reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam!!!

U nas noc ok.,jak zasnął o 19.45 to pobudka o 1 i o 6 a potem sen do 8 jeszcze.Generalnie kaszlu nie ma,nie wiem co mnie wczoraj opętało z tym suchym kaszlem jego...on chyba krztusił się nadmiarem śliny i tyle,bo dziś spokój...;-)
Dzień zleciał nam na spacerach-dołączam do "samotnych matek":tak: i aż mi czasem wstyd,że wiecznie wszędzie sama,jakbym chłopa nie miała!!! (teraz też sama)

Mitaginko-ale postęp,super,oby tak było częściej!!!

nati-wypoczywaj!!!

morgaine-gdybyś mieszkała bliżej,to nie dałabym Ci tak leniuchować:-D Szybki marsz to podstawa!!!

Co do fb-to swoją drogą,a bb swoją.Tak szczerze to na bb jestem częściej;-) Ale na fb zawsze można znaleźć dawnych znajomych,lepiej niż na nk...
Dobrej nocy dla Was!!!

noszzzz chlop mysli ze kurde bogiem jest.... kurcze przeczytalalm i nie wiem skad mi sie to zabralo :-D
po siedzial w pokoju po milczal i gdzies poszedl nie mam zamiru z nim gadac najmniejszego:no:

Ostatnia edycja:
łaaaaa hahahahhahaha Jankesowa jestes THE BEST :DDDDDDDD

A TEN MÓJ PIWPOŻŁOP JESZCZE WCHODZI DO POKOJU I GADA DO MNIE ŻE MUSZE TEN FILM ZOBACZYĆ HAHAHAHAH A JA DO NIEGO PRZEZ ZĘBY O 4 NAD RANEM MIEDZY KARMIENIAMI??????? zdębiał z dziwnym uśmiechem na buzi i wyszedł ;p;p

Edit: Idę wycisnąć pryszcza z brody bo jakiś megus mi wyskoczył :zawstydzona/y:

no rzesz... 21:57 a oni sobie sylwestra urządzają! Jak mi dzieci pobudzą to normalnie nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!!!

mOj wybyl i dobrze aby mi tlen z pokoju zabieral ....

piwożłop - super okreslenie herbatita :-D
marma to samo bym zrobila... moj dzis spi jakby nie spal ooo juz sie wierci

reklama
Jankesowa rozwaliłaś mnie tym tekstem :-D boski, no i uważaj na nisko latające penisy:-D;-)

Morgaine ona bije twoją tesciówkę na głowę :) hehehhe

Powiedziałam dzisiaj mojej teściowej zeby nie mówiła do młodego aniołku bo on żyje a aniołki to umarły i są w niebie, a ona na to
phi pierwsze słyszę no przecież to taki aniołeczek grrrrr nie dociera nic do tej pustej głowy nooo:wściekła/y:

W ogóle to mąż zaczął im tłumaczyc ze wyjeżdżamy itp ale chyba nie bardzo zakumali o co chodzi, bo jak dzisiaj zaczęliśmy coś na ten temat mówić, że moze byc tak, że M już przed 10 sierpnia pojedzie zaraz za moja siostrą jesli go na rozmowę zaproszą, to ona zdziwiona "to wy tak na poważnie???", co za ludzie...
idę chyba pod prysznic i moze do spania by sie przydało ;-)

Do góry