reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam sie z Wami choć nie mam siły
Nie śpię od 4,20 i padam już na twarz, nawet kawa nie działa a wypiłam juz 3
Byłam dis szybciorem w pracy podbić książeczkę i odebrać listę płac, mała pospała tylko z 30 min, wróciłyśmy ok. 11 i od tego czasu nie spała ani sek. Padła dopiero po 2gim spacerku i ciepłym mleku a było to ok. 16. MASAKRA
Brak mi słów ide spać. Nie wiem co pisać nie doczytałam nic. Ide się kimnąć W już wrócił z pracy wiec posiedzi przy malej a ona własnie spi.
buzka

reklama
herbatita współczuję...mam nadzieję, że w momencie, jak piszę ten post, Ty sobie smacznie śpisz ;-)
dranissimo tak mi się przypomniało odnośnie Twojego wczorajszego pytania, co ile jedzą nasze maluszki, że może Zuzinka potrzebuje cyca np. do zaśnięcia (Tysia często tak ma) i wcale nie chodzi tu o jedzenie...?
mamusiaDorusia jak wyniki z morfologii? Dzięki za pomoc w "napadzie" na Kaufland ;-), ale zamówię na allegro jakieś sliczności, a poza tym nie spytalam tej babeczki, kiedy kupiła opaskę :-p

u nas dzisiaj o niebo lepiej niż wczoraj, co prawda na porannych ćwiczeniach był płacz, ale potem już mało marudziła :-)
w czwartek jedziemy na usg nerek (proszę Was o kciuki, mam nadzieję, że te powiększone kanaliki były spowodowane ówczesną infekcją), przydałoby się też znow pobrać małej kontrolnie mocz (mamy to robić co miesiąc). Na samą myśl już mnie trzepie, bo tyle z tym zachodu, jakby nie było stres :( a koniec końców adnotacja z laboratorium i tak brzmi "źle pobrana próbka" :confused:

EDIT Tysia się do mnie rano tak pięknie usmiechała, że hej! Nawet udało mi się jej cyknąc fotkę, to wstawię potem na odpowiedni wątek

i jeszcze na poprawę humoru:

Zachorował wielki wojownik indiański, jego współplemiennicy udali się do czarownika po radę.
- Połóżcie mu jajka na oczach - powiedział czarownik.
Nazajutrz delegacja znów jest u uzdrowiciela.
- I co, pomogło? - pyta starzec.
- Nie, on umarł.
- A położyliście mu jajka na oczy tak, jak kazałem?
- Nie, udało nam się je dociągnąć tylko do pępka.

witam :-)
wpadam na sekunde jak zwykle ;-) tatus zajmuje sie dziecmi ja mam chwile na bb i biegne umyc wlosy...
mlody ma dzis duzo lepszy humor nawet troszke pospal...no ale juz godzina zero sie zbliza czyli kolkowo-marudzeniowa wiec pewnie bedzie reszte dnia nareczny ;)
pisalyscie o smianiu sie moj maly to maly smieszek jak nic nie boli i nie spi to sie smieje do mamy taty brata zabawek nawet swojej raczki :-D
mitaginka trzymam kciuki za kanaliki
baby ja bym wziela rio bardziej uniwersalna chociaz jesli chodzi o kolor to ja biore pod siebie nie malego ;)

No, moja tez w koncu padla. Poplakala, pomarudzila, ale padla. Narazie 20 minut, a niech spi na zdrowie! ;-)
Tez padam na twarz, w sumie nawet sie wyspalam, ale jakos mnie pogoda chyba dobija, no i dziesiatki spraw na glowie swoje sobia ;/ Plus, jakies zastoje w cyckach! No jeszcze tego mi brakowalo :-( Czasem juz mam dosyc karmienia, ale tfu tfu, zebay zaciskam i karmie, przeciez pokarm mam, to az grzech zrezygnowac...
mitaginko, z tym zasypianiem przy cycku to chyba masz racje, bo Ona w sumie czesto je i zasypia, czasem nawet po 5 min, pyk i Jej nie ma! Tak sobie mysle, ze to chyba zle, bo wez Ja potem oducz i naucz, ze trzeba zasypiac samemu. Kosmos...
Oczywiscie trzymam kciuki za Tysi wizyte! Mam nadzieje, ze usg wyjdzie pozytywnie dla Was! Niech juz los sie odmieni na Wasza korzysc ;-)
My jutro tez mamy wizyte - bilans 3 miesieczny. Moze sie dowiem ile moja olbrzymka wazy! :-)

hihihi "Godzina zero" dobre :) u mnie trwa, młoda walczy u siebie, a ja w przerwach doczytuję :)
Baby - ta pierwsza śliczna, Ty jesteś kobietką i ma Ci się podobać, a że maluda w środku to chłopina :) druga też ładna, lubię paseczki, ale patrz która Tobie się bardziej podoba

Mitaginka - kciuki zaciśnięte

Herbatita - wyspałaś się trochę?

Ja dziś piorę ciążowe ubranka i po Borysie coby coś na allegro wystawić....

i znów płacz....rany julek ;)

reklama
Do góry