reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
też miałam ładne panieńskie:-p

nie podoba mi sei ten fb, nie wiem kto jest kto

cholera ja jeszcze dizsiaj nic nie zrobilam, anwet lozek nie poscielilam, tylko bb i fb:-D
no dzieci rozwiozlam i sniadanie zjadlam. spadam...

hatorska daję jeszcze Bobotic na brzuszek

u nas znów noc ładna, pobudka o 5:00, a potem wstałyśmy o 8:30 :)

nati wszystkiego naj dla Asiuni!
morgaine wszystkiego naj dla Nisi!
madziarkas ja bardziej stawiam na to, że płacz Tysi jest spowodowany zmęczeniem...ona bardzo źle sypia w ciągu dnia i w miarę upływu czasu robi się coraz bardziej nieznośna. Rano jest zdecydowanie lepsza niż wieczorem. Jej największym problemem jest to, że nie potrafi spać na spacerze, że w wózku/foteliku drze się, jakby ją ktoś obdzierał ze skóry (nawet w domu jak włożę ją do wózka). Błędne koło: nie może zasnąć, więc jest zła, a np. samochody, ludzie, dźwięki na spacerze jeszcze ją pobudzają, więc jest zła jeszcze bardziej, wpadnie w szał i już w ogóle trudno jej zasnąć. W nocy tego problemu nie ma...

ja też filolożka ;)

Ostatnia edycja:
hello babsony,

wielki buziak dla solenizantek asiuni i nisi :*

...a my znowu przespalismy pol ranka i teraz nie wiem za co mam sie zabrac...a obiecalam we wszystkich szafach porzadek zrobic...ach ...co tam kafffka,poczytam was...szafy nie zajac...nie uciekna

witajcie my po weselu więc tych trzech dni nie nadrobię:( wesele całkiem udane- mały bardzo grzecznie się przy dziadkach zachowywał:tak: normalnie dumna z niego jestem:-D
wczoraj zmienilismy pojazd na spacerówkę:tak: młody bardzo zadowolony- wreszcie widzi więcej świata:-)
Morgaine, Nati- sto lat dla księżniczek:tak:
Mitaginko- i dla Tysi spóźnione życzenia:tak:

matko,my miałyśmy na spacer iśc,ale chyba lipa:( nie dosć,że ciemno się zrobiło jak nie powiem gdzie, to jeszcze dziecko w drodze ze sklepu w aucie mi zasnęło w foteliku,a tylko w miesnym bylyśmy,śpi już pól godziny w nim w domu,oby ten deszcz się nie rozpadał,bo już na bank nie wyjdziemy nigdzie

aaaa jakiś glupek mi domofonem dzwoni bez powodu, mamy te dotykowe i cholerstwo sie musnie nie ten numerek niechcacy i juz tarabani;)

my na obiad pieczemy udka z kurczaka, fasolke szparagowa gotujemy i ziemniaczki, 2 dan nie robie:p czasem w weekend tylko

reklama
ja pospałam z Tysią
zasnęła na mnie, więc położylam się do lóżka (spała na mnie na brzuszku)
co chwilę się przebudzala (albo przez sen) i ssała moje ramię :-D
i wyszła z tego drzemka dwugodzinna! ;-)

Do góry