reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby resciowej cos wytlumaczyc to zawsze wyzsza szkola jazdy

Jestem zla co ja mowie mega zla chyba stad mi sie biora takie teksty pojechal sonie i mysle ze teraz padne do stop

MORGAINE moze teraz tez z sasadka gada...;->

Zaden penis mi tu krzywdy nie zrobi spadam zaraz do wyra w gacaiach pod same cycki ;-)

reklama
koniec seansu:-) piwożłopy się rozeszły:tak: wreszcie cisza i nie słyszę tych basów:wściekła/y:

edit: własnym uszom nie wierze!!! słysze sprzatanie w kuchni po seansie, chyba się domyślił żem wkur.....

Ostatnia edycja:
herbatita to masz fajnie bo moj nie rozumie slowa sprzatac i nie istnieje ono w jego slowniku.zawsze byl obslugiwany przez ...sp.mamusie i tak mu juz zostalo.zato mala czesto bierze sam na noc i daje mi sie wyspac ,przebiera ,myje ,bawi ,ale oczywiscie jak jest w domu.no a czesto go nie ma.ahhh jakby mi tak kiedys posprzatal,on mysli ze takie rzeczy same sie robia;-)byla by to mila odmiana

a dzis fajny film lecial na tvn Something gotta give,nie pamietam jaki ma tytul po polsku ,ale przyjemny z J Nickolsonem

oj laski, wesoło tutaj:) my dziś nad morzem pół dnia, ale sorry,już nie jest fajnie w Kołobrzegu jak się pyry poznańskie nazjeżdżały,hehe bez obrazy,ale ruszyć się nie można, mała też sporo marudziła w foteliku nawet, żałowałam,że chusty nie wzięłam, za to byliśmy z mężem godzinkę na basenie i niedługo pewnie z małą się wybierzemy:)
ogólnie dziś przechodzę kryzys fizycznego zmęczenia, co G zauważył i w sumie fajnie, wypłakałam mu się,heh..dostałam w końcu wsparcie jakiego oczekiwałam i zaangażowanie z jego strony tym, problemem, bo to już nie jest niedogodność, niespanie od 2 tyg jest już dla mnie problemem

herbatita a chociaż dobrze sprząta? bo jak mój od święta w kuchni coś zrobi to potem dwa razy dłużej poprawiam po swojemu:szok:

Jankesowa - :)
Morgaine - to oni o seksie rozmawiali :) chyba bym tej babie oczy wydrapała :)

u nas dziś byli znajomi, a starszak miał pechowy dzień - zleciał ze schodów, wargę ma jakby mu ktoś botoks wstrzyknął, kciuk chyba wybity, potem mrówki go pogryzły na działce, ajaj

młoda się darła, w stypialni 26stopni było, jutro chyba jakąś lodówkę tam wstawię, żesz mać

jutro tata na cały dzień wpada, a że ten to ranny ptaszek, to nie pośpię.....a kiedy ja ostatnio pospałam???? :) nastawiam się psychicznie na skończenie karmienia piersią to od września.......hmmmm, ciekawe.....

Ducha - ja też dziś po wkładki laktacyjne goniłam

Baby - jak ja jechałam na rok do usa, to też mi nikt w rodzinie nie wierzył, że to na serio.......to chyba tak już jest...

Nati - wypoczynku :) bez komarów, ja już cała pogryziona, zawsze mnie gryzą

Herbatita - narazie testujemy nosidełko, raz przodem, raz normalnie, nie chcę jeszcze za długo młodej w nim nosić, ale jast bardzo fajne, myk, myk i ubrane :)

Mitaginka - Hrabina będzie jeszcze najgrzeczniejszym dzieckiem :) zobaczysz :)

aaaaa, pofarbowałam odrosty, w tygodniu idę do fryzjera, no i brakuje mi czasu tylko dla siebie i zrobienia czegoś dla siebie, chciałabym już nurać i w ogóle.........stąd te myśli o karmieniu, bo tak naprawdę to mnie "trochę" ogranicza...
Eywa - a Twoja młoda to się całkiem rozbudza i płacze, czy jak?

Ostatnia edycja:
No powiedzmy że może być ;-)

ok zmykam spać bo jutro ciężki dzień w sensie rozmowy z W.;-)

edit. Hatorska to rewelacja że już masz nosidełko. Ja musze swoja ponownie do swojego przyzwyczajać na urlop rzecz jasna chce je zabrać wiec i Wika musi je polubić;-).

Ostatnia edycja:
Hatorska ja caly czas jak wychodze z domu to albo w czapce albo w jakiejs opasce na glowie,w poniedzialek juz sie zmusze na tego fryzjera zeby nie straszyc.
A kiedy wy do Wloch jedziecie i w ktore miejsce,my mamy ochote ale troche sie "cykamy" czy opanujemy sytuacje.Do hoteljedziecie,do jakiegos pensjonatu malego czy na campingi???Potrafimy jechac gdzie sniedaleko i smoka zapomniec czy nawet herbatki.Ale slonca chcemy ,slonca i morza...

hatorska zaczyna się rzucać w łóżeczku, główka na wszystkie strony, macha rączkami, nóżkami, jęczy, ja zazwyczaj szybko reaguje, przytulam, jak szuka cyca to jej daje , czasem je, czasem tylko ją uspokaja, posiedzę z nią i śpi..godzinę, a od 3 15-20 min i cyrk od nowa...a jak nie zareaguje na czas to jęczy jęczy aż się wybudza, jak to napisałam to w sumie coraz bardziej myslę,że coś nie tak, chyba pójdę w końcu w poniedziałek do pediatry

reklama
Do góry