reklama
Hehehe, ze mnie taka Gwiazda jak Z koziej.... Za to z Julusia, who knows? Jak bylam w ciazy znalazlam ogloszenie w necie, ze szukaja mulatka ktory urodzi sie w kwietniu 2011. Poszlam do tej agencji, do porodu mialam z nimi caly czas kontakt i po porodzie wyslalam zdjecia synka i od razu nas wzieli. Byla jedna konkurentka, ale Juli widoczniej okazał się słodszy Mamy kontrakt na 2 lata, wiec Juli wstepnie ma rosnac razem z serialem.
Jak mi sie uda, o wykorzystam momento ze maly wlasnie przykimal i wrzuce jakas jego fote
Jak mi sie uda, o wykorzystam momento ze maly wlasnie przykimal i wrzuce jakas jego fote
witam :-)
strasznie dawno mnie nie bylo
ale przyjechala mama wrocilam do szkoly i na nic czasu :-( mlody w miare grzeczny tzn ma lepsze i gorsze dni ten gorszy tak co trzeci dzien ;-) ale w porownaniu ze
starszakiem to jest grzecznym aniolkiem :-) niestety dokarmianie butla spowodowalo ze sie wypial ze tak powiem na mojego cyca i nei chce tzn ssie ale tylko na poczatku jak
szybko leci a potem bunt..wiec "zupka" z cyca a "drugie" z butli (tzn z domieszka mojego bo sciagam) :-)
Mitaginko gratulacje dla Tysi i oby czesciej tyle pospala
Eywa wspolczuje bolu i rozstania z mala oby szybko przeszlo
Asiunia a do tego aquarobiku trzeba umiec plywac?
Morgaine sukcesow w lapaniu sikow u nas wystarczy mlodego na chwile bez pieluchy zostawic i juz jest ;-) wczoraj babcia nie wiedzac zostawila go sobie tak na rozku i pozniej sie zdziwila ze wszystko mokre
u nas ostatnio zumba zrobila sie popularna ciekawe czy cos daje...musze niedlugo zaczac cos z soba robic bo co prawda kilogramy juz spadly ale kondycja kiepska i oponka jest ;-)
a w dniu naszego swieta zycze grzecznych zdrowych szczesliwych dzieciaczkow i kochajacych mezow :-)
Zobacz załącznik 357665
strasznie dawno mnie nie bylo
ale przyjechala mama wrocilam do szkoly i na nic czasu :-( mlody w miare grzeczny tzn ma lepsze i gorsze dni ten gorszy tak co trzeci dzien ;-) ale w porownaniu ze
starszakiem to jest grzecznym aniolkiem :-) niestety dokarmianie butla spowodowalo ze sie wypial ze tak powiem na mojego cyca i nei chce tzn ssie ale tylko na poczatku jak
szybko leci a potem bunt..wiec "zupka" z cyca a "drugie" z butli (tzn z domieszka mojego bo sciagam) :-)
Mitaginko gratulacje dla Tysi i oby czesciej tyle pospala
Eywa wspolczuje bolu i rozstania z mala oby szybko przeszlo
Asiunia a do tego aquarobiku trzeba umiec plywac?
Morgaine sukcesow w lapaniu sikow u nas wystarczy mlodego na chwile bez pieluchy zostawic i juz jest ;-) wczoraj babcia nie wiedzac zostawila go sobie tak na rozku i pozniej sie zdziwila ze wszystko mokre
u nas ostatnio zumba zrobila sie popularna ciekawe czy cos daje...musze niedlugo zaczac cos z soba robic bo co prawda kilogramy juz spadly ale kondycja kiepska i oponka jest ;-)
a w dniu naszego swieta zycze grzecznych zdrowych szczesliwych dzieciaczkow i kochajacych mezow :-)
Zobacz załącznik 357665
A
asiunia876
Gość
niee stoisz we wodzie gdzies max do cyckow :-) taaa o zumbie to slysze wszedzie przejde sie z ciekawosci.Asiunia a do tego aquarobiku trzeba umiec plywac?
u nas ostatnio zumba zrobila sie popularna ciekawe czy cos daje...
bo ja kupuje karnet do sieci takich jakby panstwowych osrodkow sportowych i tam sa rozklady zajec rozne na kazdy dzien. a tych osrodkow u nas jest 5 na miescie wiec zawsze mozesz gdzies znalsc cos dla siebie. do centrum na aqua, obok mnie w piatki na zumbe a jeszcze w centrum step&tone zaliczac bede w jakis dzien. tak pomieszanie :-)
aa i od przyszleo tyg zaczynam diete dukana
nati - dla nas to jest lajt. Samochod podjeżdża pod dom zabieraja nas tylko na sceny z julkiem ( maly spi, a scena polega na zblizeniu na jego buzke w lozeczku, albo serialowi dziadkowie badz mama trzymaja go na rekach, lub maly spi w wozku ) po czym samochod odwozi nas do domu. I po dniu zdjeciowym. Jak narazie jest to nieuciazliwe, a Juli nawet nie odnotowuje faktu gdzie byl i co robil.
a foty juz poszly na zdjeciowym
a foty juz poszly na zdjeciowym
gratulacje cocosova ślicznego synka
asiunia ja jak tylko skończę karmić też przerzucam się na dukana, przed ciążą schudłam 14 kg, teraz wróciłam do tej wagi podietowej(zaszłam w ciążę w trakcie diety) ale jeszcze mam co zrzucić
asiunia ja jak tylko skończę karmić też przerzucam się na dukana, przed ciążą schudłam 14 kg, teraz wróciłam do tej wagi podietowej(zaszłam w ciążę w trakcie diety) ale jeszcze mam co zrzucić
Cześć kochane ja mam dosłownie chwilkę. Staram się podczytywać ale mój mały troll mi nie daje Ostatnio nie wyje tylko mi na rękach więc chusta non stop w użyciu,nawet wózek jest be... może to jeszcze efekty szczepienia.... W dodatku mój starszy syn co chwila przyprawia mnie o kolejny siwy włos na głowie... Jutro jedziemy do poznania na cały weekend i znowu nie będzie ani czasu ani jak do was zajrzeć Przemo ma chyba jakiś kolejny skok bo je bez przerwy w ciągu tygodnia zupełnie wyrósł mi 56 a 62 są na styk.. jestem normalnie w szoku bo muszę już wyciągnąć 68 Tak jak by mi przeskoczył jeden rozmiar. Lece dalej bo muszę odebrać starszaka. Dziś był na wycieczce i już się boję co wychowawczynie powiedzą....
zpomniała
wszystkiego najlepszego w tym pięknym naszym dniu Grzecznych, spokojnych i zdrowych dzieci
zpomniała
wszystkiego najlepszego w tym pięknym naszym dniu Grzecznych, spokojnych i zdrowych dzieci
jola.24
Fanka BB :)
A ja mam pytanko do mam, których maluchy wysypalo na twarzy, tzw kaszka, konsultowalyscie to z lekarzem? Moja Liwia caly czas ma, raz czerwienieje raz blednie ale skora szorstka i chyba sie wybiore w przyszlym tygodniu do lekarza zeby skaze wykluczyc
reklama
U
użytkownik 838
Gość
A ja mam pytanko do mam, których maluchy wysypalo na twarzy, tzw kaszka, konsultowalyscie to z lekarzem? Moja Liwia caly czas ma, raz czerwienieje raz blednie ale skora szorstka i chyba sie wybiore w przyszlym tygodniu do lekarza zeby skaze wykluczyc
moja tez tak ma, ale nie wiem, moze to od przytluania? Potowki, czyjak im tam (?) bo spi policzkami przymnie...
No i mam problem, bo moja wymiotuje? Raz dwa dni temu i dzisiaj juz 3 razy :-( I to nie ulewanie, tylko wymioty, bo czuc inaczej... :-( Macie jakies pojecie, co to moze byc? Jutro bede u lekarza to zapytam, ale pokico czytam na necie i zajoba mozna dostac, bo calkiem straszne rzeczy wypisuja... :-(
Podziel się: