reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a tak w ogóle moje dziecko samo siedzi, tzn dzisiaj jakoś tak mocno siedziala puściłam ją a ona jeszcze 7 sec siedziała i za każdym razem 7 sec wytrzymuje, kurcze nie wiem czy zdążę zrobić zdjęcie, ale może przy pomocy męża jak wróci z pracy to się uda :-).
swoją drogą czemu akurat 7 sec??

reklama
no dobra może być :-), po takim dniu pełnym wrażeń zasnęła może znowu do rana?? ale będę pewnie jeszcze wychodzić to się obudzi :-(

do rana tzn z pobudkami na cyca ale tak na śpiąco bez płaczu bez otwierania oczu. już tak miałam z 4 razy więc wiem że sie u niej to zdarza.
pies mi sie do drzwi rzucił ze szczekaniem a Ona nic to chyba bedzie jednak długi sen :-)

nie, zaczyna mlaskać ( w nocy też nie płacze tylko mlaszcze) to wtedy cyc 10 min je i dalej śpi :-)
a tak właśnie pomyślałam, że Ty właściwie prawie rok nie masz zwyczajnego życia i pomyśl do czego tęsknisz??
do wstawania rano, zakupy, objad sprzątanie?? nie nie ma za czym tęsknić, Tysia wie co lepsze dla mamusi :-)

nati nie no seidzi??!! ale czad:-D

pandora pikno ta chusta;-) zastanawialam sie wlasnie nad nia tez:)

moja spi do rana pieknie, do 8mej tylko na cyc pobudka. bez placzu, mlaskanie, cyc, spanie.
a teraz placze
ide kapac
buty 2mrw

maz zabral najmlodszego na spacer a ja pakuje...nienawidze tego...
pandora ja wlasnie sie nad nia zastanawiam bo jest na ebayu :-D

reklama
to Wy musicie miec swietny słuch, ze mlaskanie słyszycie :-D
u nas to by nie przeszło, bo M. chrapie :-D
a na powaznie to Tysia spi w swoim łózeczku, wiec nie miałabym jak dawac jej cyca, przez szczebelki nie przejdzie :-D

Do góry