reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hehehe, ze mnie taka Gwiazda jak Z koziej.... :) Za to z Julusia, who knows? :) Jak bylam w ciazy znalazlam ogloszenie w necie, ze szukaja mulatka ktory urodzi sie w kwietniu 2011. Poszlam do tej agencji, do porodu mialam z nimi caly czas kontakt i po porodzie wyslalam zdjecia synka i od razu nas wzieli. Byla jedna konkurentka, ale Juli widoczniej okazał się słodszy :) Mamy kontrakt na 2 lata, wiec Juli wstepnie ma rosnac razem z serialem.
Jak mi sie uda, o wykorzystam momento ze maly wlasnie przykimal i wrzuce jakas jego fote :)

witam :-)
strasznie dawno mnie nie bylo :zawstydzona/y:
ale przyjechala mama wrocilam do szkoly i na nic czasu :-( mlody w miare grzeczny tzn ma lepsze i gorsze dni ten gorszy tak co trzeci dzien ;-) ale w porownaniu ze
starszakiem to jest grzecznym aniolkiem :-) niestety dokarmianie butla spowodowalo ze sie wypial ze tak powiem na mojego cyca i nei chce tzn ssie ale tylko na poczatku jak
szybko leci a potem bunt..wiec "zupka" z cyca a "drugie" z butli (tzn z domieszka mojego bo sciagam) :-)
Mitaginko gratulacje dla Tysi i oby czesciej tyle pospala :tak:
Eywa wspolczuje bolu i rozstania z mala oby szybko przeszlo :tak:
Asiunia a do tego aquarobiku trzeba umiec plywac? :-p
Morgaine sukcesow w lapaniu sikow :-D u nas wystarczy mlodego na chwile bez pieluchy zostawic i juz jest ;-) wczoraj babcia nie wiedzac zostawila go sobie tak na rozku i pozniej sie zdziwila ze wszystko mokre :-D
u nas ostatnio zumba zrobila sie popularna ciekawe czy cos daje...musze niedlugo zaczac cos z soba robic bo co prawda kilogramy juz spadly ale kondycja kiepska i oponka jest ;-)
a w dniu naszego swieta zycze grzecznych zdrowych szczesliwych dzieciaczkow i kochajacych mezow :-)

Zobacz załącznik 357665

Asiunia a do tego aquarobiku trzeba umiec plywac? :-p

u nas ostatnio zumba zrobila sie popularna ciekawe czy cos daje...
niee stoisz we wodzie gdzies max do cyckow :-) taaa o zumbie to slysze wszedzie :-D przejde sie z ciekawosci.
bo ja kupuje karnet do sieci takich jakby panstwowych osrodkow sportowych i tam sa rozklady zajec rozne na kazdy dzien. a tych osrodkow u nas jest 5 na miescie wiec zawsze mozesz gdzies znalsc cos dla siebie. do centrum na aqua, obok mnie w piatki na zumbe a jeszcze w centrum step&tone zaliczac bede w jakis dzien. tak pomieszanie :-)

aa i od przyszleo tyg zaczynam diete dukana :-D

nati - dla nas to jest lajt. Samochod podjeżdża pod dom zabieraja nas tylko na sceny z julkiem ( maly spi, a scena polega na zblizeniu na jego buzke w lozeczku, albo serialowi dziadkowie badz mama trzymaja go na rekach, lub maly spi w wozku ) po czym samochod odwozi nas do domu. I po dniu zdjeciowym. Jak narazie jest to nieuciazliwe, a Juli nawet nie odnotowuje faktu gdzie byl i co robil.

a foty juz poszly na zdjeciowym :)

gratulacje cocosova ślicznego synka

asiunia ja jak tylko skończę karmić też przerzucam się na dukana, przed ciążą schudłam 14 kg, teraz wróciłam do tej wagi podietowej(zaszłam w ciążę w trakcie diety) ale jeszcze mam co zrzucić

Cześć kochane ja mam dosłownie chwilkę. Staram się podczytywać ale mój mały troll mi nie daje:) Ostatnio nie wyje tylko mi na rękach więc chusta non stop w użyciu,nawet wózek jest be... może to jeszcze efekty szczepienia.... W dodatku mój starszy syn co chwila przyprawia mnie o kolejny siwy włos na głowie... Jutro jedziemy do poznania na cały weekend i znowu nie będzie ani czasu ani jak do was zajrzeć :( Przemo ma chyba jakiś kolejny skok bo je bez przerwy w ciągu tygodnia zupełnie wyrósł mi 56 a 62 są na styk.. jestem normalnie w szoku bo muszę już wyciągnąć 68 Tak jak by mi przeskoczył jeden rozmiar. Lece dalej bo muszę odebrać starszaka. Dziś był na wycieczce i już się boję co wychowawczynie powiedzą....

zpomniała

wszystkiego najlepszego w tym pięknym naszym dniu :) Grzecznych, spokojnych i zdrowych dzieci :)

A ja mam pytanko do mam, których maluchy wysypalo na twarzy, tzw kaszka, konsultowalyscie to z lekarzem? Moja Liwia caly czas ma, raz czerwienieje raz blednie ale skora szorstka i chyba sie wybiore w przyszlym tygodniu do lekarza zeby skaze wykluczyc:sorry2:

reklama
A ja mam pytanko do mam, których maluchy wysypalo na twarzy, tzw kaszka, konsultowalyscie to z lekarzem? Moja Liwia caly czas ma, raz czerwienieje raz blednie ale skora szorstka i chyba sie wybiore w przyszlym tygodniu do lekarza zeby skaze wykluczyc:sorry2:

moja tez tak ma, ale nie wiem, moze to od przytluania? Potowki, czyjak im tam (?) bo spi policzkami przymnie...

No i mam problem, bo moja wymiotuje? Raz dwa dni temu i dzisiaj juz 3 razy :-( I to nie ulewanie, tylko wymioty, bo czuc inaczej... :-( Macie jakies pojecie, co to moze byc? Jutro bede u lekarza to zapytam, ale pokico czytam na necie i zajoba mozna dostac, bo calkiem straszne rzeczy wypisuja... :-(

Do góry