reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

witamy się.
Baby- gratulacje dla dzielnego samodzielnego synka
Jankesowa- 100 lat dla Gracjanka

my po pierwszym kleszczu wczoraj :-(, na uchu ale gładko poszło mała nawet się nie skrzywiła trochę krwi dezynfekcja i już nie było śladu.
Herbatita- mój sprząta i gotuje na urlopie :-)

reklama
Cześć kochane...a zemnie dziś zombi... znowu nocka do D...Mały albo budzi się bo głodny albo jak tylko smoczek mu wypadnie normalnie mam dość. Jeszcze Kacper przed 5 zrobił akcję o smoczek który mu gdzieś w nocy wypadł z łóżeczka... Ja nie wiem co jest z tymi moimi chłopakami...A jak prosiłam przy Kacprze nie dawać smoczka jak nie woła to nie na siłę mu wciskali. Przemka odstawiam od września. A jak mi teściowa coś powie to normalnie pojadę po niej jak po bandzie...Kurde zaczynam naprawdę siadać ze zmęczenia i niewyspania....Ale hardcor zacznie się od września. Dziś się dowiem czy będę musiała jeszcze robić drugi kierunek studiów. Zapowiada się ciekawie...dwoje dzieci, praca i dwa kierunki....sory że tak egoistycznie ale właśnie syrena się włączyła...

witam :-) moje dziecie sie dzis popisalo i jak poszlo spac ok 20ej tak wstalo o 6:30 :szok: ale zeby nie bylo za dobrze straszak o 4ej chcial pic ;-)
dzis do fryzjera obciac wloski niestety nie da rady mi ufarbowac bo malo czasu :-( juz nie moge patrzec na te siwulki...ale nie lubie strasznie sama tego robic :-(
pisalyscie cos ostatnio o komarach...wielkim plusem mieszkania w tym kraju jest brak komarow :-D chyba nie lubia zimna :-D
Marma wspolczuje nocki :-( a nie chcesz zabrac smoka Kacperkowi? starszak troche chodzil ze smokiem chyba z 1,5 roku tzn pozniej juz tylko do spania ale zawsze..ale odzwyczajenie przeszlo nawet bezbolesnie...mlody jak narazie smok do zasypiania potem wypluwa
Cucumber gratuluje zabka :-)
Nati zycze zeby wiecej kleszczy nie bylo..ja by chyba musiala meza zatrudnic do wyciagniecia go :zawstydzona/y:
Baby zycze zeby malemu dobrze sie spalo w lozeczku :-) a moze spiworek do spania napewno sie z niego nie wykopie :-D chociaz u was chyba narazie za cieplo na spiworki..

dranissimo, ładna waga :)

a dziekujemy ;-) Moja mala grubaska ma apetyt na moje mleko, moze za duzo slodyczy wcinam? ;-)
Gratulacje pierwszego zabka! :-)

my po pierwszym kleszczu wczoraj :-(, na uchu ale gładko poszło mała nawet się nie skrzywiła trochę krwi dezynfekcja i już nie było śladu.
Herbatita- mój sprząta i gotuje na urlopie :-)

przechlapane! Ja to sie panicznie boje kleszczy!
A co do mojego M, to moj gotuje codziennie :-p

baby, ja tez bym polecala spiworki do spania, moze byc troszke goraco w nim, ale Adrianek na pewno sie nie rozkopie z niego :-) Ponoc niektore dzieci nie lubia w tym spac, ale nasza Maluda nie miala nic przeciwko... ;-)

Normalnie jestem w szoku, Mala spi juz niemal 12h! bez przerwy! Wybudzalam Ja 3 razy na jedzenie, zjadla, poprzeciagala sie pare razy i nadal spi! :-O

Wilmek u nas w sypialni 25-26 stopni więc śpiworek odpada, zresztą nawet w pajacyku by się ugotował, śpi w bodziaku z kr. rękawkiem i jest w sam raz, przykrywam mu tylko lekko nóżki pieluszką lub cieniutkim kocykiem

Cucu gratuluję ząbka :) widzę, że w ząbkach przodują u nas dziewczynki :) chłopaki do roboty :)

Nati współczuję kleszcza, ja to bym na pogotowie jechała, nawet ze sobą:tak: ale to dlatego, że koleżanka z pracy po samodzielnum wyciąganiu leżała 6 tyg. w szpitalu z boreliozą:-(

baby ale fajnie, że łóżeczkowy debiut udany :)
nati tylko nie wspominaj teściowej o kleszczu, bo wiesz co będzie :p
cucumber oooo, Gaba już ząbkowa? ;)

u nas noc ok, spanko od 21:00 do 6:00 i potem do 8:00
dzisiaj na 15:00 jedziemy na to usg nerek, nawet nie wiecie, jak się denerwuję, trzymajcie proszę kciuki, żeby było ok. Już mi się przez to wszystko jakieś głupie sny śniły :(
i śniła mi się herbatita ;) a mianowicie to, że ona odsypiała, a ja zajmowałam się i Tysią, i Wiki ;)

Alexandra dzien dobry ;-)
Mitaginka ale Tysia ladnie spi :-) oczywiscie trzymam kciukasy bedzie dobrze :tak:
Baby rzeczywiscie goraco w sypialni u nas ok 18...
Dranissimo a wcinasz duzo slodyczy? :-D

cześć cioteczki
Migatinka ale sie usmiałam, ąz łezki ocieram ........ Wiesz to może być niezły pomyśl, nocka na nockę raz ja raz Ty i obie pośpimy. Tylko problem by był z karmieniem Tysi, my butlowe cyc pusty jak Sahara:szok:
Tysia coraz ładnie śpi taka grzeczniutka się robię, za to moja sie bardzo psuje ale tłumacze to upałami i chyba nadchodzącymi wielkimi krokami ząbkami. Nocka no jako tako budzenie ci 4h a nie jak dotychczas co 2. Dla mnie to i tak sukces. A najważniejsze ze nie budziła sie z płaczem chyba te leki na ząbkowanie pomogły. Daje jej takie ampułki bezsmakowe Camilia. Wczoraj jedna dawka na noc i o niebo lepiej. To jest lek homeopatyczny wiec przedawkować sie tego nie da, tak myślę.
Chłop, mężczyzna dziwne stworzenie ........ brak słów. Moj zrozumiał aluzje i dziś wrecz nakazałam isc do kościoła załatwiac termin chrzcin a ja zajme sie menu w restauracji. Tak tak podzial obowiązków musi byc;-)
Pogoda do D... pada i pada coby za tydzien było juz ok, bo na urlop jedziemy.
Baby cudna noc, oby juz tak zostało. A Ty kobito spij jak możesz a nie nasłu****esz czy wstajesz i patrzysz czy przykryty:-)
Marma to pewnie skok u Przemcia a Kacprowi za gorąco, hmmmmm sama nie wiem tak mi sie wydaje
Kobito a jak to 2 kierunek chcesz zacząć? A co z planami? no wiesz mówiłaś na spotkaniu i co miałaś sie coś pochwalić i nic.
Nati podziwiam za kleszcza, ja sie cholernie boje jak u Wiki go zobacze, tak jak Baby jechałabym na pogotowie. w rodzinie mam 2 osoby chore na boleriozę i są na lekach do konca zycia, a u niech raz lepiej raz gorzej ze zdrowiem.
ok miłego dnia kobitki
Najlepszego dla rocznicowców. Całujemy Wika i Herbatita

reklama
Do góry