reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

my idziemy na szczepienie 8.07 znowu 2 wkłucia i rota do wypicia... no i 320zł nie nasze... ale to już na szczęście ost. dawka :)

reklama
my po szczepionce..po pierwszym wkluciu mlody tylko chwilke zaplakal ale po drugim to juz sie na pania obrazil i troche pokrzyczal biedactwo...
moj maly tez mniej je jadl po 150 a teraz 120 a czasami nawet mniej..

ja niby też codziennie próbuje ze smoczkiem ale już koniec nawet chciałam dzisiaj już wyrzucić ale zostawiłam jeszcze na wszelki wypadek.
Mitaginka ale Ci dobrze :-), mój mi się stara kupować co tydzień ale ostatnio nie kupił a dzisiaj mnie tylko wkurza!!!!!!

ale hit :-D
wczoraj zwyzywałam M. za to ze jest na szkoleniu, a dzisiaj...przysłał mi kwiaty :-) przynajmniej coś miłego :tak:

super:tak:

my idziemy na szczepienie 8.07 znowu 2 wkłucia i rota do wypicia... no i 320zł nie nasze... ale to już na szczęście ost. dawka :)

u nas to samo tyle że już w czwartek, no i przy okazji muszę spytać o coś na pleśniawki bo stosowanie nystatyny przez tydzień nic nie dało a miała pomóc po 3 dniach...:wściekła/y:

a i w końcu zdecydowałam się na chusty:-) czekam na kuriera i będziemy się motać- mam nadzieję że ułatwi mi to życie bo Antek ostatnio ciągle chce się nosić i to w pionie:tak:

i my sie odmeldowujemy po szczepieniu :-) osluchowo czysto, kataru od ponad tygodnia nie ma, wiec uffffff. i Maksio pod igle poszedl ( z zaleglym ostatnim szczepieniem!!!). uffff. mozna wyjezdzac :p :-D

mlodzi b. dzielni, przy samym ukluciu pare lez i po wszystkim. dumna ze mnie mama :tak:
aaa szczepilam Felka 5 w 1, a Masia 6 w 1.

i z radosci wydalam.............. 55zl!!!!!! na owoce!!!!! truskawki, czeresnie, groszek, agrest :)))))))))) i za 15 ziko kupilam sobie mniamusne trampki, kocham te chinskie sklepy ;-) cudne sa, za kostke, biale, cale w marynarskie paseczki :-)

aaa edit - chusta rano wydala mi sie boska, kocham ja :-)

Ostatnia edycja:
no teraz juz tylko w chuscie bede ja uspokajac. na razie nic nie wskazuje na zastrzyki. zaraz dzwonie do pediatry. mala juz nie kaszle tylko jej tak chrypie jak oddycha:( katarek opanowany. temp. 36.7 st czyli ok.

szpital mnie przeraza!! NO WAY! no chyba ze chodzi o zdrowei dziecka, mus to mus:( Boże chron

morgaine, o kurcze.. biedna mala.. uoraju :-( raz Fiol dostawal zastrzyki, ale mial juz ponad roczek. kurka :-(

a jak uspokoic.. no ja improwizuje ;-) zwykle pomaga odlozenie do fotelika, przykryc pielucha i smoka dac i bujac. ale nieraz nic nie pomaga i trzeba czasu.

kurde, za godzine wychodze. bardzo bym chciala ich obu zaszczepic dzis, trzymajcie kciuki. potem wyjezdzamy i nie wiem, czy bedzie mi sie chcialo tak wracac na samo szczepienie.

i matko z synem, mam taki syf na chacie, az mnie serce boli, ale nie chce mi sie sprzatac! moze po poludniu.. o maj got...

no ja dziisaj olałam sprawe, zostawilam nisie z tata i pojechalam z chlopakami do kumpeli, nie sprzatalam...a u niej...bajzel jak po wojnie!!! masakra jakas!! mowi ze nei sprzata bo wtedy nie ma czasu dla dzieci:-D no ale przy niej to ja mam muzeum codziennie hahahah

My też 8-go szczepimy 6w1, pneumo i rota ale ostatnio to zostawiliśmy u pani dr 820pln (szczepienie + badanie bo teraz prywatnie chodzimy), tym razem pewnie o tę samą kwote portfel sie uszczupli...

U nas walka ze smokiem to tak jak z wiatrakami, nie poddaje sie ani ja, ani Szymuś...;-)
mój mi się stara kupować co tydzień ale ostatnio nie kupił a dzisiaj mnie tylko wkurza!!!!!!
nati co tydzień??????? łożesztymój!!!!!! ja jak raz do roku na urodziny dostane to sie ciesze

Zmykam do ogrodu bo słonko przypieka a mamcia kawke zaserwowała :)

ja nie place za zadne szczepionki dzis bylo 5w1 i pneumokoki za 4tyg powtorka tylko zamiast pneumo to na zapalenie opon mozgowych...
maly spal godzine u mnie na kolanach co kilka minut prezac sie i poplakujac bo kolki :-( teraz zjadl i jak narazie jest spokojny..
Nati fajnie z tymi kwiatami..moj przynosi na wszelkiego rodzaju swieta a tak sam z siebie to ostatnio nie nawet jak mu wpisze na liste zakupow to zapomni :-D
Morgaine fajnie ze mala ma sie lepiej

reklama
hehehe moj tez na wszystkie swieta, tak 'znikad' to nie. ale kwiaty zawsze przesliczne kupuje, zna juz moj gust :-) z prezentami gorzej, no ale juz nie narzekam!

cholera, D mowil, ze telefon przyszedl. pogniecione pudelko, rysy na folii na wyswietlaczu, byle jak wlozone do pudelka.. a miala byc 100% nowka :angry: no wscieklizny dostaneeeeeeeeeeee kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mam nadzieje, ze wszystko z nim jest ok, bo szajby dostane.

Do góry