reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Udało się bez panadolu.
Marudny był ale dałam radę.

A jak z ciemiączkiem u Was, u Nas po jednej stroniej jest jeszcze trochę miekkie. Mam podawac witamine D i takie kropelki z witaminą C, żeby była lepiej przyswajalna.

Mitaginka- mnie mlaskanie budzi nawet płacz dziecka piętro wyżej mnie budzi ( niestety taki sen :-() ale jak mlaszcze to wstaje i biorę do siebie i dalej się do końca nie wybudza :-)
jednak się obudziła to wykąpałam a teraz sobie lezy i gada.
wiecie co dzisiaj jak byłam u tej koleżanki mamy to ten mały Miłoszek mnie przeraził tzn on jest odrobinę opóźniony ruchowo dopiero jak miał 8 msc zaczął siadać a teraz dopiero zaczyna raczkować więc właściwie tylko jest noszony lub w krzesełku do karmienia siedzi czy na podłodze ale wszystko co w zasięgu ręki to rozwala oczy na około głowy trzeba mieć normalnie przerażające że za jakieś pół roku tak nasze życie będzie wyglądać :-(

a mi się już to marzy, żeby Tysia była bardziej kontaktowa, żeby się sama przytuliła, pocałowała :tak: choć oczy dookoła głowy na pewno trzeba będzie mieć
już prawie rok temu joll założyła nasz wątek
niedługo kwietniówki 2012 się pojawią

my jeszcze przed kąpielą
póki co krótka drzemka mojego Skarbeczka, jak się obudzi to "mydło wszystko umyje, nawet uszy i szyję..." (śpiewacie swoim maluchom podczas kąpieli? ;-))

ja nie śpiewam ;-), ale gadam głupoty typu misiu ( mam taką myjke) umyje a to brzuszek a to nózkę, a kto ma takie piękne nózki itp

wilmek-polecam, według mnie na żywo jest równie ładna z tym że kolory nie są tak intensywne, a przynajmniej moja jest bledsza
laugh.gif

reklama
Ja tez swojej przy kapieli takie glupotki rozne gadam, jak Ty nati ;-) Ogolnie to plote co mi akurat przyjdzie do glowy, Mala jeszcze nie rozumie, a gadac cos trzeba ;-) I i tak sie usmiecha do Mamusi, bo Tatusiowi sie nie chce Maludy kapac...

mitaginka ciesze sie, ze Twoja Tysia coraz bardziej samodzielna sie robi. Moja na poczatku tez mi wisiala na brzuchu i inaczej zasnac nie umiala, niz na mnie, wiec wiem z czym sie parasz. Teraz usypia przy cycuchu i spi troche w ciagu dnia - w bujaku, nawet po 2h sie zdarza, jak jest cicho... ale niestety mamy sklep pod soba i ciagle cos rozladuja i ogolnie halas jest :-( No i sasiadka chodzi i napie**** drzwiami, co mnie doprowadza do szalu!

Do góry