reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine- Moja Asiunia jak Twoja Nika uwielbia gadać do listków.
Siedzi w foteliku na przeciwko wielkich liści i może tak godzinami gadać.
Wlaściwie to albo gada do listków albo śpi. a ja nic nie robie. mąż gotuje córka starsza sprząta młodsza ciągle śpi. super poprostu

reklama
nati_k życzę aby reszta urlopu przebiegała tak samo :tak:
mitaginko u nas też była taka sytuacja że mała budziła się z płaczem, trwało to 2-3 dni. Powtórzyło się po paru tygodniach i znów to samo, 2-3 dni budzenia się z płaczem. Doszlam do wniosku, że to było w czasie skoku... teraz miałam tak 3 raz. Więc może u Tysi jest skok?

się melduję ;) my po wieczornych krzykach, temp. w pokoju 27 :(

Dziadek pojechał, nacieszył się wnukami, a ja tatą - nawet do kąpieli został :)
Nela, z młodym bylismy na Bornholmie, ale miał wtedy niecałe 2 latka....zobaczymy jak to będzie, teraz dużo jeździmy i młoda spoko, planujemy 1 nocleg po drodze....coby się wyprostować, no głównie młodzi :) żeby "na prostym pospali".

Petinka - było wesoło na komisariacie :) zwłaszcza Ci policjanci sami do końca nie byli pewni

Nati - super :)

Eywa - ciężko z tą Twoją maludą...taka bezsiła jak ja z tymi wiczornymi krzykami.....aj, aj

eywa tule cie mocno moj co prawda nie budzil sie co 0 min ale co 30 :shocked2: takze rano bylam kaput i wlasnie to samo juz ze zasnieciem mial problemy stekal pojekiwal nozkami machal ale zasnal jak od 00.30 sie zaczelo tak trwalo do rana :cool: piszczal z zamknietymi oczami... a w dzien wsio ok ladnie spal zaowolony usmiechniety juz sie boje nocki dzisiejszej....:zawstydzona/y: co to bedzie ehhh

Maz gdy powrocil (udawalalm ze spie) to bylo ehmmmmm kwiatku, kwiatuszku, stokrotko , dziubeczku , dziubus, kocham cie itp itd noszz nie wiedzialam ze takie slownictwo ma a ja nic twardo udawalalm ze spie.:laugh2:

my byliśmy na działce, było ok, choć w drodze powrotnej pokrzyczała aż musieliśmy się zatrzymać, żeby ją uspokoić, bo az się zanosiła, dziwne dziecię...
teraz też po kąpieli i cycu był krzyk i krzyk, pojadłam trochę mięsa z grilla, może ją brzuszek boli? Nie wiem :(

jankesowa no widzisz, każdy dzień przynosi niespodzianki ;)

jankesowa trzymam kciuki za noc:tak:
ja już się nie wypowiadam na razie, bo bym wyszła na totalną marudę, nic nam się nie układa, ani noce, a dziś ani dzień ani spacer, heh...

hatorska ja w sumie żałuje,że mam taki nick tutaj, znajomi znają go,ale mąż chyba nie podczytuje;) chociaż 8 godzin w pracy jako serwisant komputerowy spędza, więc okazje ma;)

mitaginko a wczesniej grilla nie jadłaś? ja jem i nic nie dolega małej

zabierzcie ode mnie te muffinki!!! upiekłam dziś i bym pożarła wszystkie:-D

Heloł!!!

Co za dzień-upał i to jaki:szok:
Nas wywiało do lasu,spacerek z małżem (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i dziećmi,no tego już daaawno nie było!!!
A po południu gości mieliśmy,starsza poszła na nocleg do babci a Karol....3 dzień bez kupy.Bączki puszcza,ale gdzie ta kupa:eek:

mitaginko-pogoda też działa na dzieci;-)

nati-odpoczywaj tak dalej!!!

eywa-biedna ty,nie wiem co poradzić,ale może lekarz coś podpowie.Koleżanka miała podobne problemy,zrobili małej usg przez ciemiączko czy nie ma jakiś zaburzeń,ale wsio było ok.
Próbowała wszystkiego,nic nie pomogło a...przeszło samo .Niestety po 8 m-cach!!!

I tyle na dziś,zmęczona jestem i bark mnie boli...

reklama
eywa jadłam, ale dzisiaj mięso było baaaardzo doprawione, poza tym zjadłam lody, ciasto z malinami, arbuza, wypiłam zieloną herbatę z cytryną- trochę może za dużo :/

Do góry