reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

pandora 1% roztwór piochtaniny czyli fioletu:) raz posmarujesz i znika...nie wiem po co sie meczyc z aphtinami i nystatynami... mi lekarka w przychodni posmarowala, potem ja w domu i niema :)

reklama
meldujemy sie po bioderkach nie najlepiej :-( prawe bioderko :-(, a więc:
szerokie pieluchowanie, ćwiczenia, noszenie pionowo jak skończy 4msc, kontrola za 3 msc

Wszystkie mozliwesposoby zostaly wyprobowane i d**** d*** d*** jak podmienie butle na cyc to pije a tak ryk i ryk z tym ze w nocy z cyca pije bez problemu jak dla mnie to po prostu magia.

oczywiscie telefon jest zje..ny, porysowany, uzywany, pudelko wyglada, jakby mialo 10 lat. masakra.. i jeszcze ma gwarancje podbita 3 razy w serwisie byl juz! koles upiera sie, ze to nowka! a tak sie cieszylam :-( niby moge oddac (kup teraz) ale czy odzyskam kase?? i kiedy? tajemnica :angry: a tak chcialam telefon na juz... bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pierwszy raz telefon kupilam. tak to zawsze z umowy :-(

Kurcze aenye wpolczuje oszust i tyle postrasz go ze zglosisz do komisji allegro utp itd moze cos wskorasz.

ILE razy pija wasze dzieci (tzn te karmione piersia)

jankesowa- nie mam pojęcia może to chodzi o pozycje karmienia??
aenye- :-(

moje dziecię buntuje sie przy ćwiczeniach a jak zasneła to Jej te nóżki wyginałam we wszystkie strony i nic więc nie boli itp. A już mi się wydaje poprawa ( prawa nóżką nie dotykała podłoża jak się wyginało w "żabkę" a teraz dotyka) ale nie możliwe żeby tak szybko pomogło

Ostatnia edycja:
U mnie w nocy 2-3 a w dzien ok 5-6razy, choc teraz jak bunt na cyca to 3 razy w dzien. Kurcze pozycje juz kazda probowalam ale z butki pije w kazdej, daje sobie jeszcze 3 dni na poprawe jak nie to rezygnuje z cyca ile bede dziecko torturowac.

natki jezdzisz spacerowka??

pandora 1% roztwór piochtaniny czyli fioletu:) raz posmarujesz i znika...nie wiem po co sie meczyc z aphtinami i nystatynami... mi lekarka w przychodni posmarowala, potem ja w domu i niema :)

wpadłam na to i ja:-D ale poczekam do czwartku i zobaczę co lekarka powie:tak:

meldujemy sie po bioderkach nie najlepiej :-( prawe bioderko :-(, a więc:
szerokie pieluchowanie, ćwiczenia, noszenie pionowo jak skończy 4msc, kontrola za 3 msc

to tak jak u nas, ćwiczymy i zobaczymy co wyjdzie na kontroli za miesiąc:-(

aenye- współczuję, ja też wk... zamówiłam karuzelkę z Tiny love, przyszła dziś ale nie działa:wściekła/y: a zależało mi bo młody ostatnio nieznośny i miałam nadzieję że trochę go zajmie chociaż w czasie gdy muszę coś pilnie zrobić:wściekła/y:

reklama
Ooo matulu ale sie nam tu "plac zabaw" utworzyl, cieko sie doszukac watku glownego:-D

nati co z bioderkami malej??? Doczytalam ze cos z prawym, jakie oznaki? U Liwii faldki nierowne na nozkach a tu usg nie robia i tez sie martwie, z Olem to samo przechodzilam.

Edit: Jeszcze co do karuzeli to ulbiona zabawka Liwki, gada do niej jak tylko sie zbudzi.

Do góry