A moja właśnie się uspokaja jak ją przewijam Kładę na przewijak i jak zaczynam rozpinać ubranko to się zaczyna śmiać i rozglądać.tja, to tez przerabiamy - tj. ryk przy przebieraniu pampersa, czesto takze w srodku nocy - ucisza sie przy zapinaniu ubranka lub dopiero przytuleniu na pionowo potem.
Mitaginka, a jak Martynka się w chuście zachowywała? Próbowałaś ją nosić? Bo z tego, co pamiętam to zamawiałaś sobie chustę. Jestem ciekawa, bo dzisiaj zamówiłam dla nas chustę i boję się, że Niunia się będzie w niej darła tak samo jak zawsze. Chociaż na rękach w pozycji pionowej się uspokaja, szczególnie jak z nią chodzę. A ostatnio uspokaja się przy oknie na rękach
Czy Wasze maluchy pchają swoje łapki do buzi? Moja zaczęła namiętnie jeść ręce. Myślałam, że jest ciągle głodna ale jedzenia nie chciała. Poza tym jak jest głodna to rusza tak głową na boki, szuka jedzenia a jak pcha te łapki to jakby się nimi bawiła i chciała całe zmieścić w buzi
Wczorajszy spacer trwał 2 godziny, z czego TYLKO przez pół godziny był krzyk. Ale wózek prowadziła koleżanka, więc ludzie najwyżej myśleli, że ona to wyrodna matka a nie ja