reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
A u nas chyba kolejny skok rozwojowy,ten z 14 tyg.co trwa...do 19!!!Ja pier...!!!Co 2 h dziś do picia,ale marudny nie jest,śmieje się na głos i jest ok.Zobaczymy jak nocka...

mitaginko-rzeczywiście te 60 zł.to tanio.My mamy wizytę u lekarza rehabilitanta 5 sierpnia,a w razie czego-gdybym na ćwiczenia musiała długo czekać-to też prywatnie,ale raczej po znajomości (aż do przyjazdu brata-bo on po fizjoterapii,to pokaże nam co i jak;-)

nela-ja mam jakiś program Picassa,w ogóle go nie czaję,dlatego od pewnego czasu zdjęć moich dzieci brak na bb!!!

nati-szukałam Cię na fb,ale nijak znaleźć nie mogę:wściekła/y:

Marysia nocuje u babci,a ja zmykam poczytać cosik,bo już zupełnie zdziczeję-kiedyś to knigi wręcz pochłaniałam,a teraz ledwo co;-)

Dobrej nocy...jest pełnia...

Mitaginka dzieki! Widzialas na fotkach aktulany stan.to cos co dekoratorka wymyslila na srodku zrywamy,mialam wrazenie ze jestem w domu dla skrzatow.podwieszenia tez byly z 2 razy sciagane ...normalnie cyrk na kolkach a za tydzien goscie sie zjezdzaja do domu rodzicow i ja juz wtedy nie wiem jak mala bedzie reagowac , a takie ma ciezkie noce ostatnio.jeszcze jak uslyszy obcy jezyk ( niemiecki nie jest zbyt melodyjny) to moze byc wtedy dopiero ryk i stres.a ci maja zamiar tu zostac miesiac ,o mama mia

mamusiadorusia ja jakims cudem mam 2 programy ktore odpalaja sie jednoczesnie,wariuja ,w jednym ogladasz zdjecia a pozniej chcesz cos zrobic i w innym sie wlaczaja.malz raz chwile probowal cos z tym zrobic ale to zostawil.nie pamietam ktory mialam wczesniej ale byl banalnie prosty ,a teraz nikomu na maila zdjec nie moge wyslac:(

Dobry wieczorek .

nooo,co do pondoszenia,noszenia to ja też wszystko nie prawidłowo robię,a tak jak pisałam Zawitkowskiego sposoby ,no nie umiem ich ogarnąć no.:-(,boję się że małej krzywdę zrobię.

małą śpi,my z mężem po piwku sobie,Huberta mamy u moich rodziców nie wiem czy pisałam jeszcze tydzień będzie.

gorąco mii

Melduję się na chwilkę, doczytałam ale nie pamietam co komu chcialam napisać. Ja cierpię. Posiedzialam trochę na molo, bylo słoneczko i wiaterek, więc sie opalilam ale o tym jeszcze nie iedzialam... więc wracając do domu zajechałam sobie wreszcie na solarium, no i mam... mega czerowne, piekące pośladki, plecy, czoło i ręce!!!
3 tyg. się wybierałam na ta solkę i musiałam tam dojść akurat dzisiaj...auuuu :(

Ok, idę spać. Kolorowych cioteczki :*

Petinka ja tylko dlatego tu troche siedze ze mi mama duuuzo pomaga:)inaczej to nie wiem czy bym w ogole miala czas poczytac bb.ja juz nawet wiadomosci nie ogladam ,w ogole nie wiem co sie na swiecie dzieje,nie mowiac o ksiazkach.

reklama
klikłam se orientacyjnie na nazwę ''cioteczki ... i ,nie mogeE znaleźć,zresztą chyba się jeszcze obsługiwać tym kontem tam nie umiem,bo mało tam bywam.

idę zrobić zapiekaneczki mężowi,może sobie jedną też :happy:

Do góry