reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

pandora 1% roztwór piochtaniny czyli fioletu:) raz posmarujesz i znika...nie wiem po co sie meczyc z aphtinami i nystatynami... mi lekarka w przychodni posmarowala, potem ja w domu i niema :)

reklama
meldujemy sie po bioderkach nie najlepiej :-( prawe bioderko :-(, a więc:
szerokie pieluchowanie, ćwiczenia, noszenie pionowo jak skończy 4msc, kontrola za 3 msc

Wszystkie mozliwesposoby zostaly wyprobowane i d**** d*** d*** jak podmienie butle na cyc to pije a tak ryk i ryk z tym ze w nocy z cyca pije bez problemu jak dla mnie to po prostu magia.

oczywiscie telefon jest zje..ny, porysowany, uzywany, pudelko wyglada, jakby mialo 10 lat. masakra.. i jeszcze ma gwarancje podbita 3 razy w serwisie byl juz! koles upiera sie, ze to nowka! a tak sie cieszylam :-( niby moge oddac (kup teraz) ale czy odzyskam kase?? i kiedy? tajemnica :angry: a tak chcialam telefon na juz... bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pierwszy raz telefon kupilam. tak to zawsze z umowy :-(

Kurcze aenye wpolczuje oszust i tyle postrasz go ze zglosisz do komisji allegro utp itd moze cos wskorasz.

ILE razy pija wasze dzieci (tzn te karmione piersia)

jankesowa- nie mam pojęcia może to chodzi o pozycje karmienia??
aenye- :-(

moje dziecię buntuje sie przy ćwiczeniach a jak zasneła to Jej te nóżki wyginałam we wszystkie strony i nic więc nie boli itp. A już mi się wydaje poprawa ( prawa nóżką nie dotykała podłoża jak się wyginało w "żabkę" a teraz dotyka) ale nie możliwe żeby tak szybko pomogło

Ostatnia edycja:
U mnie w nocy 2-3 a w dzien ok 5-6razy, choc teraz jak bunt na cyca to 3 razy w dzien. Kurcze pozycje juz kazda probowalam ale z butki pije w kazdej, daje sobie jeszcze 3 dni na poprawe jak nie to rezygnuje z cyca ile bede dziecko torturowac.

natki jezdzisz spacerowka??

pandora 1% roztwór piochtaniny czyli fioletu:) raz posmarujesz i znika...nie wiem po co sie meczyc z aphtinami i nystatynami... mi lekarka w przychodni posmarowala, potem ja w domu i niema :)

wpadłam na to i ja:-D ale poczekam do czwartku i zobaczę co lekarka powie:tak:

meldujemy sie po bioderkach nie najlepiej :-( prawe bioderko :-(, a więc:
szerokie pieluchowanie, ćwiczenia, noszenie pionowo jak skończy 4msc, kontrola za 3 msc

to tak jak u nas, ćwiczymy i zobaczymy co wyjdzie na kontroli za miesiąc:-(

aenye- współczuję, ja też wk... zamówiłam karuzelkę z Tiny love, przyszła dziś ale nie działa:wściekła/y: a zależało mi bo młody ostatnio nieznośny i miałam nadzieję że trochę go zajmie chociaż w czasie gdy muszę coś pilnie zrobić:wściekła/y:

reklama
Ooo matulu ale sie nam tu "plac zabaw" utworzyl, cieko sie doszukac watku glownego:-D

nati co z bioderkami malej??? Doczytalam ze cos z prawym, jakie oznaki? U Liwii faldki nierowne na nozkach a tu usg nie robia i tez sie martwie, z Olem to samo przechodzilam.

Edit: Jeszcze co do karuzeli to ulbiona zabawka Liwki, gada do niej jak tylko sie zbudzi.

Do góry