reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Morgaine- coś dzisiaj milczysz :-(

moja droga:) milo ze pamiętasz o mnie. no ja milczę bo pieknie, w domu mnie nie ma, nawet nie doczytam bo musze chwile spokoju wykorzystac i isc pod prysznic.

bylam dzisiaj u kumpeli, 30 km za miastem!! pieknie!! na domek letniskowy:-D nei do mieszkania. ja niestety mieszczuch jestem ale milo miec znajomych nauczycieli:-D bo w domu siedza i mozna sie poodwiedzac.
pierwszy raz bylam bo w sumie znamy sie przez znajomych ale duuuzo wspolnych tematow, chyba sie na grilla umowimy z mezami next week:)
Niko w aucie tylko 20 min spal wiec teraz padl, chcialam polozyc mloda ale spi....o oddzywa sie to ide ja polozyc tez bo browara zaraz M przywiezie:-D

no to ja spadam
buziak kochane

reklama
no my sie tu na otwartym uzewnętrzniamy bo my odważne hahah ;-)

nati dwie butle mleka dziennie daje reszte cyc. ale dopiero dzisiaj wypila porzadnie butle reszte tak po 60 ml pije... szczerze powiem ze juz mnie nudzi to karmienie bo cholera moja Niska jak baba, niezdecydowana, ciekawe po kim to ma:-D
raz nie chce cyca tylko butle, no to pokarm mi sie zmniejsza, tzn ilosc
a potem nie chce butli tylko cyca i sie wkurza bo tam malo!! no i wychowaj tu córę :-D jeszcze córę morgaine:-D

mloda spi w wozku a my na tarasie browarkujemy z moją mamą. wesoło nam:-D

a co do buzi to ja smaruję bubchen na kazda pogode...jest super. wlaasnie nie jest taki jak nivea gesty, szybko sie wchlania. ale na noc smaruje, na dzien niczym albo czasem bubchenem, zadko, tzn rzadko bepanthenem

mój chlop gada o czwartym.... :tak: czwartym dizekcu!!!!!! MY GOD NO WAY!!!!!! dzisiaj śpi z dziećmi.....ja sie boje;-)

a gdzie sie podziewa asiunia??
mitaginko wlasnie zauwazylam ;)
morgaine to ty masz madre cyce hehehe bo moje czy mlody pil czy i tak produkcje mialy ogromna :-D moj to samo robil , patrz chlop a taki wybredny a on to jeszcze nie lewy cyc a prawy ;-)

na sloneczko tez mam ziajke ;)

Kiedy dziecko zaczyna sie przewracac z brzuszka na plecy lub odwrotnie bo moj probuje ale cos kiepsko mu idzie ...

Ostatnia edycja:
Mitaginka-łączę się w bólu....moja od dwóch wieczorów się drze w niebogłosy do padnięcia.....może to ta temperatura.....buuuu, ja Ci naprawdę współczuję, dobrze że już ma więcej chwil pogodnych :) co do FB to ja się trochę czaję, różne są kirusy dookoła zaraz zaczną łączyć z bb i czytać.....mogłam od początku mieć inny nick, ale co tam ;)

Przypomniało mi się, że ortopeda mówił że od 3m-ca można tak nosić juniory na biodrze, próbujemy ale młoda nie jest jeszcze taka sztywna i idzie średnio.

My smarujemy Nive'ą, gęste to to ale co tam.... mało biorę i jest git.

Kupiłam dziś słoiczki z jabłuszkami od 4go m-ca ale tak mnie krci dać jej polizać, ciekawe czy zaskoczy :)

Koot-czekamy na relację, ciekawe jak tam dacie radę

Pozostałym urlopowiczom - duuuużo słońca, aaaaa Wilmek mój ma duże kółka a po piasku ciężko (ale nic to :) ), przy samym morzu na "twardym" idzie, ale wjazdy i wyjazdy na plażę ciężkie, nie mówiąc już o tym że są schody a nie ma zjazdów, no ale cóż nasz kraj mało przyjazny dla wózków (np. w Mielnie). Niby są oznakowania ale jeszcze wszystkiego mało. Tylko współczuć ludziom na wózkach.

Morgaine - wesoło z Twoim :)

reklama
Do góry