reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Hej dziewczeta.

nati jedna nocka zawalona nie zaszkodzi;-)
U nas jak zwykle, pobudka na butle i dlaej kimka, ciekawe kiedy przestanie mi sie na ta bute budzic:sorry2:

Za to młody przeszedl dzis samego siebie. Wstal o 6.30 a ze dla mnie to srodek nocy to wzielam gada do lozka, dalam butle, wlaczylam bajki i przysnelam. Budze sie i co widze? Dziecie smaruje mi cala posciel wazelina:no: Wstalam, ogarnelam bajzel, wchodze do lazienki a tam cala rolka papieru porwana na strzepy, ide dalej i znajduje mleczna kanapke rozsmarowana na kanapie....myslalam ze go udusze!!!!

reklama
no moja taki ok 6.5 kg i jest co nosić ,więc wielki ukłon ku Tobie:-D
boszzzzzzzzzzzzz szlak mnie trafi znowu światło wyłączyli:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:a prasowanie czeka i pralka w trakcie prania:angry::angry: i to wtedy kiedy śliwka tak ładnie śpi:angry::angry::angry::angry:
pewnie jak się obudzi towlączą:no:
jolaznam ten ból:-) ściskam:)

czesc dziewczyny.u nas dzis przynajmniej nie leje.oby tak zostalo.za to moj ojcec lazi za mna i doprowadza mnie do szalu.jak sie nie mieszkalo z rodzicami tyle lat to ciezka sprawa tak nagle byc przez kogos pouczanym.poza tym moj ojciec na starosc stal sie wyjatkowo upierdliwy ( boze uchowaj zebym sie taka nie zrobila na starosc ,wrr).

u nas brak slonca mnie dobija.

Miska lapki w buzi ma caly czas ,ale noc w miare spokojna ,tylko gadala sobie od 6stej przez poltorej godziny a pozniej usnela.

Co do nianiek ja szukalam w ciazy juz i ze lezalam a rodziny nie bylo blisko potrzebowalam kogos do pomocy.ale co jedna to byla wieksza porazka,przychodzi emerytka placze ze nie ma za co zaplacic rachunkow a jak pytam czy nie zostanie czasem dluzej( zeby sobie dorobic) to slyszalam " prosze pania ,ja ma swoje zycie ,punkt 15 wychodze".a wczesniej sie skarzyla ze samotna jest:))).mloda laska znow ,plecona o zgrozo przez znajomych z zakupow nie przynosila reszty ani rachunkow,jak zesmy sie zorientowali to duzo nas to juz kosztowalo.ale na pewno sa tez ok ludzie ,tylko trzeba duzo szczescia zeby je znalezc:)

czesc dziewczyny
wróciłam z dalekiej podróży:) długo się nie odzywałam, wiem.. ale mialam straszny kocioł. Chrzciny, mazury, w międzyczasie latanie z małą po lekarzach bo miala anemie. straciłam przez to wszystko mleko i od tygodnia jedziemy na bebiku..okropne, straszne wyrzuty sumienia no ale cóż, był już niedowaga-3,5miesiąca a waga 4,900 czyli przez półtora miesiąca przybrała niecałe 500gram..
Chrzciny oki, wrzuce zdjęcia na wątek :) Na mazurach mała była baardzo grzeczna, pogoda mierna ze hej, zero słońca. ale za to komarów nie było i po lesie cały czas spacerowałyśmy.

nie wiem dziewuszki co mogę jeszcze dodać, postaram się ponadrabiać i być już na bieżąco, no a reszta to pewnie wyjdzie w praniu :)

oki, mała śpi, wrzuce zdjątka :)

Heloł!!!

Ja wczoraj do 23 bez neta,masakra!!!Poczytałam Was trochę bo dziś mało czasu,a za niedługo goście...na szczęście to nie teściowie;-),więc przeżyję!!!

eywa-tradycyjnie 1-buziak dla Natalki od rówieśnika:tak:

nati-uwielbiam zbierać grzyby,mogę je suszyć,marynować,robić zupki,tylko nie każ mi ich jeść:-D Lubię tylko pieczarki,a to przecież też grzyby,hahaha

margola-witaj po przerwie!!!

Ok.uciekam,bo nie wyrobię.Pogoda fatalna,ale byłam z dziećmi na dworze-Karol w chuście,Marysia w pelerynie i kaloszach,co kałuża to chlap i efekt-wsio mokre...
A co do moich teściów i tych głupich odzywek-mam ich powyżej uszu,są beznadziejni do bólu.A moje riposty tylko potęgowały ich bzdurne wypowiedzi.Olałam ich,bo tak chyba najlepiej.Oni już nie zmądrzeją:-D

reklama
Do góry