..pa. przegapilam, gdzie sie wybierasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
draniu, ja butle przez sen juz przerabialam. i taka sama d..pa. przegapilam, gdzie sie wybierasz?
a po co butle chcecie wprowadzić???
ja jeszcze dzisiaj spróbuje kleiku, bo super ku[a po nim była :-), ale jak znowu będą pobudki to daje spokój
nati, na dobra sprawe to mi zostal jeszcze tylko miesiac macierzynskiego... i powrot do pracy :-( I tak wracam na pol etatu, ale przez te pare dni jak mnie nie bedzie to nie wiem, jak Mala bedzie jadla?! Musi jakos ta butle zalapac... chociaz bym oczywiscie wolala bez butli, no ale jak... Dla mnie to bezsens, ze tak szybko trzeba wracac, takie dzieci sa za male na jakies opiekunki itp! Oj, w ogole to wszystko jest poronione!