morgaine, margola,[/B] zazdroszcze pierwszych razow! ja sie jakos boje, po porodach poprzednich nie bylo fajnie, bolalo mnie tam, mega sucho, twardo i dopiero po skonczeniu karmienia sie poprawilo. oby teraz inaczej bylo. maz nagrzany jak farelka ;-) a ja nawet tez.. czekam na zakonczenie krwawienia (plamienia juz wlasciwie) i potwierdzenie od gina, ze mozemy..
a u was jak, zadnego dyskomfortu?
lekarz na dyskomfort polecił mi kupić abiofem żel, w ogóle to powiedział, że mamy zielone światło, więc czas ruszyć do boju ;-)
a'propos bioder to u mnie to samo nadal nie ma szans wejść w stary rozmar jeansów mimo, że do wagi sprzed ciąży zostało 2 kg... :-(
Witam,
mam totalny zawrót głowy nie mam czasu na nic jestem ciągle sama z mała która marudzi mi coś ostatnio i musze nosic ja na rękach, moja dama robi sobie coraz dłuższe czuwania i nie daje mamie nic zrobić do tej pory chodzę w pizamie ale naszczescie zasnela wiec może zdąże sie ogarnąć i czeka mnie prasowanie. wczoraj spedzilismy caly dzien w CH i jestem załamana bo kupilam tylko sweterek Majce smoczek i skarpetki a miałam kupić jeansy bo biodra i miednica mi sie poszerzyły , sukienke i buty bo za 3 tyg mamy wesele! nic mi sie nie podoba a jak juz cos wpadnie w oko to nie ma rozmiaru albo ja wygladam masakrycznie
Dziewczynki za 2 tygodnie mamy chrzciny i każdy się mnie pyta co ma kupić w prezencie a ja nie mam pojęcia co im odpowiadac od chrzestnego Maja ma dostać kolczyki i bransoletkę a od reszty ? proszę o jakieś sugestie :-)
ja też polecam kasę u nas wszyscy tak przynieśli poza moja siostrą kupiła nianię video i kocyk z imieniem i datą a mama moja kupiła smoczek srebrny z wygrawerowanym imieniem i datą
Morgaine widzę, że oceniasz tyłki jak ja bez oglądania
Ostatnia edycja: