andariel
mama super dwójki :]
ooooo:-)całus dla Tysi!andariel witaj )) moja Tysia też urodziła się 11.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooooo:-)całus dla Tysi!andariel witaj )) moja Tysia też urodziła się 11.04
ale fajnie, że jest nas, mam wcześniaczków, więcej; to znaczy w sensie: że się wspierać i wymieniać spostrzeżeniami możemy Twoja malutka nadgoniła jak expres!!! 68 ciuszki? mój kurdupelek się trzyma, mam wrażenie, że idzie tylko wszerz, hehe; jak się urodził mierzył 45 cm, z tydzień temu go mierzyłam i mi wyszło, że ma 54-55;Andariel witaj.jestem mama wczesniaczki z 33t.c i wazyla 1800.Na dzien dzisiejszy wazy 5300)) i dluga bardzo bo mi wchodzi juz w rozmiar 68)))) wiec sie nie martw glowa do gory .Bedziemy sie wymieniac informacjami,jedyne z czym ma teraz problem to nie chce lezec na brzuszku ale tez troche to i nasza wina bo jak sie dzieciatko darlo to zesmy ja odwracali.my ja leczymy u dobrych polecanych specjalistow i jezeli masz do takowych dostep , a na pewno masz w warszawie to wszystko bedzie dobrze!!! buzki
Doczytam za chwilę, teraz wolę napisać
Młoda zasypia, a ja od czasu do czasu wkładam jej smoka
My po optymistycznej wizycie u lekarza.....szmerów nie słychać przez słuchawki jupi, jupi, największa dziura zrobiła się mniejsza, na usg ją jeszcze słychać, a pozostałe nieistotne już oby za następne 3 miechy było po temacie. Ważyła 4700 a lekarz mówił, że nie za dużo przez 11 tyg 2 kg, wiem że niektóre Wasze dzieciaczki dużo więcej przybierają ale ja myślę że jest ok.
No ale starszak też miał dziś wizytę i ma zapalenie płuc.........weoło musi być, pewnie ja z mężem też mamy....co za rodzina. Najgorsza rzecz dla mnie to te choroby..................no masakra. Dostaliśmy antybiotyk, mam nadzieję że będzie ok i że morze pomoże
Nie zabieram łóżeczka turystycznego, raz że miejsca w corsinie za wiele nie ma, dwa w wózku będzie kimać, łatwiej będzie ją wyciągnąć, a i będzie to coś co zna..........trochę mam stresów z tym wyjazdem ale będzie dobrze, mają tam neta więc się odezwę
Kiedy zmienia się kolor oczu dzieciaczków?
sto lat sto lat
Andariel witaj
Alexandra fanie, że się orobiłaś
Aenye ja też mam wrażenie, że strasznie rozpieszczam młodego, śpi nadal z nami i choć wiem, że powinien spać u siebie to jakoś nie potrafię go tak przenieść... to tak jakbym go wyrzucała, a on przecież taki kochany i bezbronny i uwielbiam patrzeć jak śpi obok i budzić się przy nim
Dziewczyny z Wrocławia mam pytanie czy w komunikacji miejskiej trzeba dodatkowo płacić za wózek?