reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

MORGAINE zyje :)
u nas ok maly nawet grzeczny choc nie zawsze po szczepieniu bylo marudzenie i wymioty ale juz ok. duzo czasu spedzamy na dworze wiec z tego cisza w pokoju w ktorym komp jest po prostu sauna. Mamy juz 7,400 zywej wagi i ubranka 74-80
Pozdrawiam

reklama
Wiecie co ja też zauważyłam że jak zjem więcej słodkiego w ciągu dnia to mi się Julek więcej pręży, także to chyba o ten cukier chodzi!!
Mitaginka a więcej słodyczy nie jadłaś?

jankesowa to jakiś wielkolud Ci rośnie :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!!

Czy wszystkie macie skierowania na morfologię z dzieciaczkami???My byliśmy w czwartek,wczoraj wyniki i co...???Wyszło na to,że mały ma nadpłytkowość=trombocytoza.Któraś z Was już o tym pisała,help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak się naczytałam w necie,to tragedia.A do pediatry dopiero 27!!!
A tak to ok.,może lekka anemia,ale to potwierdzi lekarz.

mamausia dorusia niestety nie spotkałam się z tym...tzn na szczęście...

jankesowa twój Gracjanek pięknie roście. Jak będę u teściów to musimy się koniecznie spotkać.

Morigan ja bym z przyjemnością przyjechała niestety nie mam samochodu do swojej dyspozycji:(

mitaginko ja uważam że te huśtawki są dla starszych już siedzących dzieci. Moja stoi i jak na razie tylko Kacper korzysta z niej jako bujanego fotelika. No chyba że taka jak Nela wrzuciła. Dla naszych maluszków to na razie tylko Bujaczki i to na krótko wkładane.

Dziewczyny jak jest z waszymi bąblami, chcą leżyc na brzuchu i główkę podnosic?

Mój zrobił się leniwy, jak go kłądę na brzuch, to bierze piąstkę do buzi i jest zadowolony :-)

Macie jakieś sposoby na zachęcanie do leżenia na brzuszku i podnoszenie główki?

Miki moj to samo rbi z piastka ale nie zawsze robie kilka prob staram sie go za gadac zawsze i skutkuje zdjecie w galerii ;)
marma z mila checia ;-)

Ja nie mam tego problemu. Przemek cały czas leżąc na brzuszku trzyma główkę w górze i rozgląda się dookoła albo przewraca się na plecy.

reklama
Cucumber, a Ty dajesz Gabrysi jakieś kropelki?
Dostaje Sab simplex przed karmieniem. W szpitalu nie dostawała i było to samo. Ale wolę dawać.

Mitaginka
FISHER PRICE HUSTAWKA PRZYTULNY KRÓLICZEK K Rubika (1653269348) - Aukcje internetowe Allegro
Moja husiawka jest taka jak link powyzej.Kupilam ja taniej ,bo sprowadzalam ,ale naprawde polecam. Dodatkowy plus : jest podlaczana do pradu. Teraz bede polowac na jakis bujaczek.

Cokolwiek ja boli i nie mam sily jej nosic to laduje ja do kroliczka i jest cala happy.
Właśnie, ważne jest, że może być na prąd. Bo z bateriami podobno tak jest, że szybko się kończą i dużo kosztują.

Dziewczyny jak jest z waszymi bąblami, chcą leżyc na brzuchu i główkę podnosic?

Mój zrobił się leniwy, jak go kłądę na brzuch, to bierze piąstkę do buzi i jest zadowolony :-)

Macie jakieś sposoby na zachęcanie do leżenia na brzuszku i podnoszenie główki?
Można pokazać jakąś grzechotkę, żeby zainteresować dziecko i wtedy podniesie główkę :) Albo coś do malucha mówić siedząc albo leżąc na wprost.

A moja znowu w huśtawce. Coś jej teraz wyjątkowo podpasowała. Zjadła mi mało mleka i nie wiem co robić. Pójdę na dwór to zaraz będzie płakać głodna. Wczoraj mi zasnęła w porze spaceru i wyszłam z nią na balkon i tak ponad godzinę siedziałyśmy. Może dzisiaj też tak zrobię. Akurat jest jeszcze cień.

Do góry