reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Eywa - gratki, trzymam kciuki....ciekawe co to..... może innym też pomoże, daj znać
Mitaginka-kupiłaś opaskę?

Ostatnia edycja:
o tak depilacja była mega wyczynem :-D
Smoczek i ogólne ejo ejo albo jak to mowie "ele ele" tak z arabska zaciąga ;p to jest najlepsze. Pogada pogada ze smokiem i pada ;-)

edit:
Eywa powiedz powiedz co to za magiczny sposób, może i ja pośpię dłużej?

nie to nic wymyślnego, nie spodziewałam się,bo nic na to nie wskazywało,ale wygląda to na głód, spowodowany brakiem mleka i nie jedzeniem butelki, no ale zobaczymy po dzisiaj, na razie śpi spokojnie,jestem straszna ale nie dałam jej cyca już ponad 2 godziny przed kąpaniem by "zaoszczędzić" mleczko na dobranoc, walczyła ostro,bo ona wieczorami bardzo często je, stąd braki, przetrzymałam ją dziś na herbatce i nawet wypiła w międzyczasie 70 ml mm( to mega sukces!) i po kąpieli zjadła oba cycki i pięknie śpi do tej pory, nawet jeszcze nie stękała ani razu, matko to takie proste było? tym niejedzeniem butelki zmyliła, bo wiecie, ja mam pochrzanioną laktację, zawsze były braki, więc generalnie jeśli zasypiała głodna to po pół godziny tam nie zrobiło się tego mleka tyle by ten głód zaspokoić, więc dojadała te trochę i zaraz od nowa...

chociaż jeszcze zobaczymy jutro:)
aaa i śpi pół nocy odkryta całkowicie, flanelą dopiero nad ranem ją okrywam

to u nas chyba głód to nie jest że ona tak często stęka i sie wybudza. Wszak je w nocy tego nie moge powiedziec czasem 3xpo 120ml innym 4x120 na raty, juz zupełnie ale nie wiem co sie z nia dzieje. Mam w pogotowiu naszykowany czopek panadolu bo chyba zaczynają zęby iść. Codziennie o 22 mi się przebudzi, zaczyna płakać krzyczeć. Czy to gazy? hmmmmmmm popierdywuje sobie i to ostro bo i espumisan w mleku jest. Pomarudzi chwile zalapie smoka i zasypia. Bardzo mnie zastanawia co to jest od 2- 3 dni o 22. trwa to chwilę ale martwi

no cięzo powiedzieć...może i zęby, musisz dać radę:)

ja sobie wydedukowałam ten głod jednak po tym jak wczoraj przyjechałam z tego grilla po 3 h ,nakarmiłam i poszła spać i spała do tej 4, a tak też się nie spodziewałam,że ona może tak reagować, a poranne rzucanie się zostało niestety , od 5 już była u mnie i co 15 min szalała, ale yego rozgryźć nie moge jeszce

idę spać, może ja się kiedys wyspie choc troche?:)

reklama
witamy się
Petnika- wszystkiego naj naj naj

mąż śpi, starsza śpi, idzie burza a my na dworze na ganku pod kołdrami siedzimy z kawką i mleczkiem w cycach :-)
wiem będę potworem ale muszę się pochwalić odkąd tu jesteśmy jem wspólnie z rodziną przy stole wszystkie posiłku- pamiętacie to jeszcze?? :-D
i to spokojnie bez śpieszenia się. mała zazwyczaj spi może 2 razy nie spała to była w foteliku i grzecznie się bawiła.
zaraz będzie lało :-(, no cóż wszystkiego mieć nie można

Do góry