reklama
lilou
Fanka BB :)
Hej,
Zanim poodwołuję się do postów minie trochę czasu.. ale będę się starać ;-)
U nas grypa żołądkowa... ja wczoraj, dziś w nocy i rano Oliwia wymiotowała. a ja umieram ze strachu żeby Staś nie złapał.. wizja szpitala mnie przeraża...
Jutro jak wszystko będzie dobrze to pójdziemy na spacerek (od kiedy Wy wychodziłyście?)
mitaginko bardzo mi przykro że tak u Ciebie się dzieje, mam nadzieje że pediatra pomoże Martysi i Tobie.
morgaine może przeoczyłam nadrabiając ale czemu Wam potrzebne badania krwi?
aenye super że takie urodzinki Maksiowi wyprawiacie :-)pewnie będzie przeszczęśliwy :-)
Z tym okresem to może zadzwoń do gina? ja 1,5 m po porodzie dostałam krwawienia byłam pewna że to @, ale się okazało że to jakiś krwotok, i dzień byłam w szpitalu bo jakieś kroplówki podawali..może lepiej sprawdzić.
Zanim poodwołuję się do postów minie trochę czasu.. ale będę się starać ;-)
U nas grypa żołądkowa... ja wczoraj, dziś w nocy i rano Oliwia wymiotowała. a ja umieram ze strachu żeby Staś nie złapał.. wizja szpitala mnie przeraża...
Jutro jak wszystko będzie dobrze to pójdziemy na spacerek (od kiedy Wy wychodziłyście?)
mitaginko bardzo mi przykro że tak u Ciebie się dzieje, mam nadzieje że pediatra pomoże Martysi i Tobie.
morgaine może przeoczyłam nadrabiając ale czemu Wam potrzebne badania krwi?
aenye super że takie urodzinki Maksiowi wyprawiacie :-)pewnie będzie przeszczęśliwy :-)
Z tym okresem to może zadzwoń do gina? ja 1,5 m po porodzie dostałam krwawienia byłam pewna że to @, ale się okazało że to jakiś krwotok, i dzień byłam w szpitalu bo jakieś kroplówki podawali..może lepiej sprawdzić.
lilou trzymam kciuki, zeby Stasiowi nic nie było. Duzo zdrówka dla całej rodzinki
jankesowa znów mozemy sobie podac rece, jesli chodzi o nasze dzieciaczki
przyszła moja chusta, ciekawe tylko kiedy bede miec czas, zeby sie nia zajac
jankesowa znów mozemy sobie podac rece, jesli chodzi o nasze dzieciaczki
przyszła moja chusta, ciekawe tylko kiedy bede miec czas, zeby sie nia zajac
mitaginka mojej nie mialam czasu rozpakowac przez 2 dni, a z motaniem tez zwlekalam bo pierwsze co w instrukcji przeczytalam to ze dziecie musi byc pojedzone i spokojne i mama tez zeby sie nie zrazic...
mam nadzieje ze trafisz na madrego lekarza, ktory cos zaradzi i nie zbagatelizuje niepokoju Martysi:*
aenye dzienks za info, poszukam tych rajstopek, chociaz taki upal dzisiaj ze moja chwile nawet w samym body na polku byla...
a na katarek nam polecila pediatra nasivin i ladnie juz przechodzi po dwoch dniach i dwoch nocach w koncu mloda dala mi sie wyspac i calyd zien dzisiaj spi.
nie wiem po co robilam jej morfologie. po urodzeniu kazdego pediatra mnie o to prosi wiec robie
mam nadzieje ze trafisz na madrego lekarza, ktory cos zaradzi i nie zbagatelizuje niepokoju Martysi:*
aenye dzienks za info, poszukam tych rajstopek, chociaz taki upal dzisiaj ze moja chwile nawet w samym body na polku byla...
a na katarek nam polecila pediatra nasivin i ladnie juz przechodzi po dwoch dniach i dwoch nocach w koncu mloda dala mi sie wyspac i calyd zien dzisiaj spi.
nie wiem po co robilam jej morfologie. po urodzeniu kazdego pediatra mnie o to prosi wiec robie
U
użytkownik 838
Gość
Dziewczyny moja wazy juz 5400:-) wyglada na trzymiesieczne dziecko;-)
OMG moja ciagle ma jakies 3200...
A
asiunia876
Gość
jeju jaka kruszynka rzeczywiście :-) nasz ok 4,5 ;-) mniejszy od brata bo brat na tym etapie tez byl juz 1kg w plusie.OMG moja ciagle ma jakies 3200...
A
asiunia876
Gość
a co ty chcesz z tego wozka prac? Moj oprocz dodatkowej warstwy w gondolce nie ma nic co mozna wsadzic do pralki. Wszystko jest na stale wiec my odswiezalismy go w wannie szorujac cm po centymetrze szcoteczka :-)
A
asiunia876
Gość
i jestes wstanie spacerowke wsadzic do pralki i budke? jak tak to ja bym sie nie pierdzieliła ręcznieasiunia, ja mam wózek "rok po roku" i tam jest spacerówka, budki itd.
witam a ja mam nerwa wielkiego. tak sie wszystko nawarstwiło, ze jak przed chwilą wyciągnęłam z rany ze 30 cm szwu to już nie wytrzymałam. na początku dostał mąż bo 2 razy prosiłam aby się przyjrzał czemu mi sie tam nie goi. a pytałam się lekarki czy aby się nie urwał bo lilka minut się z nim siłowała.
Później była teściowa- za to co i w Was ( czytam na bieżąco tylko się nie odzywam) przynajmniej mi cycków nie dotyka bo bym jej chyba rękę złamała ( podziw dla mitaginki,ze swojej teściowej nie złamała )
mały ma całą buzie zsypaną -lekarka stwierdziła , że przejdzie samo a środowiskowa ( która nie była u mnie ani razu a powinna, spotkała nas u lekarza i ze zdziwienie pyta się mnie czy mam jakieś pytania do niej) ze to skaza białkowa. Jakby nie to, że byłam z mężem to bym ja o*******iła no ale....) Sama poszperałam po necie i stawiam na trądzik niemowlęcy. Kurcze, zawsze musi mieć coś na buźce. Zaraz po porodzie miał rumień. Wyglądał jak muchomor.
A i wyniki z posiewu są kijowe i czekamy na wizytę u nefrologa- wspominałam, że mały ma hipotonię lewej nerki.
No to na tyle. Przynajmniej lżej mi się na sercu zrobiło. Ściskam wszystkie mamuśki i jedną brzuchatkę
Później była teściowa- za to co i w Was ( czytam na bieżąco tylko się nie odzywam) przynajmniej mi cycków nie dotyka bo bym jej chyba rękę złamała ( podziw dla mitaginki,ze swojej teściowej nie złamała )
mały ma całą buzie zsypaną -lekarka stwierdziła , że przejdzie samo a środowiskowa ( która nie była u mnie ani razu a powinna, spotkała nas u lekarza i ze zdziwienie pyta się mnie czy mam jakieś pytania do niej) ze to skaza białkowa. Jakby nie to, że byłam z mężem to bym ja o*******iła no ale....) Sama poszperałam po necie i stawiam na trądzik niemowlęcy. Kurcze, zawsze musi mieć coś na buźce. Zaraz po porodzie miał rumień. Wyglądał jak muchomor.
A i wyniki z posiewu są kijowe i czekamy na wizytę u nefrologa- wspominałam, że mały ma hipotonię lewej nerki.
No to na tyle. Przynajmniej lżej mi się na sercu zrobiło. Ściskam wszystkie mamuśki i jedną brzuchatkę
Ostatnia edycja:
reklama
a ja wróciłam z zakupów. Zaszalała i kupiłam sobie bluzkę i torebkę
Dziewczyny czym smarujecie buziole maluchów na spacery? Teraz jest spore słońce i młody zdążył się już opalić.
gratuluje zakupow
zupelnie nie pomyslalam o smarowaniu buzki ale nie wystawiam na slonce tzn zawsze tak bude nakladam lub daszek z budy (wczoraj go odkrylam :-)) zeby slonce nie swiecilo ale bede musiala kupic
Podziel się: