reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

hihihihi, zobaczysz za niedługo będzie: "Mamo włącz proszę moją muzykę", "a jaki to tytuł", "ładnie spiewasz, możesz śpiewać", i inne takie. Najlepsze jest to, że ciągle najlepsze są te hiciory z naszego dzieciństwa....no mojego ;)

Miałam pisać, że nie cierpię przesądów, jeśli tylko przyszła mama chrzestna nie ma nic przeciwko to myślę że nic nie stoi na przeszkodzie. Nie wiem kto ma być chrzestnymi u nas, przy starszaku jest mój brat i siora męża, a teraz????? Jak to u Was wygląda?

reklama
witam sie wieczorkiem,

wpadam na chwilkę, bo miałam dzisiaj zlatany dzień, składaliśmy mlodemu wniosek o dowód bo w razie wyjazdu musi mieć jakiś dokument a dowód wazny 5 lat, wiec to lepiej niż paszport na 12 mies. wcześniej zdjecia trzeba było zrobić, jeszcze jakieś zakupy, obiad, a jutro do gliwic jedziemy wiec znowu dzień wyjęty z życia... ech tak to jest jak sie jest dobrym ;-) załatwiałam odbior pralki dla ciotki jutro no i jeszcze moja mała maluda, plus zdjęcia i wystawienie aukcji, myślałam, ze nigdy nie skończę :-p

Za to młody dzisiaj drugi dzień z rzędu zasypia szybciutko sam, bez problemów, superowo, jestem cała happy

Helou :). Znowu nie nadrobię bo wpadłam tylko na chwilę egoistycznie o sobie popisać.

Byłam dzisiaj na przeglądzie mojego podwozia. Wszystko zagojone, nawet pan dr pochwalil mój szef, podobno cudnie mnie zszyli :))).

Dostałam azalię, chociaz namawia mnie na mirenę, jeszcze się zastanawiam, trochę nie mam tak od razu 1200 zł, więc na chwile obecną połykam tabsy.
Mój Tymcio tak dzisiaj zwymiotował wieczorkiem, że całe łóżko, cały on i cala ja w przetrawionym mleku :(. Biedaczek, poleciało buzia i noskiem, ąz sie popłakał maluszek, musieliśmy sie porządnie poprzytulac i było ok, ale się namęczył i całe karmienie wieczorne na marne, Ciekawe o której sie teraz obudzi?!
ja chyba dzisiaj spac nie pójdę bo musze nas spakować a to nie lada (jak to się piszę?!) wyczyn. Ja to ja ale Tymka?! nie mam tyle walizek ;).

Siedzi ;) dziś już lepiej, nie plamię, coś tam czuję (to znaczy to, że mi tam wczoraj ktoś gmerał ;) ) brzuch nie boli, nospę łykam, antybiotyku nie wykupiłam (a miałam go brać gdyby "coś" się działo ;) cokolwiek to znaczy :) za m-ąc mam kontrolę, wtedy ma mi podciąć te "nitki" od mireny bo nie skracała ich/ Psychicznie jeszcze mi dziwnie, że coś tam noszę w macicy :) ale oswajam się z tym z pozytywnym nastawieniem :)

Baby - jak my śmigamy do Włoch we wrześniu, to ja muszę mieć jakieś dokumenty na młodą?

Ducha - u mnie 990zł za mirenę, dostałam nawet za nią paragon, wesoło coś ponad 600zł, resztę to ginka bierze ;) za te 3 sek. roboty ;)

Ostatnia edycja:
hej nie pisalam bo jakis mnie meeega dol zlapal,chce mi sie wyc ,ale na sczescie tu mozna sie przyznac do swoich slabosci.

mala dostaje jakichs atakow histerii,drze sie tak ze nie idzie jej uspokoic,malz ma nocke ,jeszcze wczoraj w nocy zesmy sie poklocili( no nie ma jak 7 lat po slubie ,jak kryzysowy rok to trzeba dotrzymac tradycji)

mala nie chce za cholere pic mleka ,widzie tyklko butle i taki wrzask ze pozniej kilka godzin uspakajania ,i tak na okraglo ,mleko wypije tylko na snie a tak caly dzien woda i herbatki,nie wiem co sie z nia dzieje:(:-(

Siedzi ;) dziś już lepiej, nie plamię, coś tam czuję (to znaczy to, że mi tam wczoraj ktoś gmerał ;) ) brzuch nie boli, nospę łykam, antybiotyku nie wykupiłam (a miałam go brać gdyby "coś" się działo ;) cokolwiek to znaczy :) za m-ąc mam kontrolę, wtedy ma mi podciąć te "nitki" od mireny bo nie skracała ich/ Psychicznie jeszcze mi dziwnie, że coś tam noszę w macicy :) ale oswajam się z tym z pozytywnym nastawieniem :)

Baby - jak my śmigamy do Włoch we wrześniu, to ja muszę mieć jakieś dokumenty na młodą?

Ducha - u mnie 990zł za mirenę, dostałam nawet za nią paragon, wesoło coś ponad 600zł, resztę to ginka bierze ;) za te 3 sek. roboty ;)

możesz wyrobić paszport jest ważny 12 mies i kosztuje chyba 60zł lub dowód osobisty ważny 5 lat i jest bezpłatnie lub (tego nie jestem na 100% pewna) wpis do paszportu rodzica

hej nie pisalam bo jakis mnie meeega dol zlapal,chce mi sie wyc ,ale na sczescie tu mozna sie przyznac do swoich slabosci.

mala dostaje jakichs atakow histerii,drze sie tak ze nie idzie jej uspokoic,malz ma nocke ,jeszcze wczoraj w nocy zesmy sie poklocili( no nie ma jak 7 lat po slubie ,jak kryzysowy rok to trzeba dotrzymac tradycji)

mala nie chce za cholere pic mleka ,widzie tyklko butle i taki wrzask ze pozniej kilka godzin uspakajania ,i tak na okraglo ,mleko wypije tylko na snie a tak caly dzien woda i herbatki,nie wiem co sie z nia dzieje:(:-(

Nela a może Córcia ma kolki? Zachowanie podobne mi do tego co ja przeszłam z Wiką/ A z małżem będzie dobrze, oboje ochłoniecie i jutro będzie lepiej.

witam się piatkowo i porannie :)
słoneczko świeci a my zmykamy do gliwic, jak wrócimy to szczepienie więc wieczorkiem się odezwę
buziaki i miłego dzionka :)

reklama
Hey
my już po śniadanku, maluch śpi w wózku na dworze a ja biore sie za ogarnięcie mieszkania. Ale najpierw kawkę musze sobie strzelić by troche powera przybyło:tak:

baby powodzenia na szczepieniu, my też dzisiaj
nela też miałam pisać jak herbatita- czy to przypadkiem nie kolka małą nie męczy:confused: Na początku jak Szymon miał mega ataki kolki to jeden łyk z cycka i od razu okropny płacz jakby go ze skóry obdzierali, prawie sie zanosił:-( No a jeśli chodzi o mężulke to raz pod górke, raz z górki - będzie dobrze;-)
ducha powodzenia

Do góry