reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

A co tu tak cicho? Ani was widu ani słychu czy to BB czy Fb, wywiało was czy co?
My dziś noc no powiedzmy w miarę, ale jeszcze podjadamy w nocy może nie tak często jak kiedyś ale jeszcze butle Ida tak ze 2 do 3 po 120ml. Kiedyś było 4 lub 5. No dobra dzień minął nawet w miarę miarę pospałam do 10.30 ale o 6,20 przyniosłam dziecko do męża i sama poszłam spać. Obudziłam się jak nowo narodzona dziecka nawet nie słyszałam wiec wiem że W umie się nia zająć tylko mu się nie chce haha, cwaniak. Zatem pospalam odpoczęłam i nie wiem nawet kiedy mi dzień zleciał. Mieliśmy wstać wczesanie rano a tu taka lipa. To znaczy ja nawaliłam a W nie chciał mnie budzić wiec dopiero ok. 13 wyjechaliśmy do rodziców, tam grillowanie itd. i powrót do domu. Zaliczyliśmy jeszcze spacerek i na nim spotkałam koleżankę ze szkoły rodzenia. Matko nie mogłyśmy się nagadać. I tez jest kwietnióweczką. Poleciłam jej nasze forum i oby się zdecydowała to miałybyśmy kolejna kwietniową mamusie. Wróciliśmy do domu a tu okazuje się ze W był umówiony kumplem na oglądanie filmu a kazał mnie cos fajnego wyszukać do ściągnięcia. I co teraz siedzę na Bb i czytam, piszę i pilnuje aż Wika zaśnie a oni oglądają film, piffffffffkuja a ja jak zwykle wściekła jak osa. A miało być dzisiaj tak miło, a tu co kumpel i pieffffko
Nati miłego urlopu i nie daj się komarom :)
Marma i jak ceny biletów w ZOO?
A ja lubię i FB i BB i zaglądam i tu i tu :)

reklama
a my dzisiaj pojechalismy z Tysią do CH, co prawda tylko po zakupy spożywcze, ale zawsze to krok naprzód :)
muszę przyznać, że trochę pomarudziła, ale było zdecydowanie lepiej niż kiedyś, jak się wybraliśmy, co wpadła w mega histerię
jutro jak pogoda dopisze to działka teściów, a jak nie...to zobaczymy ;)

herbatita to jeszcze nic moj wrocil z pracy o 15 obiecal ze polke mi powiesi w koncu ze malym sie zajmie a ja odpoczne i na spacer pojedzimy po tych slowach (jakies 10 minut) zadzwonila jego mamusia a ten wsiadl w auto i pojechal do teraz go nie ma. Czuje sie jak matka wychowujca samotnie dziecko jak boga kocham

herbatita to jeszcze nic moj wrocil z pracy o 15 obiecal ze polke mi powiesi w koncu ze malym sie zajmie a ja odpoczne i na spacer pojedzimy po tych slowach (jakies 10 minut) zadzwonila jego mamusia a ten wsiadl w auto i pojechal do teraz go nie ma. Czuje sie jak matka wychowujca samotnie dziecko jak boga kocham

kiedyś jak wpadłam w mega szał i wkur.. na maxa to tez powiedziałam do W że po kij mi on jak wiecznie myk z domu a ja czuje sie jak samotna matka. Chyba go zabolała bo nie odzywał sie 3 dni a potem mega poprawa. Widze i czuje że szykuje sie kolejna awantura i mój mega wk..w

Migatinka to super że Tysia tak pięknie dorasta i zaczyna akceptować świat

mitaginko super i Tysia w koncu dorosnie i zmieni sie :) gratulujemy

herbatita moje dziecie tez spac dzis nie moze co chwila sie budzi i tez siedz i co chwila chodze do niego

mitaginko super i Tysia w koncu dorosnie i zmieni sie :) gratulujemy

herbatita moje dziecie tez spac dzis nie moze co chwila sie budzi i tez siedz i co chwila chodze do niego

na szczęście "odpłynęła sama" coby była spokojna w nocy i się nie budziła, a jeśli już musi to nie wcześniej jak ok 3 i oby tylko raz;-)
Ale te chłopy to i tak moim zdaniem są bezczelni (no może nie wszyscy) najpierw chcą mieć żony, potem dzieci a potem święty spokój. hmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego

wiesz co herbatita tez sie zastanawiam dlaczego.... bez sensu.
ja dzisiaj po wybuchłam jak M obraził naszych znajomych co poszli na transformers do kina. ze mają nasrane w głowach zeby na cos takeigo chodzic. a on jak z sasiadka siedział do 4 rano i gadał o sexie to jest normalny, nie ma nasrane w głowie :angry:

wkur...jestem tez.... moze taki dzien dzisiaj....

moja Tysia ok:) (mitaginka no super Tysia sie przystosowuje do zycia po tej stronie brzucha;-)
ale wczoraj i dzisiaj nie zasnela sama:(

no i dzisiaj spedzilam z tesciowa 40 minut w samochodzie!! bez M ja ona i dzieci

wygladalo to tak:
Tesciowa: 5 minut nawijki
Ja: Noooo
T: 5 minut nawijki
J: Taaa
i
t
d

ale i tak rozwalił mnie tekst:
T: co ma być jutro?
J: nie wiem
T: no pogoda chyba ma być nie?
J: nie wiem (w myślach: pogoda to jest zawsze:-D)
T: tak, pogoda ma być, mają być tajfumy... :-D

i jak tu nie kochać teściowych:-D

hehehe:)
25zł osoba dorosła a dzieci do lat 3 gratis :p

A ja ogarniam chałupkę. Niestety M dziś wraca i koniec laby...:( A było tak pięknie... Dobrze że tak mało czasu dzieci były w domu to przynajmniej jestem w stanie podłogę odgruzować :p Ale nie powiem miło czasem nie sprzątać, nie prać, nie gotować i mieć wszystko w 4 literach aby tylko zaspokoić najpilniejsze potrzeby dzieci :))) No i przede wszystkim wyrwać się z tego zadupia :D A w zoo było super !!!!!!!!!!!

morigan boskie :DDD A o co chodzi z tymi tajfunami?

Ostatnia edycja:
reklama
morgaine to sie na gadalyscie padlam i chyba nie wstane humorek mi poprawilas

Moj wlasnie wrocil oczywa z piwem w reku i wielce mu sie wydaje ze zaraz sexiikk bedzie taaa jasne juz biegne i w locie sie rozbieram byle bym po drodze orgazmu nie dostala

Do góry