reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ładna pogoda to nic tus ie nie dzieje:)

anetka gratulacje dla Lukasza;-)

jutro ma lać:(
a mnie sie...normalnie nudzi~!!! nie no zsczyt. troje dzieci i nuda!!! jak wstana dzieciaki to trzeba gdzies pojechac...

reklama
baby co ja narobiłam z tymi zakupami.
zaczelam kupowac u uzytkownika ktore znalam juz wczesniej. po kkupieniu kilku rzeczy okazalo sie ze nie ma on aventu:-D a przeciez to najwazniejsze dla mnie bylo. ale okazalo sie rowniez ze jest z mojego miasta wiec odbior gratis;-) po czym kupilam butelki u innego uzytkownika. w b.dobre cenie (dzieki za polecenie uzytkownika,a le mial duzo drozej te butelki..) no i paczka poszla dzisiaj wiec bedzie dopiero w poniedzialek. no i w zwiazku z tym sliniaczkow nadal nie mam:( no ale kasy tez mi szkoda bo kupa innych wydatkow. a samych sliniaczkow nie kupie przez neta bos ie nie oplaca. wyladuje wiec pewnie w tesco....

nati - do kiedy jest dominikanski???

jeszcze 2 tyg a wybierasz się??

morgaine- w tesco jest pakiet 5 śliniaków rózowych. tylko nie wiem za ile bo dostałam i to 2 razy więc mam 10 takich samych :-D

pierwszy no może 2 raz miałam taki ból piersi ( a dokładnie 1 której nie używam praktycznie) że pędziłam do domu żeby małą obudził pies i żeby jej dać ale nawet nie umiała złapać tak twardy był ale ściągnęłam ręcznie 40 ml i złapała i jest już ok.
byłam u babci, chrzciny też załatwiłam. ksiądz zaczął od tego jaki mój stan cywilny i ile po slubie jak sie dowiedział że ślub kościelny prawie 2 lata temu to zaczął być miły
hahahaha

Ostatnia edycja:
co tu taka cisza???? o już tak późno zaraz kąpiel i sen. co prawda dzisiaj mała ciągle śpi ale znając ją nie będzie miała kłopotu z zaśnięciem na noc.
zaczęla właśnie marudzić posadziłam ją i jak jej się odbiło to aż chlusnęło na łóżko, nogi. a już ponad 2 tyg nie ulewa. może jej za dużo leciało mleka z tego bolącego cyca

A ja zawsze na weekend mam wiecej mleka... nie wiedzec czemu? :-)

Slyszalam, ze Lepper nie zyje... Niebezpiecznie w tej pl polityce sie robi... Znajaz zycie to pewnie sprzatneli go, bo jakos nie wierze w jego samobojcze zapedy...

reklama
Do góry