reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Justi super :)

mnie też włosy wypadają, mam nadzieję, że nie będą wypadały bardziej
właśnie wróciliśmy ze spacerku :) było fajnie bo wyszło słoneczko i zrobiło się ciepło :) zanosiło się na deszcz ale udało się i chmury sobie poszły ;-)

Herbatita, Lilou my daliśmy 200 zł, moi znajomi też, uważam, że to w sumie i tak trochę dużo, ale zależało nam na czasie, żeby w święta było :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki.wczoraj wieczorem przeczytalam wiadomosc od Lilou i az sie zalamalam,az mi sie jakies koszmary w nocy snily...

ale moja malutka dzis miala spokojniejsza noc i teraz tez spi ,tylko przez sen cos sobie wzdycha.

wybieramy sie na spacer ale jakies paskudne chmury sie zbieraja.

majster ochrzaniony ,zrywa to co zrobil a ja zastanawiam sie o wynajeciu jakiejs dekoratorki wnetrz ( nie architekta bo to za duzo kosztuje),orientujecie sie ile taka przyjemnosc moze kosztowac???????

malz mi zrobila niespodzianke i zalatwil wejscie na koncert scorpionsow,juz dawno niczym mnie nie zaskoczyl wiec i u nas jest poprawa:).o przepraszam ,zerwal mi maki kilka tygodni temu wracajac do domu z pracy ,ale to byla podpowiedz romantycznego kolegi:)

co do wlosow to leca mi garsciami ,nie zwrocilam uwagi kiedy to sie nasililo tez mam nadzieje ze nie bede musiala obciac

i bardzo dobrze że ochrzaniłaś majstra magika :-)
mó małlż jakis niedomyslny jest, ni kwiatów ni cukierków nosz kurna nic :-( no dobra okazał serce i wyraził chęć zostania z dzieckiem a ja na fitness mogę iść, ale to chyba nie jest romantyzm????????

herbatita- i tak dobrze mój to mi tego nigdy nie zaproponuje chyba jak przestane karmić bo sie tak panicznie boi krzyku no może jak juz coś innego będzie jadła czyli za jakies pół roku

Herbatitka moj tez nie ma za grosz romatyzmu ,ale po porodzie mu to wszystko wyrzucilam wiec zaczal sie radzic kolegow,na szczescie jest taki jeden i stad te maki.jak je zobaczylam to mnie zatkalo:) dobry i fitness ,przynajmniej wyrwiesz sie z domu i zrobisz cos dla siebie

reklama
Wyrwać się wyrwę ale naprawdę nie wiem co zastanę za godzinę jak wrócę. Ja sobie poskaczę i się odstresuje a jak wróce to dostane rykoszetem:szok:
troszkę więcej optymizmu :) skoro mój daje radę to twój też da :) I zdawaj relacje. a tak poza tym to gdzie idziesz na ten fitness?

Justi fantastyczna fota :) Ale duży ten twój synuś :) No ale to po tatusiu :)

Ostatnia edycja:
Do góry