reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dlugo sie logowalo i zapomnialam co chcialam napisac.
Mitaginka.- super ze na usg wszystko ok
koot- dlatego ja mam internet.Ostatnio jak niemialam gdzie malej przebrac bo tak zimno bylo to myslalam o Tobie.

Ostatnia edycja:
reklama
nie no anisad przesadziła. mogla smsa komus napisac, a nie ze my sie tu martwimy :angry: ja jej pokażę jak wróci
:-D

alex done! nie wiem jak to po niemiecku;-)

koot witaj z powrotem :)
morgaine a chlopców jak długo karmiłaś? czemu zakładasz, że to schyłek karmienia, masz mało pokarmu?
ja mam chyba aż nadto, co chwilę czuję taki przeszywający ból napływającego mleka :-D z cycem lepiej, jest bardziej miękki, chyba wczorajszy masaż M. pomógł :tak: dzisiaj jeszcze powtórzymy procedurę ;-)
Tysia dzisiaj standardowo prawie nie śpi. Spała 40 minut z cycem w buzi, a jak wyjęłam to się obudziła. Teraz też ją usypiałam i od 4 minut śpi, pewnie zaraz się obudzi. Ciekawe, co ona ma za dnia z tym snem :crazy:

asiunia- witaj z powrotem:tak:
andariel- śliczne imię:tak:
mitaginka- nie jesteś sama- Antek od trzech dni prawie nie śpi w dzień- dziś spał dwa razy po 30 min- na rękach:wściekła/y:

a edit: koot- i ja czekam na zdjęcia:tak: i szukam w nezie zaklęć co by lata wróciło:-D-może wróż Maciej pomoze???:-p

Ostatnia edycja:
dzien dobry :-)
u nas rano bylo slonko a teraz jak przylalo powodz w ogrodku :szok: nie ma to jak lato...
moje dziecie znowu przespalo cala noc moze to nie przypadek ;-)
napiszcie mi kochane gdzie sa te terminy skokow pliss pliss plisss :-)
Koot ciesze sie ze wyjazd udany zycze lepszej pogody :-)
asiunia witam :-)

Mitaginka dzieki :-)
maly wlasnie probuje koniecznie przekrecic sie z pleckow na brzuch tylko robi to w koszu i sciana go ogranicza wiec konczy na lezeniu na boku i zjadaniu sciany kosza :-D

http://parenting.pl/noworodki-i-niemowlaki/2063-skoki-rozwojowe-1-rok-zycia.htmlpandora to zadzwoń do Macieja :-) spytaj o to lato, będę trzymać kciuki, żebyś się dodzwoniła za pierwszym razem :-D

kciuki nie będą potrzebne ponieważ ja wiem że trzeba dzwonić w trakcie trwania porady:-D niestety wydaje mi się że wróż wybył na wakacje a jeśli jego dar jest prawdziwy to raczej są to wczasy zagraniczne i trudno będzie się do niego dodzwonić:-D:-D:-D

reklama
Do góry