reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Jak na razie to poszłam na zajęcia zdrowe plecy bo mnie napitalaja a i ciągnie mnie jeszcze ta blizna po cesarce, a do tego dziś mi nawalił żołądek i mam @.
Ale w nast. miesiącu powracam na swój ukochany step

Marma-a czemu symetria dziecka jest gorsza od asymetrii?

My mieliśmy asymetrię przy Rafale i w sumie to niby nic takiego. Dostaliśmy parę ćwiczeń (rehabilitant pamiętam jak mówił, ze wszystkie dzieci poiwinny je robić, nie tylko te z asymetrią więc i przy Filipie je robimy) 2 miesiące i po asymetrii. Fakt, że Rafał ma teraz predyspozycje do bycia leworęcznym... nie wiem czy to się z tym wiąże, ale większośc rzeczy w tym je lewą ręką

Jak na razie to poszłam na zajęcia zdrowe plecy bo mnie napitalaja a i ciągnie mnie jeszcze ta blizna po cesarce, a do tego dziś mi nawalił żołądek i mam @.
Ale w nast. miesiącu powracam na swój ukochany step

Oooo ciągnie Cię jeszcze blizna?? tyle samo czasu mamy od cesarki co do dnia;) ale mnie już długo ani nie boli, ani nie ciągnie. Jest ok... hmm

No waśnie nie wiem, ale ja to w ogóle chyba jestem ten inny przypadek, połóg miałam 9 tyg, macica obkurczała mi się 2 miesiące. Dopiero się brzucha pozbywam;-)
A czasem mnie tak brzuch w środku to aż szczypie:-(
FB to facebook;-)

Marma-a czemu symetria dziecka jest gorsza od asymetrii?

Wiesz co nie powiem Ci bo dokładnie nie wiem a nie chciała bym Cię wprowadzić w błąd. Wiem to zarówno od lekarzy ( pediatra, neurolog) jak i od rehabilitanta dziecięcego, że do pewnego wieku dzieci są asymetryczne to znaczy że prawidłowo się rozwijają a symetria wskazuje zdaje się na obniżone napięcie mięśniowe ale tu nie jestem pewna więc nie chcę mieszać...

herabtita też bym sobie poszła na takie zajęcia ale u mnie nie ma a do Wrocławia jeździć na fitness to się nie da... sprubuję namówić żeby od września może pilatesa wprowadzili...zresztą na tym moim zadupiu wszystkie formy grupowe są zawieszane do września na okres wakacji...

Łoj to kiszka że zawieszają zajęcia. W tym fitnessie gdzie chodzę to nawet zrobili program schudnij 3kg w 2 tyg i kusi mnie cholernie.
A w sumie to wołałabym chodzić do mojej siostry na zajęcia do Arkad Wrocławskich ale i dla mnie tam za daleko a ona nigdzie indziej nie prowadzi zajęć.
Jankesowa to super

reklama
poszperałam w internecie i asymetria jest normalna do ok 3/4 miesiąca. Tu wrzucam linka.

Ruch jednostronny

muszę podpytać tego rehabilitanta o co dokładnie chodzi to napiszę.

herbatita no nie fajnie... ale i tak są one w godzinach dla mnie nie dostępnych , przynajmniej na razie , bo o 18....

jankesowa super. wysyłaj zaproszenia albo dawaj swoje namiary na priv

Do góry