andariel
mama super dwójki :]
Czy ktoś wie jak popsuć telewizor tak aby wyglądało że popsuł się sam?
herbatita - współczuję "przygody"
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram. Miałam niezłe załamania nerwowe właśnie przez to, jak czytałam, że najlepsze karmienie piersią a butelka to zło. W moim przypadku dzięki temu, że przeszłam na mm moja córa nie ma anemii. No i ja jestem szczęśliwsza, bo nie szło nam karmienie. Już się z tym pogodziłam. Może gdybym nie próbowała karmić piersią to bym miała wyrzuty, ale robiłam wszystko, nawet konsultantki laktacyjne się poddały.Dziewczyny, zgadzam się z Morgaine, to piękne, co niektóre z Was piszą o karmieniu piersią. ale właśnie przez takie kategoryczne stwierdzenia, że butelka to ostateczność, że wszystko jest w głowie itd. wiele młodych mam może się niepotrzebnie stresować, frustrować i zamartwiać, tracąc najpiękniejsze chwile z dzieckiem, a nie o to chodzi. Kiedy mówicie w ten sposób, to w pewnym sensie robicie to samo, co pokolenie naszych mam nakłaniające do karmienia butelką. Trzeba podkreślać wszystkie zalety karmienia piersią, ale nie można zakładać, że jest ono zawsze najlepsze.
Oj tak dokładnieUważam, że ci nasi mężczyźni powinni zostać sami z dziećmi przez 2-3 dni i wtedy by zobaczyli i doświadczyli na własnej skórze co my mamy w każdy dzień powszedni. Tylko szkoda dzieci ;-)
Idę spać, miłej nocy