Koot
Fanka BB :)
hej kobiety.ale dziwny dzien.moja mala tak mi dala dzis w kosc ze mialam ochote ...az szkoda gadac,myslalam ze nia potrzasne jak dalej bedzie tak ryczec.cala noc budzila mi sie co 2! godziny do jedzenia,zjada malo i tak na okraglo.
malza mialabym ochote zatluc ze go nie ma w tygodniu 3ch nocy z nami ale historia Madziarkas ostudzila moje zapaly,swoja droga straszne to zycie czasami.
Aknovi super ze nie macie juz kolek ,moja jest na Bebilonie Comfort ,a roznie bywa z tymi kolkami.
Ale mi glupio, dzis bylam zla na swoje wlasne dziecko ze nie dala mi w nocy pospac
Dziewczyny po ile godzin najdluzej wam spia dzieciaki butelkowe miedzy karmieniami.Moja na maxa spi 4 godziny i to jej najdluzsza przerwa ,inne sa juz duuuzo krotsze Czy wasze maluchy butelkowe albo i nie butelkowe potrafia przespac np.6 godzin?
No mój Piotrus kilka nocy przespał 6 godzin, ale sie skończyło, teraz 4 max a jest cycowy, tyle,ze na wieczór dostaje mm. J atez czasmi sie złoszcze na małego, potem tez mi głupio, ale to ze zmęczenia.