nom ja tak poszłam na żywioł w dniu swoich urodzin czyli 28,04 i wyszłam ruda a miałam blond hehe
ja nie robię koloru, kładę sobie zawsze sama więc zostaje tylko ścięcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nom ja tak poszłam na żywioł w dniu swoich urodzin czyli 28,04 i wyszłam ruda a miałam blond hehe
hej hej!
eywa, no to sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki blizniakowe
nela - o, to masz urodziny tak jak moja siostra, 31.05 ale fajnie :-) a gdzie teraz jestes, jakie to turystyczne miasteczko, bo ciekawa jestem?
morgaine, masz racje, to najwazniejszy czas dla nas i naszych dzieci. kazda z was bede namawiala, zebyscie poszly na wychowawczy przynajmniej do czasu, jak dzidzia bedzie miala rok. to tylko pol roku bezplatnego urlopu, wrocicie do pracy (czego nota bene wam zazdroszcze), ale troszke pozniej.. a dla was i waszych dzieci to bezcenne... jesli tylko wydolicie finansowo, nawet zaciskajac troszke pasa.. to nigdy nie bedziecie zalowac :-) a jesli podejmiecie prace, to odwrotu juz nie bedzie.. a tyle do stracenia! pierwsze kroki na przyklad :-) wszystkie nowe osiagniecia... i ta bliskosc, ta milosc mamy, to jest nie do podrobienia przez ciocie czy babcie!..
przepraszam, ze tak smece, ale powiem to raz i nie bede wiecej powtarzac, obiecuje :-)
ja wczoraj cudownie dzionek spedzilam, jeszcze raz powiem - mam cudowna rodzine, synkow, meza, rodzicow, siostre.. i blagam - CHWILO, TRWAJ!.. niech sie NIC nie zmienia!..
baby u mnie identyczna sytuacja- sam kredyt + opłaty= 3 tyś, nie ma szans na siedzenie w domu...