reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej dziewczyny. Mam do sprzedania piękny ciuszek na chrzest dla dziewczynki. Może któraś z Was się skusi
biggrin.gif
PIĘKNA SUKIENECZKA (1726378339) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hej dziewczyny. Wpadam na szybko zdać relacje po wizycie. Pani doktór była pod wielkim wrażeniem osiągnięć małego :) Jest bardzo rozwinięty jak na swój wiek. Pięknie trzyma główkę, mamy nie pozwalać siadać. Jest lekka asymetria ale nie potrzebuje ona rehabilitacji. Mamy się zgłosić do rehabilitanta żeby pokazał nam jak z małym ćwiczyć i pokazać się na kontroli pod koniec września. :) A ja głupia matka jestem taka dumna że mam takie silne i zdolne dziecko :p

Hej Wam .

Marma - super że z synkiem w porządku,ciesz się ciesz to najważniejsze że jest dobrze :-)

my jutro idziemy na usg brzucha,sprawdzić ...co ona miała... coś nad nerką też zapomniałam,a nie chce mi się już patrzeć w dokumenty ...

byliśmy dziś u lekarza,bo mała ma katarek od wczoraj biedaczka, no i w końcu lekarka zauważyła u niej od razu że krzywo trzyma głowę,i dała skierowanie do ośrodka ..więc termin mamy na 11 sierpień. a nikt mnie wierzyć nie chciał ....pfff, matka wie lepiej :-p

teraz sobie wody wypiła bo taką duchotę mamy w chałupie że szok, i zasnęła w leżaczku,muszę zaraz wyjąć i oporządzić do przed snem

mateczko jak nie duszno , ponad 30 w pokoju ,...

Marma- tylko się cieszyć i gratulować.Z tym siadaniem to kiepsko bo malutka moja to tylko na siedząco lub na brzuszku na plecach tylko śpi inaczej ryk :-(

nati za to mojej na plecach najlepiej ;) choć ostatnio woli na rękach przodem do świata, za to ryk na brzuszku
marma no to fajnie :)
faktycznie duszno dzisiaj, chociaż popadało, ba, nawet pogrzmiało i pobłyskało
Tysia śpi, czas na kolacyjkę

u nas noc w miare... za to w dzien malo spania i krotko no ale dalalm rade za to cos z mlekiem w cycach kiepsko ;-/spadam sie kąpac bo padam na mordke dzis....

A dziekuje dziękuje drogie koleżanki pospalam cale 2h i od razu człowiek się lepiej czuje. W wypił jedyne piffko w lodowce wiec go wysłałam do sklepu, a co ja nie mogę? No dziecko śpi snem nocnym, trochę pomarudziła ale ok. wreszcie zasnęła a ja z W na balkonie kufelek pifka wypiłam, potem kąpiel w waniliowych płatkach mydlanych i mmmmmmmm jak mi dobrze. Nowo narodzona jestem, teraz sobie pada i świeże powietrze do nas leci. Jak miło. Ach już bym chciała być nad morzem. A co tam u Was kochane….
Marma zdolne masz dziecko i tak szybko się rozwija tylko się cieszyć
Migatinka słodka ta Twoja dziewczynka
Baby sliczne chusty i dla mnie ta druga ze zdjęcia mniemam, że kolor brąz? Albo nie dowędzam ;p
Emi trzymam kciuki za usg oby nic nie wykazało
Dzis była u mnie mama i mierzyłyśmy sukienkę dla Wiki do chrztu, boszeeeeee bosze jaka śliczna, zdjęć nie mam ale wystawie w odpowiednim momencie
Mama do mnie z miłymi słowami że zjechałam na wadze i tak ładnie wyglądam, a ja czuje się jak poczwara. Ale co tam byle do przodu. Byłam w pracy tez już pisałam, matko ja nie chce wracać a wiem że musze. Nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu a byłoby miło, no ale cóż czasem inne rzeczy wioda prym Szkoda że tu te finansowe.

dzięki herbatita

no a ja tzn.my zdecydowaliśmy że jednak szczepimy , dziś się lekarka zapytała co ze szczepieniami więc jej mówię iż chcieliśmy w ogóle nie szczepić więc nie chciała dyskutować z nami,bo to nasza decyzja,ale powiedziałam jej że chciałabym aby mnie ktoś wytłumaczył porządnie bo mam mętlik w głowie,więc siedzieliśmy tam ze 30 min jak nie dłużej i nas przekonała.. jak przejdzie jej to przeziębienie dajemy skojarzone ..

reklama
no a ja się właśnie tych odczynów obawiam,ale co zrobić trzeba być tylko dobrej myśli że wszystko przejdzie w miarę łagodnie ,oby .

no i zbudziła się moja hrabina, idę się nią zająć, i się napić Boże jaka susza heheheh

Do góry