reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
oczywiscie telefon jest zje..ny, porysowany, uzywany, pudelko wyglada, jakby mialo 10 lat. masakra.. i jeszcze ma gwarancje podbita 3 razy w serwisie byl juz! koles upiera sie, ze to nowka! a tak sie cieszylam :-( niby moge oddac (kup teraz) ale czy odzyskam kase?? i kiedy? tajemnica a tak chcialam telefon na juz... bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pierwszy raz telefon kupilam. tak to zawsze z umowy :-(
pierwszy raz telefon kupilam. tak to zawsze z umowy :-(
jankesowa- nie mam pojęcia może to chodzi o pozycje karmienia??
aenye- :-(
moje dziecię buntuje sie przy ćwiczeniach a jak zasneła to Jej te nóżki wyginałam we wszystkie strony i nic więc nie boli itp. A już mi się wydaje poprawa ( prawa nóżką nie dotykała podłoża jak się wyginało w "żabkę" a teraz dotyka) ale nie możliwe żeby tak szybko pomogło
aenye- :-(
moje dziecię buntuje sie przy ćwiczeniach a jak zasneła to Jej te nóżki wyginałam we wszystkie strony i nic więc nie boli itp. A już mi się wydaje poprawa ( prawa nóżką nie dotykała podłoża jak się wyginało w "żabkę" a teraz dotyka) ale nie możliwe żeby tak szybko pomogło
Ostatnia edycja:
ILE razy pija wasze dzieci (tzn te karmione piersia)
tzn???
coś innego niż cyc to zero a cyca to nie wiem ale myślę że co najmniej 6 razy + 1 w nocy
Ostatnia edycja:
U mnie w nocy 2-3 a w dzien ok 5-6razy, choc teraz jak bunt na cyca to 3 razy w dzien. Kurcze pozycje juz kazda probowalam ale z butki pije w kazdej, daje sobie jeszcze 3 dni na poprawe jak nie to rezygnuje z cyca ile bede dziecko torturowac.
natki jezdzisz spacerowka??
natki jezdzisz spacerowka??
pandora83
Fanka BB :)
pandora 1% roztwór piochtaniny czyli fioletu raz posmarujesz i znika...nie wiem po co sie meczyc z aphtinami i nystatynami... mi lekarka w przychodni posmarowala, potem ja w domu i niema
wpadłam na to i ja ale poczekam do czwartku i zobaczę co lekarka powie
meldujemy sie po bioderkach nie najlepiej :-( prawe bioderko :-(, a więc:
szerokie pieluchowanie, ćwiczenia, noszenie pionowo jak skończy 4msc, kontrola za 3 msc
to tak jak u nas, ćwiczymy i zobaczymy co wyjdzie na kontroli za miesiąc:-(
aenye- współczuję, ja też wk... zamówiłam karuzelkę z Tiny love, przyszła dziś ale nie działa a zależało mi bo młody ostatnio nieznośny i miałam nadzieję że trochę go zajmie chociaż w czasie gdy muszę coś pilnie zrobić
reklama
jola.24
Fanka BB :)
Ooo matulu ale sie nam tu "plac zabaw" utworzyl, cieko sie doszukac watku glownego
nati co z bioderkami malej??? Doczytalam ze cos z prawym, jakie oznaki? U Liwii faldki nierowne na nozkach a tu usg nie robia i tez sie martwie, z Olem to samo przechodzilam.
Edit: Jeszcze co do karuzeli to ulbiona zabawka Liwki, gada do niej jak tylko sie zbudzi.
nati co z bioderkami malej??? Doczytalam ze cos z prawym, jakie oznaki? U Liwii faldki nierowne na nozkach a tu usg nie robia i tez sie martwie, z Olem to samo przechodzilam.
Edit: Jeszcze co do karuzeli to ulbiona zabawka Liwki, gada do niej jak tylko sie zbudzi.
Podziel się: