reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

a w ogole nie pisalam wam o wczorajszej akcji z niko.
oczywiscie pieknie wola siusiu, kupke, pampersy zostaja wiec tematem tylko dla Niki, czyli jezscze dwa lata i bedzie luz hahah.
ale niko wczoraj zaczął biegać do kibelka co 5 minut i jak sikał to płakał i mówił że boli... no ja juz sie przerazilam bo wiadomo ze to pierwszy krok zeby dziecko sie oduczylo !!
zadzwonilam do lekarki, kazala mu goraca kapiel zrobic zeby wygrzac siusiaka, podac bactrim, ktory akurat mamy, wstal rano z suchym pamperem, poszedl siusiu ipowiedzial ze juz nie ma ała jak sika:) wiec odpieluchowanie ocalone;-)

no i mialam sama wyjsc hhaha, a poniewaz akcja babies w domu, Nika niespokojna, Niko ten pęcherz więc musialam wziąć Konrada ze sobą, ale bylo fajnie, obiecalam ze jak bedzie grzeczny to pojdziemy do Maca no i o 22.30 wylądowalismy w mc donalds hahah pieknie, matka z 5cio letnik chlopcem po nocy sie wloczy,...ale co tam...fajnei bylo, Konrad bawil się z dwulatkiem znajomych a ja mialam luuuuuz:)

reklama
Morgaine, biedny Nikuś :-( no i super, ze wzielas Konrada, dla niego wielka frajda :-) ja sie ostatnio tak wloczylam z Felkiem :p byl ze mna do 24 w takiej restauracji lamanej na kawiarnie ;-) hehe. i nikomu sie krzywda nie stala.

lilou,
no to git, chyba sie zdecyduje.. kupie w poniedzialek. a co tam.

Ostatnia edycja:
czytam sobie troche wstecz ale i tak nie nadrobie:(
a ja aż się zastanawiam, czy wszystko z Martynką ok :szok:
pisałam Wam, że spała na mnie 3h, potem ją przebrałam nakarmiłam, M. akurat wrócił z pracy i ją uśpił, wyszliśmy na spacer- spała, wróciliśmy do domu- nadal spała. Obudziła się w końcu po 3h, wykąpaliśmy ją, nakarmiłam, 5 minut usypiania i...śpi :szok:
aż nie wiem, co się dzieje

mitaginka tak mi sie skojarzyło, ze moze Tysia w taki sposób skoki przehcodzi:-D no bo jak maluchy śpiące sa pobudzone podczas skoku, to moze pobudzone, śpią podczas skoku:-D co Ty na to?

mitaginka, pandora kiedy Katowice?:) początek lipca? ja chętnie się przejadę:) i zakupię sobie okulary:-D w tym sklepie co chyba baby kiedys polecala.

baby jak nazywają się te sklepy z okularkami fajnymi tanimi co to sa w Krk i Kcach?

Dzisiaj mam hardcore- mała w ogóle nie śpi i tylko co chwilę zmiana miejsca: ręce, łóżeczko + karuzelka, bujaczek i tak w kółko. Jak płacze w łóżeczku, biorę na ręce. Jak na rękach, wkładam do bujaczka itd. Ale zmęczona i spocona już jestem. Taka marudna chyba poniekąd przez brzuszek- kwili i puszcza potem bąki lub robi kupę :-(

reklama
nati u mnie byla we wtorek, sa 2 wizyty u nas, jedna niezapowiedziana, druga umowiona jak skonczy mala 3 miesiace, pierwsza niby po 2 ale mowila,ze nie udalo nas jej sie wczesniej zastac
baby mi azalia znowu nie pasowała, czulam sie tragicznie az odstawilam, o niebo lepiej... jak bralam to potrafilam ryczec nad koszem z praniem do prasowania
wink2.gif

mala spi na reku a ja sie w majty posikam zaraz
biggrin.gif

Do góry