reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej dziewczeta.

nati jedna nocka zawalona nie zaszkodzi;-)
U nas jak zwykle, pobudka na butle i dlaej kimka, ciekawe kiedy przestanie mi sie na ta bute budzic:sorry2:

Za to młody przeszedl dzis samego siebie. Wstal o 6.30 a ze dla mnie to srodek nocy to wzielam gada do lozka, dalam butle, wlaczylam bajki i przysnelam. Budze sie i co widze? Dziecie smaruje mi cala posciel wazelina:no: Wstalam, ogarnelam bajzel, wchodze do lazienki a tam cala rolka papieru porwana na strzepy, ide dalej i znajduje mleczna kanapke rozsmarowana na kanapie....myslalam ze go udusze!!!!

reklama
no moja taki ok 6.5 kg i jest co nosić ,więc wielki ukłon ku Tobie:-D
boszzzzzzzzzzzzz szlak mnie trafi znowu światło wyłączyli:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:a prasowanie czeka i pralka w trakcie prania:angry::angry: i to wtedy kiedy śliwka tak ładnie śpi:angry::angry::angry::angry:
pewnie jak się obudzi towlączą:no:
jolaznam ten ból:-) ściskam:)

czesc dziewczyny.u nas dzis przynajmniej nie leje.oby tak zostalo.za to moj ojcec lazi za mna i doprowadza mnie do szalu.jak sie nie mieszkalo z rodzicami tyle lat to ciezka sprawa tak nagle byc przez kogos pouczanym.poza tym moj ojciec na starosc stal sie wyjatkowo upierdliwy ( boze uchowaj zebym sie taka nie zrobila na starosc ,wrr).

u nas brak slonca mnie dobija.

Miska lapki w buzi ma caly czas ,ale noc w miare spokojna ,tylko gadala sobie od 6stej przez poltorej godziny a pozniej usnela.

Co do nianiek ja szukalam w ciazy juz i ze lezalam a rodziny nie bylo blisko potrzebowalam kogos do pomocy.ale co jedna to byla wieksza porazka,przychodzi emerytka placze ze nie ma za co zaplacic rachunkow a jak pytam czy nie zostanie czasem dluzej( zeby sobie dorobic) to slyszalam " prosze pania ,ja ma swoje zycie ,punkt 15 wychodze".a wczesniej sie skarzyla ze samotna jest:))).mloda laska znow ,plecona o zgrozo przez znajomych z zakupow nie przynosila reszty ani rachunkow,jak zesmy sie zorientowali to duzo nas to juz kosztowalo.ale na pewno sa tez ok ludzie ,tylko trzeba duzo szczescia zeby je znalezc:)

czesc dziewczyny
wróciłam z dalekiej podróży:) długo się nie odzywałam, wiem.. ale mialam straszny kocioł. Chrzciny, mazury, w międzyczasie latanie z małą po lekarzach bo miala anemie. straciłam przez to wszystko mleko i od tygodnia jedziemy na bebiku..okropne, straszne wyrzuty sumienia no ale cóż, był już niedowaga-3,5miesiąca a waga 4,900 czyli przez półtora miesiąca przybrała niecałe 500gram..
Chrzciny oki, wrzuce zdjęcia na wątek :) Na mazurach mała była baardzo grzeczna, pogoda mierna ze hej, zero słońca. ale za to komarów nie było i po lesie cały czas spacerowałyśmy.

nie wiem dziewuszki co mogę jeszcze dodać, postaram się ponadrabiać i być już na bieżąco, no a reszta to pewnie wyjdzie w praniu :)

oki, mała śpi, wrzuce zdjątka :)

Heloł!!!

Ja wczoraj do 23 bez neta,masakra!!!Poczytałam Was trochę bo dziś mało czasu,a za niedługo goście...na szczęście to nie teściowie;-),więc przeżyję!!!

eywa-tradycyjnie 1-buziak dla Natalki od rówieśnika:tak:

nati-uwielbiam zbierać grzyby,mogę je suszyć,marynować,robić zupki,tylko nie każ mi ich jeść:-D Lubię tylko pieczarki,a to przecież też grzyby,hahaha

margola-witaj po przerwie!!!

Ok.uciekam,bo nie wyrobię.Pogoda fatalna,ale byłam z dziećmi na dworze-Karol w chuście,Marysia w pelerynie i kaloszach,co kałuża to chlap i efekt-wsio mokre...
A co do moich teściów i tych głupich odzywek-mam ich powyżej uszu,są beznadziejni do bólu.A moje riposty tylko potęgowały ich bzdurne wypowiedzi.Olałam ich,bo tak chyba najlepiej.Oni już nie zmądrzeją:-D

reklama
Do góry